Zobacz pojedynczy post
stary 06-07-2008, 23:26   #37
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bykunn Pokaż post
Co do pierwszego zdania mogę się zgodzić, chociaż też wcale nie do końca. Skille od zawsze były ważne, a kiedyś znaczyły dużo, jak lvl nie miał znaczenia przy obrażeniach, a i hp miało się niewiele (mało h-lvli)
no wlasnie LVL mial znaczenie, a 5 skili +/- nie robilo az takiej roznicy, ofc nie mowie zeby totalnie polozyć skile
Cytuj:
Co do drugiej wypowiedzi to już zupełnie nie wiem o co Ci chodzi.. Sprecyzuj trochę to postaram się odpowiedzieć na "zarzut".
chodzi o to że piszesz o jakiejś utopii, tibia nigdy nie była bez noobow, taak jak teraz byli pkerzy, tak samo byli zlodzieje, do tego jeszcze lurerzy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bakuo Pokaż post
W takim razie chciałbym wiedzieć co byś dodawał do nowych update'ów? Chyba nie grafiki poziomem dorównywujące tym sprzed kilku lat. Tibia dalej jest odmienna, wciąż mało jest gier 2D, które popularnością mogłyby jej dorównać.
imho: lekko poprawic sorca w 7.5 (jakies slabiutkie wandy?) a do tego mase rzeczy ktora teraz jest, przeciez nawet nowe zywioly i czary moznaby wprowadzic do 7.5, nie zaklociloby to balansacji
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Inix Pokaż post
Moje skromne zdanie:
7.1-7.4. A dlaczego pytacie?
Pamiętam jeszcze te czasy gdy w 15 osób biło się gs'a na blood herbie, jak miałeś 20lvl to all respect dla ciebie. To był klimat, a teraz? Hotkeye i jazda
Klimat? po prostu byles poczatkujacy i poznawales gre, lales na lvl jak kazdy newb(newb, nie NOOB >.<) i bylo ci z tym dobrze...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koks_Antoni Pokaż post
Mi najbardziej by pasowało jakby było tyle noobów co w tibi 7.4 a mapa i grafika jak w 8.2 ;D
wiecej gracz= wiecej noobow, az takie skomplikowane to nie jest

@bykunn: racja, mysle ze kolo tibii 7.6 cipsoft postanowił bardziej skomplikować gre, i chociaż kiedys bylem tego zwolennikiem, to nie podoba mi to co sie teraz dzieje

@2down: dla mnie zlodzieje i lurerzy sa jednym poziomie... a co do pk - nie mam nic przeciwko

Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 07-07-2008 o 12:18.
Piotrek Marycha jest offline   Odpowiedz z Cytatem