|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
Pokaż wyniki sondy: Czy uważasz, że powinno się kasować botterów? | |||
Tak, to odpowiednia kara, zwłaszcza przy dzisiejszym natężeniu. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
118 | 55.92% |
Nie, uważam, że miesięczne zablokowanie dostępu do gry jest w porządku. |
49 | 23.22% |
Nawet dzisiejsza kara jest zbyt surowa. Botterzy powinni być tolerowani lub jeśli już, banowani na tylko jeden tydzień. |
44 | 20.85% |
Głosujących: 211. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
@ervinius Staczasz się coraz bardziej odchodząc od tematu. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
|
![]() @Liper
Te słowa 'wypowiedziane z twoich ust' nie robią na mnie wrażenia, nie wiesz przypadkiem dlaczego? @Xr3 Na nic lepszego cię nie stać? Bo jesteś głupi - to odpowiada 3-latek. (; A co do boga, to już nie moja sprawa czy wierzysz czy nie, w tym kraju nie ma przymusu wierzenia w Chrystusa. @ZapodajMuze Tzn, że wątpisz w swoje umiejętności, lub okazujesz nam ich brak. A tym botem to do 50 lvla chyba byś na rotach latał, hłe? / to zdanie z opuszczeniem boga, to była przesada z mojej strony. Ostatnio edytowany przez ervinius - 22-08-2008 o 21:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Cytuj:
@down To postawi bota na żółwiach... Ostatnio edytowany przez Wylansowany - 23-08-2008 o 10:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dlaczego wszyscy piszą o rotach?
Ja podałem taki przykład akurat dla 50 lv, a wszyscy tutaj gadacie jakbyście mieli 100 lv+, a mówicie o bocie na rotach, wtf? @Liper Trudno się mówi, z jednym sie dogadujesz łatwiej, z drugim trudniej, nieprawdaż? [; Hm, mam 17 lat, nie wstydzę się tego powiedzieć, może masz 20, a może 15, nie interesuje mnie wiek, po wieku się nie ocenia człowieka, tak samo jak po wyglądzie, tutaj chyba jesteś zmuszony przyznać mi rację. / trochę offtop, ale cóż.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
Jeśli twoim zdaniem, gdy chcę poexpić, powinienem iść na Okolnir na frosty i wydać 50k do nabicia 17% bara, a później paść na masskicku, nie dopuszczając do siebie myśli, że to wina osób, którym płacę (płaciłem) za komfortowe granie, to pocałuj mnie w dupę, bo nie jestem takim kretynem, abym grał twoim zretardowaciałym i pozbawionym jakiegokolwiek sensu i perspektwyw systemem. Ostatnio edytowany przez Xr3 - 22-08-2008 o 22:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz co mi uświadomiłeś,
że cały czas się kłócę, a nawet nie wypowiedziałem swojego zdania, może miedzy zdaniami ktoś zrozumiał. Otóż: Czy uważasz, że powinno się kasować botterów? Nie, uważam, że miesięczne zablokowanie dostępu do gry jest w porządku. Najlepiej nie grać w tibię. Nie było by kłótni. A jeśli się uweźmiesz to odrobisz to ręcznie, a jeśli nie botem, albo w ogóle. Twój interes. Ostatnio edytowany przez ervinius - 22-08-2008 o 22:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Spalony innym słońcem
Data dołączenia: 26 01 2008
Stan: Usunięty
Świat: Inferna
![]() |
![]() @Liper@Zapodajmuze
Total agree. co do non pvp gdzie też gram to powiem tak: "Gram" tam ogólnie tylko dla kasy oraz dla przyjemności robienia questów jako jeden z pierwszych w tibii. Na non pvp też można sobie podbić ostro skilla pvp (wbrew pozorom, zwłaszcza jeśli chodzi o m wallowanie). Wiadomo, że gdybym miał teraz tam 100 lvl to bym go sprzedał, ale szkoda się rozstawać z 235 ek :c @Xere HAHA jak cie psy spisują to też obiecujesz, że więcej nie będziesz, ale tylko obiecujesz ![]() PJONA hardcore sorcu A i btw, gram w tibie od wersji 7.2 i z praktyczniejszych mobków od tamtego momentu dodali tylko: Quary, Hydry, Frosty. Mówie o expie dla lvla 200+ więc sorry, ale ile kurwa można bić frosty, czy quary...przecież po tygodniu to już tym żygasz i zazwyczaj w takim momencie wybierasz blackd lub sharing. Gdybym miał do wyboru 20 mobów, na których moge huntować z normalnym speedem expa i zwrotem (200k/h+profit) z miłą chęcią usunął bym bota i grałbym sobie po kilka h dziennie manualnie, dla tej jebanej satysfakcji, ale w tym momencie to przykładowo frosty (180-350k/h) profit sporadycznie, wiecznie masa ludzi, po 2h expienia masz ochote kliknąć magiczne "Activate Cave bot" i odejść od komputera. Moim zdaniem dobrym urozmaiceniem tibii byłyby najazdy mocnych mobków na miasta etc. chuj, że bym padał, ale chociaż byłby fun.
