![]() |
#11041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: roro rozpiedalacz
Profesja: Royal Paladin
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() widac ze fifi niezna takiego slowa jak szczerosc nawet poprawnie napisac nieumie
![]()
|
![]() |
#11042 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Katowice
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() a pozatym temat nie nazywa sie "Zdjecia z danery" Tylko "only danera" a to ze jest w dziale zdjecia to prosze o przeniesienie go do jakiegos innego dzialo i po problemie co nie? ![]() Nie ma to jak poprawny moderator ![]() Chcesz zbanuj mnie ale powiedzialem co myslalem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Początkujący
Imię: Entos Argoth
Świat: Xerena
Poziom: 60
Skille: 79/59
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Danera ROX ale polski INTERNET SUX w CH*J !
![]() ![]() pojebanye z tymi ss nie chca mi sie jakos pokazywac XD Ostatnio edytowany przez Mapacza - 23-09-2008 o 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11044 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Maze of Lost Soul
Gildia: Insomniacs
Poziom: 159
Poziom mag.: 76
|
![]() =] S2 !!oen1oen1oeno1e1!!!
Ostatnio edytowany przez struspendziwiatr18 - 23-09-2008 o 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11045 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dzieci Azbestu
Świat: Danera
|
![]() @up
Pokaż swojego fejsa, jeśli tak bardzo obchodzi cię wygląd innych. Ja nic złego w wyglądzie Rora nie widzę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11046 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Imię: Sapr
Profesja: Elder Druid
Gildia: Anielski Orszak
|
![]() Arturku jaki ty hojrak jestem, pamietam jak chciales mnie pizgac nie bij MISZCZU, co ma rl do tibii? Ja tam w wygladzie Rora nic zlego nie widze szanuje go za to co robi w grze
![]() Tak btw pokaz swoja foteczke ![]() Szyna~
Im making a lvling-training service. I can do it on every world, prefer premmy accs. As a payment I accept rl cash (Polish) or premmy accs. If u are interesed just pm me. I dont have my pricelist yet, so u can offer me. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11047 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11048 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2008
Lokacja: Białystok
|
![]() hehe.. wy to macie problemy.. Kazdy jest wolny i robi co chce. Zeby kazdy byl patriota to w polsce bylo by 80mln ludzi..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11049 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Stan: Na Emeryturze
Imię: Druid Philip
Poziom: 173
|
![]() Swat przeciwko nam
![]() bedzie sieka, moze najdluzszy war wkoncu na danera ![]() 20:53 Druid Philip [159]: Vox = Spanish, Amiercans = English, Anielski = Polish, Swat = Brenglish.. how they gonna talk? 20:53 Cerbero Mytos [188]: Its a babel tower kkkkkkk |
![]() |
![]() |
![]() |
#11050 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Imię: BoHensi
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 39
|
![]() wiec powiem all co mysle bezwzgledu na konsekwencje .......
Filip@ nee powiem sporo Twoich czynow nee zasluguje na poichwale lecz na pogarde i taka here otrzymujesz . Z paccem motyw twoj "best hit" . ale 50 % ludzi zrobilo by podobnie moim zdaniem . jezeli Ty nee mialbys pacca i mialby ktos ci kupic by potem dednac od Ciebie to pewno wyjebaka by byla wiec tu nee bede sie wpiepszal. mimo ze nee mam 100 lvl i "jestem polakiem" ![]() Nic do mnie nee masz i ja do Ciebie, dla mnie byles przewaznie wporzo. Takze mimo ze masz od hooja wad i lipnych zachowan, zalety tez masz o ktorych sie przekonalem .......... anyway kc max ;*;*;* Tide i Artu ( czyt smoq) @ lubie was max ( zaznaczam i cokolwiek napisze mam nadzieje ze nasze stosunki pozostana neutralne ) . A wiec ... zaczynaliscie od zera, byliscie nee znani, zerem ... jak kazdy kto zaczyna grac gdziekolwiek ........ przygarnol was jagi ktory w tamtych czasach byl dosc szanowanym graczem, mieliscie all moim zdaniem, poczatek ktory nee kazdy moze miec. all szlo dobrze demy frosty inne duperele , lelum kurwa polelum powoli ziomble ..... next czas lecial powoli frendsy ..... ja jako jego rl od w hooj lat nee mialem inva do domku ( on do mojego tez a hooj tam ![]() zaczol sie war swat vs vox & inso ....... swat w dupe ze tak powiem PWNED ... jaga welcome PZ i gdzie sie podziali BRO ???? ej frends gdzie jestescie ?? exiva Artu exiva tide hooja nee ma juz zrobili pg , juz maja lvl , poznali ludzi .... po hooj im koles z huntem ?? i tak z bro staliscie sie zwyklymi "znajomymi" ....... i prosze nee przeczcie bo all wiem i wiem jak wygladalao to ze strony zwyklem obserwatora ....... Tide w inso ulala no ok wiadomo byc w the best gilidi na servie moc all ..... ale byc against kumplowi , czlowiekowi ktory was "stworzyl" ( to oczywiscie stworzyl to hiperbola) . Teraz Artu ..... arta niby rozumiem bo psozedl za swoim bro by mu pomoc wiec moge miec pretensje tylko do tide .. kilka retorycznych ask ... Co dalo ci inso ?? wiecej reputacji u ludzi ?? klikaja na ciebie lookaja "you see tide sralala member insomanaick " uuuuu musi byc rox ?? sporo masz tam fredns ?? jezli masz tam wiecej kumpli, ktorzy dali ci Sporo wiecej od Pogromcy to ok nee mam pretensji ale jezli nee to mi odpowiedz why ........ i last co moge napisac to to ze jaga gral a na was zbytnio nee mogl liczyc ..... ej siema jestes ?? gluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucho AFK 90 % kiedy pisal ..... Znacie tajemnice JAgiego ..... mam nadzieje ze mimo ze jestescie w inso nee sprzedacie sie bo nizej pasc poprostu nee mozna ziomble, poprostu tego sobie nee wyobrazam Artu @ nee wiem jak gadales z jaga ale jaka bedzie w war wiec bedziesz agains him ....... Tak na zakonczenie kazdy moze powiedziec " co taki noob bohensi 37 lvl moze wiedziec " gram tu ( no moze nee gram poprostu botuje na poludniowej czesci piramidy xD ) poand 1,5 - 2 lata wiec swoje przezylem, swoje wiem HAIL orszak Hail bohhnnnn xD kc max all ;*;*;*wji0ahgs9uagsay98vfs8ayfs8yatsy8f |
![]() |
![]() |
![]() |
#11051 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Katowice
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
hueheueheueu jak to filipku mowiles predzej wbije 100 lvl niz swat dolaczy do war huehueheuehuehu a nie mowilem ![]() Teraz sie zacznie ![]() Z mojego punktu widzenia to inso przejmie paleczke od SWAT i beda w pz kisic ogora ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11052 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nawet jesli przegramy to i tak za 3 miechy wrocimy.. nie znasz danery?
full of false ppl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11053 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Malopolska
Świat: Nebula
Poziom: 120
Skille: 97/76
Poziom mag.: 23
|
![]() ...like you
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11054 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Konin ;*
Imię: Zeriel argano
Poziom: 93
Skille: 88/71
Poziom mag.: 19
|
![]()
![]() http://bruliku.*******.com wejdz a pomozesz? ![]() 1:07 Oh no! Svargrond beware! All bad entertainers are returning from their graves to haunt their audience once again ! 01:07 Dlugi Pyton [20]: ej jak dobrze znam ang to napisali ze w nocy znowu przyjdzie tata do Ciebie nieczyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#11055 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: roro rozpiedalacz
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
i sam to propagandujesz w jednej sekundzie z ziomka ktory byl twoim bests friendsem(sam mi tak pisales o Plebei i to niedawno jak mieli amerykance lipe^^) stal sie bests enemy zaczales mu cisnac nasmiewac sie z niego popatrz na polakow tutaj to od nich wlasnie mozna sie uczyc w tym aspekcie to my jestesmy najelpsi na danerze i wlasnie dlatego zmieniam zdanie mialem niewalczyc juz wszystkim pospamilem(przepraszam za to) ze leavam war bo swat dochodzi(kiedys sobie i innym powiedzialem ze z swatem w jednym team niebede walczyc bo wiedzialem ze taki war jak ten wybuchnie a wczesniej swaci takze oferolwali nam pomoc hidden charami vs nataraja i takze bezwzglednie ja odrzucilismy) ale teraz to niejest nasza decyzja ja niemoge na nia wplynac a niebede zostawial mojich friendow na ktorych moglem zawsze liczyc tylko dlatego ze ktos zadecydowal aby swat nam pomogl. przepraszam jeszcze raz za chwile slabosci za to ze chcialem was zostawic mam nadzieje ze wybaczycie i pozwolicie mi walczyc u waszego boku. Roro~
![]() |
![]() |
#11056 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2008
Lokacja: Carlin
Imię: Non Max
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flip Mode Crew
Poziom: 96
Skille: 0/0
Poziom mag.: ?
