![]() |
#321 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Lokacja: Polska _/
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
Jesli chodzi o rotanimoda, uwazam ze powinienes oddac mu to co jego i po sprawie, gralbys tutaj jak czlowiek. Jesli kupiles od hakera za marne 200k nightmare shi9elda wiedzac o tym ze to rotana ma racje ze nie da Ci tu pograc, logiczne. Oddaj mu jego wlasnosc. Kradzione nie tuczy :* pozdro makon. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#323 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Odyn master
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 116
Poziom mag.: 67
|
![]() Cytuj:
tak ze niech skaczy plakac ta iransko -arabsko szwedzka hybryda czy zlepek kultur bo niewiem jak to cos zwac.Pozdro Makon For Blood&Honour Hugo Ostatnio edytowany przez hugo'odyn - 04-10-2008 o 19:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Gildia: Next Generation
|
![]() /\
chuj. poprostu.
![]() |
#325 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale mi pasuje ze jestem Gruby ![]() ![]() Jeszcze do tego ze gralbym jak czlowiek hmm ostatnio smieszna sytuacja kupilem arcane staffa za chyba 15k i napisal do mnie Tintoo ze czy go sprzedalem mowie ze nie i chcial kupic. Mowie 35k i jest twoj a on do mnie 30k,powiedzialem ze 35k albo bye wiec powiedzial bye,poszedlem jak zwykle sprawdzic demondrasa i wpadl ofc Tintoo i zaczyna mnie bic z sd i wanda i moje pytanie gdzie tu widzisz grac jak czlowiek.
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD Ostatnio edytowany przez Kuan Ti - 04-10-2008 o 23:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Epimeleus Pallor
Profesja: Elder Druid
|
![]() ng tak nie robilo?
kiedys ty miales zioma w ng i cie protektowal, teraz ktos inny ma zioma i go protektuje. To ze ty nie odwalales takich akcji jak Tinntoo czy jak mu tam to juz inna sprawa, ale w ng tez byly osoby co tak robily. A co do price listy to tez nie puacz bo ng to samo robilo z price lista - nowy powod zamiast 'insult' 'bot' czy inne to sie padalo za priceliste ![]() Pamietam tez jak Pephy swoja pricelista manipulowal ![]() ![]() ![]() Jak masz wladze to normalne ze ja w jakis sposob wykorzystasz. Władze zdobywaja ludzie ktorzy maja do niej ciąg. A ciąg maja z jakiegos powodu ![]() Ja ci moge moja smieszna sytuacje opowiedziec: expilem sobie pozno w nocy na frostach z sd, po jakims czasie wchodzi mi na spawna farizo i mi kaze wyjsc - ok normalne, w koncu to jego ulubiony spawn, ide na druga strone okolnir gdzie mi pozwolil biegac xd - po jakims czasie, z 15-20min pisze do mnie farizo ze musi dac loga i czy niemoglbym potrzymac mu spawna na 1 godzine, ze moge juz tam wrocic itp, no to wracam na spawna, expie sobie lajt itp, patrze farizo wrocil, ja ze spawna schodze i widze ze przy okazji wpadl z waptorem, foozim itp, zamiast mi napisac i podziekowac za potrzymanie spawna wolal mnie ubic - bo tak bylo szybciej ![]() i w ng i w wo sa ludzie i sa parapety.
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Poziom: 145
|
![]() Tylko, że niektórym władza do łba uderza(w większości rodakom). Myślą, że coś znaczą, a tak naprawdę są tylko randomami, którzy pomagają wygrać wojne.
Ostatnio edytowany przez Dedalek - 05-10-2008 o 01:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Lokacja: Głowaczów
Imię: Pall of Peace
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Obecnie botuje na Securze xD
Poziom: 70
Skille: 83/65
Poziom mag.: 16
|
![]() signed <10znaków>
![]() |
#329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Niemce
Profesja: Paladin
|
![]() 4 Better Obsidia ?XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Gildia: Next Generation
|
![]() poza tym epi, nie chce usprawiedliwiac teraz nikogo z ng, bo wiem ze to w dzisiejszych czasach w wiekszosci dzieciaki i wredne chuje, no, po rozpadzie juz nie w takiej wiekszosci. ale tutaj wychodzi bardzo wazna kwestia - ng samo jako takie nie rzadzilo, zawsze byli fini, ktorzy zawsze lubili poszalec. teraz fini wygrali, jest wo i trzebaby bylo tylko jeszcze zebysmy my porzadzili przez jakis miesiac, wtedy moglibyscie oceniac, co jest dla was lepsze. bo teraz niewiele sie zmienilo, z wlasnych doswiadczen pamietam raczej finow latajacych i uzywajacych tej wlazdy, niekiedy nieslusznie, bo poprostu wybocili do 100 w niedlugim czasie i latali po te bohy. chociaz wiem ze nasi tez sciagali eq, niektorzy polacy nawet ladnie sypali. jak juz mowilem nie chce usprawiedliwiac, tylko zwrocic twoja uwage ze polowa tych ludzi ktorzy kiedys robili pa bedac w ng, ma taka sama badz wieksza wladze teraz, kiedy ng ja stracilo.
