Zobacz pojedynczy post
stary 01-10-2008, 16:29   #21
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
A powiesz cos wiecej o tym banie i delecie albo podrzucisz jakies stronki ? Bo jestem ciekaw sprawy, a nie wiem nawet gdzie szukac.
Stronek - Ban (delete) za bota. Argumentem był screen z widocznym botem, który był opublikowany NA TYM FORUM.

Demonflow - Pewna ekipa poszła sobie pohuncić na Inqui na sealu z Torturerami. W pewnym momencie pojawił się GM i dał bana Demonflowowi. Powodem było to, że podczas huncenia wklejał na trade wiadomość (była to swego rodzaju reklama serwisu czyszczącego jakiś quest). GM był na tyle głupi (chodź tutaj myślę, że był raczej złośliwy), że stwierdził u Demonflowa używanie bota, gdyż jak napisał, nie możliwym jest jednoczesne huncenie i pisanie na trade, w związku z czym Demonflow zarobił bana.

Cytuj:
Niesluszny ban kilku durnych polaczkow ktorzy nie zadali sobie trudu, zeby wykonac proste polecenie? I BARDZO DOBRZE ze ich pobanowal, wreszcie sie czegos naucza (taa, wiem ze to przesadny optymizm).
Polecenia? Banował każdego kogo zobaczył w zasięgu swojego wzroku. Jest mnóstwo osób, które mogą to potwierdzić. Nie pieprz głupot.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.