Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phil128
Nawet jesli przegramy to i tak za 3 miechy wrocimy.. nie znasz danery?
full of false ppl..
|
i sam to propagandujesz w jednej sekundzie z ziomka ktory byl twoim bests friendsem(sam mi tak pisales o Plebei i to niedawno jak mieli amerykance lipe^^) stal sie bests enemy zaczales mu cisnac nasmiewac sie z niego popatrz na polakow tutaj to od nich wlasnie mozna sie uczyc w tym aspekcie to my jestesmy najelpsi na danerze i wlasnie dlatego zmieniam zdanie mialem niewalczyc juz wszystkim pospamilem(przepraszam za to) ze leavam war bo swat dochodzi(kiedys sobie i innym powiedzialem ze z swatem w jednym team niebede walczyc bo wiedzialem ze taki war jak ten wybuchnie a wczesniej swaci takze oferolwali nam pomoc hidden charami vs nataraja i takze bezwzglednie ja odrzucilismy) ale teraz to niejest nasza decyzja ja niemoge na nia wplynac a niebede zostawial mojich friendow na ktorych moglem zawsze liczyc tylko dlatego ze ktos zadecydowal aby swat nam pomogl.
przepraszam jeszcze raz za chwile slabosci za to ze chcialem was zostawic mam nadzieje ze wybaczycie i pozwolicie mi walczyc u waszego boku.
Roro~