nie sadze rownierz, zeby twoja opinia byla obiektywna, bo na obecne WO mozna tez wiele takich rzeczy mowic, a ty dobierasz tylko fakty do wlasnej opinii. ale co tam, nikt nie mowil, ze bedziesz obiektywny.
Szanuj swojego przeciwnika i nigdy go nie lekceważ -Jędrzej Przeniosło Ostatnio edytowany przez Suv Dragonslayer - 05-10-2008 o 07:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Guest
|
![]() Zobaczycie ze WO da wam tak w kość (mam na myśli polaków) że sie jeszcze z NG połączycie przeciw nim
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Spalony innym słońcem
Data dołączenia: 26 01 2008
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
![]() |
![]()
19:29 Dryad Elizabeth [81]: Twoj Obiad has left party. ![]() 13:24 Mateden-adam [53]: where are you from* 13:25 Old Gecaj [110]: Poland 13:25 Mateden-adam [53]: ok 13:26 Mateden-adam [53]: poland is very good city |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Imię: Epimeleus Pallor
|
![]() Suv, zgadzam sie z toba
![]() moja opinia moze i byc nieobiektywna, nie gram jakis czas, nie bylem ani w ng ani w wo, a co do finow robiacych pa to chyba kazdy wie ze czesc z nich (kiedys wiekszosc) lubila robic takie 'figle' ![]()
![]() |
#335 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie pamietam zeby ze strony NG mnie cos takiego spotkalo to zazwyczaj Finowie mnie wyrzucali a nie przepraszam don foozie xDDD tez;d ale zeby cos taniej sprzedac nigdy nie mialem przez to problemow;]
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2008
Lokacja: "Online od poniedziałku do niedzieli"
Imię: Renia
Poziom: 99+
|
![]() Cześc chłopcy ;*
Zapraszam wszystkich na Arcanię !! Nie przegapcie jutro nowej telenoweli pt. "Brzydula" na tvn. YO SOY BETTY LA FEA !!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kto pisze do mnie jak siedze na frost giantach
11:40 Vylkano [135]: From forst giant? 11:40 Skulterpa ba ulpa [185]: ye 11:40 Vylkano [135]: you will exp here or make money? 11:40 Skulterpa ba ulpa [185]: make 11:40 Skulterpa ba ulpa [185]: money 11:40 Vylkano [135]: oki 11:40 Vylkano [135]: good luck NG mnie wyrzucalo ale z dragow a nie z takiego czegos;]
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2008
|
![]() Był sobie raz zielony las
A w lesie jakby nigdy nic W zielonej chustce na jednej nóżce Stał sobie rudy rydz OOOOooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! rudy, rudy, rudy rydz Jaka piękna sztuka Rudy, rudy, rudy rydz A ja rydzów szukam O rudy, rudy, rudy rydz Mam na rydza smaczek Rudy, rudy, rudy, rydz Lepszy niż maślaczek O gdyby chciał i gdyby tak Zerwać się dać o Boże Lecz na to rydz nie mówi nic Bo mówić wszak nie może O rudy, rudy, rudy rydz Tylko spuszcza oczy Rudy, rudy, rudy rydz Gniewa się i boczy O rudy, rudy, rudy rydz Boi się nożyka Rudy, rudy, rudy rydz Nie chce do koszyka Przez cały czas zielony las Coś plecie z wiatrem trzy po trzy I nawet nie wie, że gdzieś pod drzewem Samotny rydzek śpi OOOOOOOOOOOOOOoo rudy, rudy, rudy rydz Jaka piękna sztuka Rudy, rudy, rudy rydz A ja rydzów szukam O rudy, rudy, rudy rydz Mam na rydza smaczek Rudy, rudy, rudy rydz Lepszy niż maślaczek O gdyby chciał i gdyby tak zerwać się dać o Boże Lecz na to rydz nie mówi nic bo mówić wszak nie może O rudy ,rudy, rudy rydz już go nie uproszę rudy, rudy, rudy rydz chyba pójdę z koszem O rudy, rudy, rudy rydz różne z nim pogwarki ,no to, no to nic pójdę na pieczarki yo |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Guest
|
![]() Juz masz neta?;d
|
![]() |
![]() |
#340 |
Użytkownik Forum