Zobacz pojedynczy post
stary 08-07-2008, 11:13   #560
Don_Kustosz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
Don_Kustosz ma numer GG 4243203
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Niroos Pokaż post
wy jestescie nie dojebani porywnojecie ta gre do swiata rzeczywistego dajcie spokoj w tej grze nie ma policjii ani sadu ktory by go ukaral "this its a part of this game" ja rozumiem tego ther~ bo ta kasa to jakies 600zl no ale gosc ma ponad 20 lat studiuje wiec napewno nie placze tak jakby co poniektorzy plakali po takim wydarzeniu i taka prawda ze nigdy sie nie dowiesz kto jaki jest po tym jak nie poznasz go na rl wiec nie wiem dlaczego piszecie stracil szacunek, bo co? zajebal? huj z tym zajebal bo goscia nie znal to taksamo jakby lezala na ławce komurka i bym ja zajebal a potem jakis wlasciciel mialby fochy taka prawda ze jakby lezala na lawce to na 100% bym ja wyjebal i to samo podezewam ze pan szkapa zrobil tylko ze w grze, nie podoba sie komus idzcie na pvp server albo skoncie grac w ta gre i moge sie przynac ze nie raz jebalem lootbagi bo mialem to w dupie kto je robil ile sie nad nimi meczyl gdyz to byly obce dla mnie osoby wiec dajcie spokoj Szkapie bo on goscia nie znal wiec go ojebal lol a co wy byscie nie zajebali Np dragon shielda jakby lezal na jakims sqm? podejzewam ze 3/4 osob by tak wlasnie zrobilo

edit
@Kubq

co zyskał ?napewno: "Sławe i pieniądze" xDD!
co stracil no nie wiem moze w jakims tam stopniu jego koledzy pikselkowi mniej mu beda ufac!

@down
a dlaczego nie?
wcale w rl nie jestem jakis super mega kolo ale takie akcje mialy miejsce..
to ze ci mama daje kase badz tez zaraviasz to nie znaczy ze dorobic sie nie mozna ;> xd!

edit ktorys tam
sryyy ze mieszam rl z ta gra ale musialem dac jakis przyklad ;p
dobra przyjezdzam do ciebie klade telefon stoje obok niego i mi go zajeb a jak nie zajebiesz to ejstes ciota
Don_Kustosz jest offline   Odpowiedz z Cytatem