Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2008, 16:47   #53
Tuhamiid
Użytkownik Forum

Tuhamiid's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2004

Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha Pokaż post
z
hmm te ~500 gp na rsy to te duże fundusze? :|
Nie, te 100k na 1000 ass starów to juz duze fundusze bo o tym nikt nie wspomnial.

Ja osobiscie wydaje 100k na 1000 gwiazdek+jakies 40k na potiony co daje 140k.

Starcza mi to na jakies 4-5h na frostach lub hydra island.

Z frostów czsami poleci jakis dsm czy tam rh+jakies towerki i czasami dragonslayer+~30k w zlocie co daje zazwyczaj z 90-120k z loota, czasami sie przyfarci owszem i jest z tego nawet z 300k+ ale to juz rzadkosc.
Z expem wychodze ok. 700k na te 4-5h o ile mam wolna lewa strone.

Na hydrach jest juz gorzej bo tam z 6h na tych starach idzie posiedziec z expem podobnie ale z lootem to czasami wracam z 1 para boh badz 1 rh+ jakis wh helmet czy meduska i ok 25k w zlocie.

Czasami tez warlocki ale tam na hunta idzie z ~200k w kasie i czasami profit nawet z 300k jest + 1,3mln expa w okolo 7h.

Demce czasami up/down na hellu to tam na godzine idzie jakies 90k expa a z lootem to roznie, zazwyczaj wracam z minusem, nie mam farta.

Behe bije normalnie na bieganego i dzieki rashidowi jest profit bo przewarznie jakies steele+fangi.

158 RP, 99/81 pvp.

Kumpel knight 155 94/92 bije caly czas svargrond mines czyli nightmary+tamte culty, Waste ma na 5h bo zazwyczaj tyle siedzi to 2bp UHP + ok. 30bp smp i zazwyczaj ma profit jakies 80-100k, a jak nie ma hajsu to banuta/chor? lizardy czy tam smoki.

IMO palkiem jest na wyzszym lvlu jednak lepiej, na nizszym tak samo bo od 70lvl biegalem z spearkami po gs island i zawsze profit bo spearki tanie, a on sie meczyl na banucie, ja wyciagalem ok 100k/h a on z 50-60k/h.

sie rozpisalem jak nigdy...;p

Wszedzie wliczalem ceny sprzedawanych itemow u npc, bo u nas sprzedac np. dsma to jak piasek na pustyni.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fayny Pokaż post
wieszok wieszok mnie banuje
więc go w dupe słordem kłuje

Ostatnio edytowany przez Tuhamiid - 12-07-2008 o 16:49.
Tuhamiid jest offline   Odpowiedz z Cytatem