Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kojotes
Nikogo nie pouczam, po prostu zadaje boterom kilka prostych pytań. A co do mojego bana to nie chce wnikać na forum publicznym w szczegóły, ale powinieneś wiedzieć, że w powstawaniu bana za invalid payment właściciel konta czasami nie ma najmniejszego udziału.
|
Mam rozumieć że to nie ty zaakceptowałeś przysłanego pacca, tak? Jeżeli nie to zwracam honor.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kojotes
A botuj sobie jak to Ci sie podoba. Dziwne tylko, że ostatnio coraz czesciej dochodzi do sytuacji gdy to nie boter jest gnojony, ale osoba przeciwna botowaniu, która jest sie im w stanie otwarcie przeciwstawić. Wydawałoby sie, że powinno być na odwrót, ale czy to aż tyle jest tych boterów, czy to aż takie zakute pały, czy aż tak to botowanie im sie spodobało, że sa przekonani o tym że maja racje i sa gotowi zmieszać z błotem każdego kto ma przeciwne zdanie...... ciekawe.
|
Nie jest właśnie na odwrót, każdy który nie botuje stara się zmieszać z błotem botujących. gdy już dochodzi do tego my (botujący) mamy zwykle więcej argumentów 'za' i wychodzi na to co napisałeś.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ervinius
Kojotes, przykro to stwierdzić ale masz rację.
Botowanie stało się teraz normą w grze.
A co do twojego bana, to nie rozmawiaj z nim na temat tibii,
on tak się zna na tym, jak ja na historii muzyki, czyli w ogóle.
|
Przyznasz racje każdemu kto jest przeciw mnie. Typowe. Bez własnego zdania, argumentów. I nie jesteś tu od wyznaczania kto może z kim o czym rozmawiać.