19:29 Dryad Elizabeth [81]: Twoj Obiad has left party. ![]() 13:24 Mateden-adam [53]: where are you from* 13:25 Old Gecaj [110]: Poland 13:25 Mateden-adam [53]: ok 13:26 Mateden-adam [53]: poland is very good city Ostatnio edytowany przez Emekah - 22-08-2008 o 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Spalony innym słońcem
Data dołączenia: 26 01 2008
Stan: Usunięty
Świat: Inferna
![]() |
![]() Cytuj:
Odnośnie opiniowania n/t bota bez używania go, to tak samo, jakbyś chciał oceniać, który bot lepszy (blackd/ng) używając tylko 1 z nich. Wiadomo, wszystko ma swoje wady i zalety. ~~ Mówisz satysfakcja z wbitego lvla ręcznie? O.o a przecież dla ciebie podobno lvl się nie liczy, więc co za różnica, czy wbija go bot, czy ty. Jak dla Mnie liczy się skill, szacunek, iq... nie cyferki.
19:29 Dryad Elizabeth [81]: Twoj Obiad has left party. ![]() 13:24 Mateden-adam [53]: where are you from* 13:25 Old Gecaj [110]: Poland 13:25 Mateden-adam [53]: ok 13:26 Mateden-adam [53]: poland is very good city |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() A ja sie zgadzam, czemu mam sie starac i bic level a inni odpalą se bota i już, to "trochę" nie fair :/
Jak jest bot w 100% pewny, kasowac bez jakichkolwiek dyskusji, czy to 20, czy 200lv. Już oczywiście podpisałem to na tibia.com, to na pewno zrobi z tibii fajną grę, nie "skażoną" przez boty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bez przesady, 20, a 10 latek, ale znam 13latków, którzy są bardziej dojrzali psychicznie, niż niektórzy 20 latkowie.
A co do bota, to tak, nie mam, ale.. Wielu moich rl kumpli go używa, których znam tyle lat, i przesiedziałem u nich tyle godzin. [; @Emekah Chcesz mieć szacunek na servie, jeśli cały serv wie, że botujesz? Śmieszne. Takich graczy, nie darzy się respektem, chociaż pewnie 80 %, to tylko przedstawienie, bo ci, którzy cię wyśmieją, nie szanują, tylko w 20 % nie używają bota, albo nawet i mniej.. Ostatnio edytowany przez ervinius - 23-08-2008 o 11:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
Huna pozdrów Culty ;P Ostatnio edytowany przez Xr3 - 23-08-2008 o 11:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() A jak się zapatrujecie na to, "drodzy" boterzy?
![]() Co Wy na to, że łamiecie zasady, które sami zaakceptowaliście przy tworzeniu konta? Co o tym sądzicie? Uważacie że taka sytuacja jest w porządku i że jest to uczciwe? Wiem że dla wiekszości z Was taka sytuacja to abstrakcja, ale mając trochę więcej lat, powiedzmy 25, czy tak samo postąpicie przy spłacaniu kredytu? Zamiast zapłacić 150 zł miesięcznej raty stwierdzicie że nie macie na to ochoty i wolicie ta rate przepuścić na browary, jakiś gadżet czy coś w tym stylu? Bo tak Wam wygodniej i będziecie mieli z tego więcej przyjemności? WG mnie to proste: Nie chce Ci sie grac samemu = nie graj wcale Jakaś cześć gry Ci się nie podoba, wiec bocisz żeby ją ominąć = zmień grę.
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Signed 100 %. @Liper Nie, nie wyłączam, każdy ma prawo do używania tego, najwyżej poniesie później konsekwencje, których będzie żałował. (; Tak, żebyś wiedział, nie szanuję ich za to, że idą na łatwiznę, jeśli nie chce im się grać to niech nie grają, proste. Szanuję ich za to, za wiele innych rzeczy. To ty zastanów się co wypisujesz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Niby wszystko ok, ale mówimy tutaj o grze, a nie o real life. A będe botował bo lubie i nic mnie nie obchodzi, że to jest ilegal. Po drugie sam masz bana więc nie pouczaj żeby nie łamać zasad skoro sam łamiesz. edit @up Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Liper - 23-08-2008 o 13:40. Powód: E weź zjedz marmur ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |||
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wejdź tutaj >> http://www.swcombine.com << Ostatnio edytowany przez Kojotes - 23-08-2008 o 13:52. |
|||
![]() |
![]() |