@ Pele Elemele << czy jakoś tak
Chciałbym wyjaśnic sprawe za co padl ten koleś, ponieważ już pare osób już mi spami ze padl za friko, ze niby ja jestem z zamościa i lubie pokozaczyć itd... lol!!!.
Było tak, że Dell Otto rano expil na small respie dragów obok veno obiecał mi ze po ssie mnie wposci na resp. koniec ssa, dell sie zalogował chcąc przytrzymac mi jeszcze respa dopoki nie przyjde ale przed nim zalogował sie ten Pele elemele i sie tłumaczył, że on tu expi bo zalogował się pierwszy a według jego zasady kto pierwszy po ssie to jego resp

, ja z nim gadałem, że co on tu pi***** jak zasada jest taka i juz długo, że jeżeli nie wrocisz na resp po ssie w ciągu 20 min resp jest free a jak wrócisz to dalej twój, próbowałem mu to wbić do główki ale ten zaczą pisać, że niema takiej zasady, że gra ju.ż 3 lata i pierwszy raz o tym słyszy pisał, że to Flipy wprowadzaja jakies pojebane zasady i takie tam... długo z nim pisałem ale ten sie trzymał swojego, ja przedstawiłem cała sytuacje na gch są osoby kóre mogą potwierdzić ze tak było...
Później Patrze a ten koles normalnie se expi i nie zwraca namnie uwagi, pytałem sie kolesia czy schodzi z respa i obejdzie sie bez probemow a ten ze " za 120 potów dopiero zejdzie.." no to sprawa jest jasna moim zdaniem...