|
![]() @roro
glad to see you on our team ![]() nie masz co sie tlumaczyc ze nie chciales walczycz ze swatami bo sam zbytnio ich nie lubie ale to w sumie makerow niz jakis tam wyzzszych leveli bo mnie dorwali kilka razy w carlin ![]() @philip juz napisze te Ty z duzej litery ,lepiej zmien narodowosc ![]() @artur cos tam czepiales sie z wizerunkiem rora ,ja tam widzialem na focie jak roro cos tam pil fajnie wygladal ![]() lepiej pokaz swoja fote... Arcaso~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11057 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Imię: Sapr
|
![]() Roro dobrze ze jestes z nami
![]() Fifi a co do tego co napisales to jesli Vox wygra war to zrobie wszystko zebys byl hunted 4eva ![]()
Im making a lvling-training service. I can do it on every world, prefer premmy accs. As a payment I accept rl cash (Polish) or premmy accs. If u are interesed just pm me. I dont have my pricelist yet, so u can offer me. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11058 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() zawsze o tym widzialem nie wazne czy przegrywamy czy wygrywamy jest garstka ludzi ktora sie szanuje do tego trafili sie tacy którzy mają rl życie w tibie grają dla przyjemności za to szacunek do Orszaków ![]() jak dla mnie nie wazne cyz ze swatami czy z voxami ważne że z garstka polaków których uznaje za ziombli w tej grze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11059 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Stan: Niegrający
Poziom: 124
|
![]() @Artur
Pała miętowa... Chłopców się zachciało oceniać? Proponuję wejść na fotka.pl i poszukać typków, u których każda płeć może oceniać zdjęcia... Z pewnością będzie to zajęcie dla ciebie ![]() Nie wiem co ci nie pasuję w zdjęciu Rora... Może kolor koszulki nie pasuje do koloru spodni? ![]() Po co już mu o tym mówisz... Jeszcze chłopak zmieni target i z pupki brazolskiej, przeżuci się na polską ![]() @Philip Wieża Babel? W tej przypowieści mowa była o czymś w ogóle innym... Chodziło o to, kto pierwszy się tam wbije, a nam chodzi tylko i wyłącznie o wy-je-ba-nie was z tąd ![]() @Roro To jest to... ![]() No to co!? Grzejemy piecaaaa!!! ![]()
19:19 Zabujca Max [147]: jakis nick 4 slowa 19:19 Zabujca Max [147]: znaczy 4 sylaby 19:19 Zabujca Max [147]: noe nie 19:19 Zabujca Max [147]: 4 literki 19:20 Zabujca Max [147]: no nie wiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#11060 |
Użytkownik Forum
|
![]() w sumie forum fighty sux
![]() pokazcie cos w battle bo narazie only na forum jestescie silni.. @ roro dla mnie ty jestes looserem juz, wygrales war czy nie.. miales 1,5 respect na danera mogles duzo, stralciles chara, straciles kase, straciels respekt musiales do mnie spamic o help.. now nawet na blessy nie masz zeby sobie kupic i ty uwazasz ze jestes nalpeszy bo wpieprzysz sobie gadke do lba ze polacy sie trzymaja razem? GL jak juz mowilem POKAZ COS NA WOJNIE Ostatnio edytowany przez Phil128 - 24-09-2008 o 17:52. |
![]() |
![]() |