![]() |
#11021 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Imię: Artu Erlan
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Świat: Danera
Poziom: 122
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
Jaga jest neutral w tym war, sam mi to powiedział. Rozmawialem z roznymi osobami why joinolem inso~, w tym na fmc chanel a tobie nie bede sie tlumaczyc. ![]() Ups? swat makers? - moze nie najswiezsze ale jest, znalazlem w zlym miejscu w zlym czasie tam ;p ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#11022 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Maze of Lost Soul
Poziom: 159
Poziom mag.: 76
|
![]()
![]() |
#11023 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11025 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Lokacja: KAMIONKA
Stan: Na Emeryturze
Świat: DANERA
Poziom: 52
Poziom mag.: 52
|
![]() 21:56 You see Kriszak (Level 200). He is a royal paladin. He is Defector of the Redemption.
Hail First Polak hahah szafa nie dales rady mueheuheuheuhe
Miała Matka syna, syna jedynego, Chciała go wychować na Fana wielkiego Niech żyje Motor, Motor i Śląsk Wrocław Niech żyje zadyma gdzie się Awie dyma. 17:25 Adagio Master [99]: ja wkladam ch**a w mleko i mowie "Bedziesz wielki" |
![]() |
![]() |
![]() |
#11026 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Katowice
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
Swiete Slowa ![]() ![]() Widzisz fifi spotkaly cie czasy gdy juz nie zaliczaja cie do polakow nie szanuja (chociaz nie wiem czy to kiedykolwiek robili) Oni wszyscy maja racje i co najwazniejsze wiedza ze to tylko gra ![]() Respect dla Was w Szczegolnosci Orszaka i Ci co pozostali soba do konca! ![]() ![]() ps.Powodzenia Orszak w War :* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11027 |
Użytkownik Forum
|
![]() ogarnijcie sie wpierw
wkrotce nic tu po was nie zostanie, tylko ciałka na ziemi ![]() pandoria wita rudy?? ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez struspendziwiatr18 - 22-09-2008 o 22:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11028 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Imię: M3n3l4os2*
Gildia: Kr
Świat: NoobsWar
|
![]() To ja powiem tak...
Nie zalapiecie tego no może nieliczni ale tez wątpię ![]() ![]() "O rany rany jestem niepokonany" wiedziałem kiedy odejść ave
![]() |
#11029 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Poziom: 173
|
![]() szczepan twoich postow nawet nie czytam nie masz sie co wysilac ;d
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11030 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: roro rozpiedalacz
Profesja: Royal Paladin
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
powiem tak wiele osob cie szanuje za to co teraz robisz i ja niepowiem inaczej zasluguje to na szacunek ze od poczatku mowiles co zrobisz jak sie cos wydarzy szanuje takie postepowanie aczkolwiek niesznuje cie w pelni bo pomimo mej chujowej pamieci pamietam co chciales mejknac new emef memberowi mozesz sie na mnie obrazic w*****c i w pelni to zrozumie bo teraz odzyskujesz szacunek u ludzi a ja to poniekad niszcze no ale zawsze mowie co mysle i niepozostawie bez pamieci to iz skuter w rl przeslonil ci oczy i chciales ojebac goscia tylko po to aby sie wzbogacic dla mnie to bylo nikczemne i w pelni szacunku u mnie nigdy nieodzyskasz, mozecie sie smiac z tego w ch to mam ale jestem(lub staram sie byc) "obronca ucisnionych" i ch ![]() kogut agree moze wy mnie niepoznaliscie(to sie niebawem zmieni) w rl ale ja w ch jestem zadowolony z pozniania waszych zwyczajow/charakterow i to jest rzecz dzieki ktorej niezaluje kilku lat spedzonych w tibijskim swiecie pozdro dla Kamionki. p.s. dla naszych sorko jezeli mnie niebedzie ale teraz job+studia czasu bedzie malo postaram sie zklimacic laptopa i poproboje jakos pograc pozdro dla Prawdziwych dla frajerow pogarda.
