![]() |
#10881 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam chlopaków.
Dawno nic nie pisalem. Lecz teraz specjalnie napisze bo jest okazja. Mianowicie czy ktos zawita na chmielaki 2008? Wiem ze duzo ludzi jest z Zmc itp. Wiec gdyby ktos byl to msg me na pw. Pzdr bez offtopa jakis stary adv... nie wiem czemu takie male wychodza ![]() Ostatnio edytowany przez Serria - 10-09-2008 o 20:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#10883 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danera
|
![]() ej ej
co do "słynnego" lizodupa philipa to szkoda gadać o tym ziomku bo wali konia na fote Zayona po tym jak już mu wyliże dupe jest zajebaną pizdą szmatą i ****em a co do jego wyglądu to nie wiem ale na koninie chodzą słuchy że to saper (Bo ma morde jak nie wypał) aposdoadp i nie kozacz tak zafajdany frajerze że ludzie jadą ci jak kończą grać albo coś bo ty jesteś kozak w tibi a dla 99% ludzi co grają w to gówno ważniejszy jest rl a ja bym cie w rl zniszczył w 5 sekund bo jesteś pedałem i sie nie udałeś i nawet gdy piszesz myślisz o żarciu pierdolony grubasie i wyjeżdzasz z jakimś hujowym tekstem chickens I niechce się kłócić więc nie dawajcie żadnych koment piszę to co myśle ![]() Narqa Miszczu ;* P.S ludzie z Konina uważajcie na wagarach ![]() Ostatnio edytowany przez YoursOkO - 10-09-2008 o 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10884 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Imię: Sapr
Profesja: Elder Druid
Gildia: Anielski Orszak
|
![]() Co ma rl do tibii?
Slowa "frajer" sie uzywa w innym czasie innym miejscu ![]() Szyna~
Im making a lvling-training service. I can do it on every world, prefer premmy accs. As a payment I accept rl cash (Polish) or premmy accs. If u are interesed just pm me. I dont have my pricelist yet, so u can offer me. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10885 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: M3n3l4os2*
Gildia: Kr
Świat: NoobsWar
|
![]() Ej no nie chcę go bronic ale chce grac to niech gra ile może to jego żywot wbił ten 150+ na*******a rs bo ma plecy i ma taki kaprys no i chuj was to obchodzi to jest server pvp taka gra ty masz rs nie masz pleców padasz ofiara hlvli... a jak wam zal dupę ściska ze on zalizał br i tera ma lux to wasza sprawa ale rozważcie, że chłop rok tu nie grał bo miał hunta za war i pogodził sie z tym miał szanse wrócić wykazał się w war to niech sobie tera chłop kozaczy no tyle jego... Ja nie gram na tym servie tez już kawałek czasu i nie mam osobistch powodów by go bronic pozdr...
Wyrażam tylko swoją opinię nikogo nie chciałem obrazić ani potępić każdy ma swoje zdanie PEace ![]()
![]() |
#10886 |
Guest
|
![]() GZ all
![]() Dudek~~odpisz mi na Pm........... |
![]() |
![]() |
#10887 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2008
|
![]() Nie to ze go bronie bo jest ciota -.-
Ale wyglada jak wyglada lubi zjesc moze ale tak go bozia stworzyla :> ![]() Reszta to sie zwami zgadzam ![]() Kozaczy non stop bo ma pro u br....rzszal Tibia mu cos z muzgiem zrobila no niestety :s Kiedys( pare lat temu) byl spoko ale tera to szkoda slow Pamietam go jak latal na 15 lv.. Pozdro for Ponc, Oko i all ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pawelosso_Korassek - 10-09-2008 o 22:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10888 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Lubań
|
![]() jak milo jest poczytac wypociny przyjacioł i wrogów filipa!
