![]() |
#481 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2007
Stan: Niegrający
Świat: Nerana
|
![]() Jeżeli ktoś kradnie w grze - robi to samo w rl
Według mnie nie ma różnicy czy to gra czy rl powinno się być uczciwym zawsze i wszędzie... btw. Szkapa po tym uczynku straciłem do Ciebie szacunek... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2008
Imię: Azkaz
Profesja: Paladin
Poziom: 58
Skille: 80/64
Poziom mag.: 15
|
![]() wy jestescie nie dojebani porywnojecie ta gre do swiata rzeczywistego dajcie spokoj w tej grze nie ma policjii ani sadu ktory by go ukaral "this its a part of this game" ja rozumiem tego ther~ bo ta kasa to jakies 600zl no ale gosc ma ponad 20 lat studiuje wiec napewno nie placze tak jakby co poniektorzy plakali po takim wydarzeniu i taka prawda ze nigdy sie nie dowiesz kto jaki jest po tym jak nie poznasz go na rl wiec nie wiem dlaczego piszecie stracil szacunek, bo co? zajebal? huj z tym zajebal bo goscia nie znal to taksamo jakby lezala na ławce komurka i bym ja zajebal a potem jakis wlasciciel mialby fochy taka prawda ze jakby lezala na lawce to na 100% bym ja wyjebal i to samo podezewam ze pan szkapa zrobil tylko ze w grze, nie podoba sie komus idzcie na pvp server albo skoncie grac w ta gre i moge sie przynac ze nie raz jebalem lootbagi bo mialem to w dupie kto je robil ile sie nad nimi meczyl gdyz to byly obce dla mnie osoby wiec dajcie spokoj Szkapie bo on goscia nie znal wiec go ojebal lol a co wy byscie nie zajebali Np dragon shielda jakby lezal na jakims sqm? podejzewam ze 3/4 osob by tak wlasnie zrobilo
edit @Kubq co zyskał ?napewno: "Sławe i pieniądze" xDD! co stracil no nie wiem moze w jakims tam stopniu jego koledzy pikselkowi mniej mu beda ufac! @down a dlaczego nie? wcale w rl nie jestem jakis super mega kolo ale takie akcje mialy miejsce.. to ze ci mama daje kase badz tez zaraviasz to nie znaczy ze dorobic sie nie mozna ;> xd! edit ktorys tam sryyy ze mieszam rl z ta gra ale musialem dac jakis przyklad ;p Ostatnio edytowany przez Niroos - 06-07-2008 o 22:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Z resztą masz się czym chwalić. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Guest
|
![]() Ok, już nie p.i.e.r.d.o.l.c.i.e farmazonów, bo podejżewam, że większość z Was też by zajebała te itemy, ale Wy chcecie być tacy fajni, uczciwi i robicie z siebie zjebów...
Czekam na zjechanie mnie. Pozdro Szkapa... |
![]() |
![]() |
#485 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
|
![]() Cytuj:
Aha Niroos~ To nie jest zupełnie tak z tym telefonem.. bardziej wygląda to tak - zapraszasz kogoś do siebie w rl a ten ktoś pod*******a ci jakąś rzecz a ty o tym dowiadujesz się już po sprawie... Nie jestem pewny czy to takie normalne Ostatnio edytowany przez Atamila - 06-07-2008 o 23:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2008
Lokacja: Bochnia
Stan: Usunięty
Imię: Davidin
Profesja: Sorcerer
Gildia: RIP 26.01.09r.
Świat: Shivera
Poziom: 93
Poziom mag.: 62
|
![]() Czuję, że zamknięcie tematu wisi w powietrzu
![]()
![]() |
#487 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mighty Xaszkil
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gazenbelger(Sexy Team)
Poziom: 202
Skille: 103/71
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
qmepl co gral moja postacia po 1szym poiu ojebal szkape a teraz smiej sie ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2008
|
![]() szkapa (celowo z malej litery xD)
masz jeszcze czelnosc dyskutowac?? jak mozna kogos ojebac !? koles zbieral to pewnie dlugo czasu, tracil czas a ty wszedles mu na hate i zajebales mu to, czlowieku masz niezle najebne w glowie.! pomysl jak by tobie ktoś zajebal takie itemki to bys poszedl do mamy i zebral o kase na itemy z allegro. Wez kurwa to przemysl i mu je oddaj. :s |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Użytkownik Forum
|
![]() UP:
A ty pomysl, ze masz dostep do chaty Szkapy. Stoisz i sobie patrzysz na kase i rzeczy troche bardziej wartosciowe? ![]() Hail nął lajfy!