![]() |
![]() |
#11031 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Porki Druid
Gildia: Vuco Vuco
Poziom: 108
Poziom mag.: 69
|
![]() Roro wiem ze zawsze mowisz to co myslisz i nie ukrywasz sie z tym ale chcialbym wprowadzic mala poprawke do tego co napisales 2900zl czyli to co zarobilem dzieki tibi na skutera to byly w pelni legalne zarobione moja ciezka praca pieniedze w TIBI ktore sprzedalem najnormalniej za normalna cene tylko nie byly wystawione na allegro bo maielm klieta na calos i druga poprawka chce przypomniec ze jzu sie oficjalnie przyznalem ze maielm ZLE mysli zeby shackowac mojego rla jest mi teraz wstyd ze moglem tak pomyslec ale jestem szczesliwy ze w ostatnim momecie przyznalem sie do tego ze w ta noc miala pojsc wyjebka i pomoglem przenies caly dorobek mojego rla na innego chara gdzie to bedize bezpiecznne. I uwazam ze nic bardzo zlego nie zrobilem bo do niczego nei doszlo , a powiem tak ze o tych hackerskich mysli napewno gorsze jest to ze wisze SOLI sporo kasy jakies 500K ktore miaelm mu oddac jakies 3 miechy temu a on wcaiz czeka. A co do icydentu z moim Rlem to chce zauwazyc ze osoba ktora uciepraiala jest DYMEK nikt wiecej poniewaz to on mial R keya do ether dymka na ktorym bylo naprawde duzo kasy i mial sobie na tym zarobic i mi odpalic mala czesc zaznaczam MALA CZESC a ja sie odmyslilem i ostrzerglem Rla a co za tym idze dymek sie troszke zdenerwowal i zrokowal chara ktorego wczesniej sprzedal to jest moim zdaniem naprawde zagranie nie fair ale nie mam zamiru do tego wracac
@ Artur Jedno slowko dla ciebie na temat pandori ja o grze tam postanowielm jzu predzej poniewaz jak wiecie Danera to USA server i mam zajebiste lagi a gra na pandori ( GER) to przyjemonsc
![]() @ Lista tych ktorzy pamietali o GEORGESSO Porki Druid Sawio'Jotwupe Szalony Kogut Lord Maszin PSYCHOL Samant Ether'Dymek - Pierwszy owner Mad Iris Azion Irla Sir Damu Krazy Luki'the Angel Kokos Drunker - Stary Owner Vox Animus Moria Enivir Argheon Dariu Fiedo Chlopaki z Zamoscia Emef Buhh Ostatnio edytowany przez Porkidrucik - 23-09-2008 o 08:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11032 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2008
Lokacja: Chorzów
Imię: Chyba Nick^
Profesja: Knight
Gildia: PO CO MI?
Poziom: 45
Skille: **/**
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11033 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Malopolska
Świat: Nebula
Poziom: 120
Skille: 97/76
Poziom mag.: 23
|
![]() Witam all xD troche mnie nie było i widze ze dalej syf
![]() Philip dziecko mysle ze odpowiednim forum dla ziebie bylo by jakies TibiaBr czy cos ![]() ![]() to co philipek zrobil z Catem mnie nie dziwi ![]() ![]() pozdrawiam wszystkich wyłączając tego nooba a nawet 2 (philip & artur inc.) ![]() Ostatnio edytowany przez KostKnight - 23-09-2008 o 18:43. Powód: bo philip to emo |
![]() |
![]() |
![]() |
#11034 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Przypominam, że to subforum nazywa się zdjęcia, zbędne pogawędki możecie uprawiać tutaj:
http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=117
![]() |
#11036 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: roro rozpiedalacz
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() fIFI zapomnialem tego napisac wczesniej komentujac twe poczynania
tyle sie tu nachwaliles ile to niepomogles ludzia i co ty to dla nas niezrobiles i fakt pomogles kilka razy ale ty niepomagasz po to aby pomoc tylko po to aby pokazac ze pomogles aby wszyscy widzieli ze jestes zajefajny bo pomagasz ludzia (i nigdy nierobisz tego bezinteresownie) zawsze naglasniales kazda rzecz w ktorej komus cos pomogles. ![]() wieśniok jak nikt sie nieskarzy to po ch sie wpier w nieswoje sprawy nikomu nic nierobimy tu sie komunikujemy od kilku lat i w czym problem? nieopdoba sie komus to niech nieoglada wkoncu jest ktos kto zalozyl ten temat i on powinien decydowac czy mozna tu rozmawiac czy tez nie. zastanow sie nad tym co robisz chyba celem dzialania tego forum jest zadowalanie uzytkownikow a nie przestrzeganie regul...
dont know fear... never scarred... just play on rulez... Honor rulez... Ostatnio edytowany przez Roro - 23-09-2008 o 17:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11037 |
Użytkownik Forum
|
![]() a reguły po co są? po to zeby je łamać xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11038 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2008
Imię: Delquita
Profesja: Elite Knight
Gildia: Redemption
Poziom: 106
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 7
|
![]() Caron jesli mozesz wejdz na gre albo podaj mi swoje gg na pm.
Zalezy mi na czasie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11039 |
Użytkownik Forum
|
![]() rudy a sprzedales juz malpie futra na blessy?
![]()
![]() |
#11040 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Malopolska
Świat: Nebula
Poziom: 120
Skille: 97/76
Poziom mag.: 23
|
![]() artuś prymitywny jestes
co ma kolor wlosow do osobowosci i cech podobnych? a moze pamietasz jak padles pod dp ank? (było hp -> nie ma hp) pr0? trzymaj dalej glowe w odbytach brazoli ![]() ![]() @EDIT: btw. sprzedales juz kumpli zeby miec na nowy jezyk? bo chyba tamten sie juz wytarl ![]() Ostatnio edytowany przez KostKnight - 23-09-2008 o 19:57. Powód: bo tak |
![]() |
![]() |