![]() |
#10889 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Maze of Lost Soul
Gildia: Insomniacs
Poziom: 159
Poziom mag.: 76
|
![]() jeju qrwa kazdy lubi zjesc i to jego wlasna sprawa,
na wyglad nie ma sie wiekszego wplywu. wiekszosc z was jest szmatami, war wygralismy wiec se mozemy jebac rsow, slina wam cieknie jak to widzicie bo jedynie mozecie to robic na nb charach, ![]()
![]() |
#10890 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Katowice
Profesja: Paladin
![]() |
![]() "wiekszosc z was jest szmatami,
war wygralismy wiec se mozemy jebac rsow," Powiedzial co wiedzial <lol> cos jeszcze dodasz? a Zabijac to ty mozesz robaczki w wormsach albo kur** niemcow w mohaa Tyle ci powiem ![]() A szmata moze ty jestes? Zycie po glowie bije? Wspolczuje ci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10891 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10892 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Imię: Sapr
Gildia: Anielski Orszak
|
![]() Menel
Agree z toba Pawelek mUzg pisze sie przez "ó" Ogolnie zazdrosc i zawisc to narodowa cecha Polakow wiec nie ma sie co dziwic, wylizal kilka assow ale now ma plecy i chuja co moga mu zrobic all Polaczki razem wzieci kazdy ma swoj sposob na gre ![]() FIfi nie chciales mnie puscic free twoja decyzja pozostaje mi tylko czekac na jakas okazje otrzymanie freedomu spowrotem ![]() Btw. Swiat bez tibii jest piekny ![]() Koninskie psy rox nie ma to jak dostac po pizdzie za nic. Szyna~
Im making a lvling-training service. I can do it on every world, prefer premmy accs. As a payment I accept rl cash (Polish) or premmy accs. If u are interesed just pm me. I dont have my pricelist yet, so u can offer me. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10893 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Poziom: 173
|
![]() Cytuj:
Peace, gl na harmonii |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10894 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2008
|
![]() Cytuj:
![]() Co do filipa Swiat PvP? czy noob pvp ? nie odrozniasz pech :S Po to w tibi sa skulle i truskawy zeby urozmaicic gra itd. Sam sobie winny ze wbij rs i se latal przed dp... co do ass lickania watpie zeby ktos z was no moze Pare % nigdy ALE TO PRZENIGDY nikomu nie zawaflila a co do wygladu.... zeby jechac po tym ze wyglada tak a nei inaczej... Boze widzisz a nie grzmisz Ostatnio edytowany przez Brulions - 10-09-2008 o 23:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10895 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: Stojowice
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flip Mode Crew
Poziom: 117
Skille: 94+
Poziom mag.: 20
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ehhh 5x ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ukaszek0622 - 11-09-2008 o 00:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10896 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Poziom: 173
|
![]() aha goscia nie zabilem za to ze mial rsa tylko za to ze pekowal randomly
moze tak mu wpadl rs ![]() not your business anyway ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#10897 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Katowice
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Dokladnie
![]() ![]() nie chce mi sie juz Tobie wjezdzac na ambicje ![]() Szkoda pisania ![]() Zycie Cie juz bije wiec nie bede dobijal ![]() Graj Sobie W tibie byc tym "bossem" na danerce A wiesz jaka jest prawda dzieki Tibi czujesz sie kims waznym bo jakby nie patrzec osoby te ktore graja boja sie powiedziec szczerze co o tobie mysla (nie bede tu porownywal tego do zycia rl bo to gra a nie rl zycie w ktorym jest inaczej ![]() Rozumiem ich chca sobie dla rozrywki pograc Tibia w pewnym stopniu dowartosciowuje cie <lol> Ja tam ani razu Tobie dupy nie lizalem chociaz byles i jestes w inso mialem na ciebie wyjeba** w warze byles prawie top fragerem a dlaczego? bo nie myslales o tym zeby zabijac tylko zeby sobie fragnac ![]() Dobrze ze na Danerze sa takie osoby jak : Szaman,Tide,Koshei,Elian,Roro,Budyn,Vodur,Czesio,J anusz,Kriszak,Kogut,Non Max,Caron,Dell i jest ich duzo duzo wiecej ![]() ![]() Tyle Z mojej Strony ![]() Cya ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez szczepan_m5 - 11-09-2008 o 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10898 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: ~~ ZmC Team ~~
Imię: Caron Sous
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flip Mode crew <4ever>
Poziom: 116
Skille: 100/100
Poziom mag.: 99
|
![]() @ Pele Elemele << czy jakoś tak
Chciałbym wyjaśnic sprawe za co padl ten koleś, ponieważ już pare osób już mi spami ze padl za friko, ze niby ja jestem z zamościa i lubie pokozaczyć itd... lol!!!. Było tak, że Dell Otto rano expil na small respie dragów obok veno obiecał mi ze po ssie mnie wposci na resp. koniec ssa, dell sie zalogował chcąc przytrzymac mi jeszcze respa dopoki nie przyjde ale przed nim zalogował sie ten Pele elemele i sie tłumaczył, że on tu expi bo zalogował się pierwszy a według jego zasady kto pierwszy po ssie to jego resp ![]() Później Patrze a ten koles normalnie se expi i nie zwraca namnie uwagi, pytałem sie kolesia czy schodzi z respa i obejdzie sie bez probemow a ten ze " za 120 potów dopiero zejdzie.." no to sprawa jest jasna moim zdaniem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10899 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2008
|
![]() caron 100 % agree
Co do philipa i szczepana wypowiadasz sie tak wylewnie dopiero po koncu z gra ? heh.... i zalisz sie jaki to filip boss i kozaczy "kozaczy bo moze" proste a postaw sie na jego miejscu nie kozaczyl bys? watpie. a co do mieszania rl z tibia az szkoda mowic Boze widzisz a ei grzmisz |
![]() |
![]() |
![]() |
#10900 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Lokacja: Szczytno
Stan: Zbanowany
Imię: Rider the knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Warrior
Poziom: 115
Skille: 85/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ja miałem tą samą akcje, tyle ze bylem na miejscu pele. Ja jednak przepuściłem, bo wiele nie miałem do gadania (Sir Zerker)
![]() |
![]() |
![]() |