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Z resztą, kto tu mówi o 'nął lajfie': 2008-06 306h15m Ostatnio edytowany przez domin3x - 07-07-2008 o 00:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#491 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nął lajf? Ja? (rozumiem, ze to moje godziny ;>) "Wujek" sie zaopiekowal runkami, wole wyjsc na dwor... ![]() Z reszta, bys gadal ze mna na Ventrilo/Tibii bys wiedzial ![]() P.S Zobacz moich ilosc godzin online miesiac temu a po tym Upie ![]() P.S2 Chociaz z drugiej strony, byly dni "nął lajfowania" z mojej strony. Raz moge poswiecic 2 dni na gre, a pozniej tydzien dla przyjaciol z rl'a...
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() Teraz już tylko mój
![]() 2 dni bana left~
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: w domu ;*
Imię: Thorian Pall
Gildia: Gazenbelger
Poziom: 150
Skille: 97/72
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
16:24 Dziecko from Jungle [43]: a ja jestem dzieckiem neo 16:24 Dziecko from Jungle [43]: ;o wiedziałem to od zawsze xd 16:49 Zrywna Szkapa [81]: kurna 16:49 Zrywna Szkapa [81]: dzis zasnalem w autobusie XD 19:23 Bovner [140]: kurwa jebniesz jak ci cos powiem 19:23 Bovner [140]: jest piatek... a ja co ? przepisuje zeszyt z religi -.- lols xd |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Zbanowany
|
![]() kurwa wiesianku zajebany powinni ci dac bana na zawszze kurwa usunac account pierdolony zlodzieju, ban za to ze zyjesz Kurwaaa takie popiedolence nie powinny w to grac!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Zoom'bo
Świat: Refugia
Poziom: 313
Skille: 110/79
Poziom mag.: 28
|
![]() Hah kradnie w tibi kradnie w rl. Chociaz nie gram juz w tibie od dluzszego czasu moj najlepszy kumpel ukradl kolesiowi caly domek i wczesnij tez cos ukradl. Byl moim najlepszym kumplm wspolne hunty itp ale ja mu zaczalem cisnac bo klamstwo i zlodziejstwo to najgorsze co moze byc.Lepiej najgorsza prawde ale prawde jakby sie przyznal bym to wybaczyl a ona klamal na dodatek. A co do zamkniecia tematu to sie zgadzam po co thief ma dawac zdjecia na ktorych widac skradzione itemy po co ma dawac zdjecia z botem po co ma dawac zdecia jak expi gdzie chodzi tylko strzalkami. pzdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2008
|
![]() Niektorzy zbyt emocjonuja sie, slyszac nazwe Tibia... wyluzujcie troszke...
@szkapa - na 1-wszym koncie 2 dni left, a na 2-gim? ![]() Ktos tam powiedzial, ze szkapa wiecej stracil... Nie, nie stracil wiecej... ale... spokojna glowa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Zbanowany
|
![]() Nie chcemy twoich zalosnych ssów lmao, biedaku zajebany itemy juz pewnie na allegro, zebys mial co do gara wlożyć wkoncu cos zjesz o jej, co sie z ludzmi dzieje :< s*******aj z tego forum .!!!!!!!!!
Dzieciaku zalosny! |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Zbanowany
|
![]() Chuj mu w dupe co mu to da?
Jest chujem, bedzie chujem, i zdechnie chujem ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: Legnica
Imię: Lord Esclude
Gildia: Almost
Poziom: 160
Skille: 100
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
I ty dalej nie rozumiesz ze gdyby szkapa tylko ojebal to by nic nie bylo. Kazdy by zapomnial albo by sie to odbylo bez takiego rozglosu. Ale szkapa oczywiscie musial sie na kazdym forum i kazdemu pochwalic i byc z tego dumnym ze okradl.Jak juz powiedzial Ther "Jak juz mowilem, mi nie chodzi o to, ze ukradl... mam to gleboko gdzies, niech udlawi sie ta kasa Chodzi mi o to, co szkapa soba reprezentuje" A ty szkapa naprawde sie zmieniles znamislmy sie 1.5 roku i nigdy sie nie klocilsimy a jak na forum powiedzialem ci co mysle o tym co zrobiles to zaczales mnie wyzywac.Prawda boli... Elo |
|
![]() |
![]() |