Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eboos
od kogo masz payment?
Jesli chodzi o rotanimoda, uwazam ze powinienes oddac mu to co jego i po sprawie, gralbys tutaj jak czlowiek. Jesli kupiles od hakera za marne 200k nightmare shi9elda wiedzac o tym ze to rotana ma racje ze nie da Ci tu pograc, logiczne. Oddaj mu jego wlasnosc. Kradzione nie tuczy :* pozdro makon.
|
Ale mi pasuje ze jestem Gruby

a jezeli sie jeszcze bardziej utuczone bedzie mi to pasowalo;] a co do nightmare shielda za 200k to musze cie rozczarowac bo kupilem go za 200k i softy czyli razem 500k.

a to ze moj payment jest niby za moje zachowanie do Rotanimoda to srry ale kazdy w waszej gildii kto jest Polakiem (wo) uwaza tak samo ze jest skonczonym idiota ale moze sie boisz ze on to przeczyta i cie zhunci co?;] bo w Saincie i w Tu kazdy uwazal go za Nooba i dalej bedzie;] Widzisz NG bylo o tyle lepsze ze Dorpaz gdy byl w NG i Xziin chcieli odkupic ta tarcze za taka sama kwote a nie ze mam cos oddac;] ale z tym cenami co sa ustalone Przez WIELKIE WO to smiech na sali. Jeszcze grozicie ze bedziecie huncic ludzi,szczeze to na to leje zrobie sobie noob chara Makon Trader i bede z niego selowal. Kazdy Polak z Wo bedzie wiedzial ze to ja Ale finowie nie bo skad maja znac moja rl ksywe;]. A moje pytanie do moich bylych Kumpli ktorzy teraz sa w WO i zrobili sie zbyt wazni zeby do mnie odpisac to pamietacie jak gadalismy ze Pephy ma gowno do gadania w NG to tak miedzy nami Macie cos do pogadania w WO? czy poprostu mozecie grac w spokoju<--- ja tylko tak z wlasnej ciekawosci, zeby nikt nie mowil ze zaraz tu ludzi buntuje czy cos. a I Eboos moze ujawnij swoj nick w tibi bo tak troche trudno mi cos pisac jak nie wiem z kim pisze;]
Jeszcze do tego ze gralbym jak czlowiek hmm ostatnio smieszna sytuacja kupilem arcane staffa za chyba 15k i napisal do mnie Tintoo ze czy go sprzedalem mowie ze nie i chcial kupic. Mowie 35k i jest twoj a on do mnie 30k,powiedzialem ze 35k albo bye wiec powiedzial bye,poszedlem jak zwykle sprawdzic demondrasa i wpadl ofc Tintoo i zaczyna mnie bic z sd i wanda i moje pytanie gdzie tu widzisz grac jak czlowiek.
01:20 Nitop [141]: fakt

01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj
01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz
01:20 Nitop [141]: xD