|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
Demonflow - Pewna ekipa poszła sobie pohuncić na Inqui na sealu z Torturerami. W pewnym momencie pojawił się GM i dał bana Demonflowowi. Powodem było to, że podczas huncenia wklejał na trade wiadomość (była to swego rodzaju reklama serwisu czyszczącego jakiś quest). GM był na tyle głupi (chodź tutaj myślę, że był raczej złośliwy), że stwierdził u Demonflowa używanie bota, gdyż jak napisał, nie możliwym jest jednoczesne huncenie i pisanie na trade, w związku z czym Demonflow zarobił bana. Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Co do Stronka nie widziałem tego ssa, ale jesteś na 100% pewien, że dostał delete za ss'a z forum? Może był przyłapany na boceniu w grze? A nawet jeśli nie to mógł się odwołać, że ten ss to fake? o0 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Właśnie dlatego, że to mógł być fake. Cipsoft jest kawałek po kawałku wyniszczyany m.in przez swoich własnych wolontariuszy, a ta banda zdebilowaciałych kretynów tego nie dostrzega... (rzecz jasna mówię o firmie) Ostatnio edytowany przez Xr3 - 01-10-2008 o 17:10. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
|
![]() Nie będę się kłócił więc niech będzie, że masz racje xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2008
|
![]() Ja znowu znam sprawę innego użytkownika tego forum. Kiedyś jak grał lognął się gm i zapytał czy jest właścicielem jakiegoś tam konta na stronie tibia.pl, ten oczywiście głupi potwierdził i dostała bana bo z tego konta na forum opublikował advance na którym było widać też blackd.
Dziwi mnie jedno, czy tamci o których Xeremon pisze się przyznali tak jak ten o którym napisałem? Bo przecież ja potrafię zrobić idealnego fake'a jakiejkolwiek osoby na przykład mojego wroga i co dostanie on wtedy bana? Żeby zrobić idealnego fake'a wystarczy mniej niż godzina roboty? Nie mówię tu o paincie i beznadziejnych fake'ach ale żaden problem zrobić takiego który będzie wyglądał bez najmniejszych zastrzeżeń na oryginał. Jeśli gm ogranicza się do samych screen'ów to jest idiotą. Ostatnio edytowany przez Prostynick - 01-10-2008 o 19:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() mi kiedyś ktoś powiedział, że fake'i z channelu default np możnarobić w blackd.
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Prostynick
Tak, Stronek wcześniej potwierdził że xxx konto na forum należy do niego. Jeszcze nie słyszałem, żeby GM dał komuś bana, bez wcześniejszego sprawdzenia wiarygodności danego ss'a o: @up No, można x] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Zamiast stanac w przejsciu, zostawic kolesia zeby sobie odblokowal to depo sam, to lepiej jest pisac po "obcemu" do polaczkow ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yyyy... Tibia schodzi na OTS`y (chodzi mi o GM`ów) Coś myśle że Cipsoft daje pozycje GM`a noobą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() GM - też człowiek. Założę się, że GMowie wiedzą o tym, że w Tibii jest dużo botterów i czasami na siłę próbują ich tępić, zdarza się, że jakiś uczciwy gracz ucierpi, ale to zasługa innych - botterów, którzy jak wszyscy wiedzą są ogromnym problemem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Profesja: Paladin
Poziom: 121
Skille: 94/66
|
![]() Regulamin Tibii nie ma nic wspolnego z prawem. Czyli jezeli ktos z gmow ciebie zbanuje (a moze sobie nawet obrac najdurniejsza opcje do wyboru) i nawet nie bedzie mu sie chcialo podac powodu to i tak nic to nie da, jezeli bedziesz chcial sie odwolac (jak to ktos madry napisal w temacie, ze jakis gracz wygral sprawe w SĄDZIE, no rotf
![]() Ostatnio edytowany przez Harpun - 04-10-2008 o 13:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Spalony innym słońcem
Data dołączenia: 26 01 2008
Stan: Usunięty
Świat: Inferna
![]() |
![]() Nie wiem czy ktoś już to napisał, ale Stronek dostał bana za przyznanie się do swojego konta na tibia.pl, z którego wstawiał ss z botem.
19:29 Dryad Elizabeth [81]: Twoj Obiad has left party. ![]() 13:24 Mateden-adam [53]: where are you from* 13:25 Old Gecaj [110]: Poland 13:25 Mateden-adam [53]: ok 13:26 Mateden-adam [53]: poland is very good city |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Prostynick - 05-10-2008 o 00:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
A ja tak sobie patrzę na to z daleka i czekam aż ta gra upadnie*. *Średnia wieku przeciętnego gracza 12 lat. Średnia lvla - 40lvl (pacc). Ostatnio edytowany przez Xr3 - 05-10-2008 o 08:28. |
|
![]() |
![]() |