Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karolek98
metek chyba sie nie dziwisz ze to nastąpiło? przepraszam ale 2 razy w ciągu dnia mam zmieniać hasło do venta bo jacyś śmiecie wchodzą nasłuchiwać?:s dziękuję, ale czas pożądek zrobić, jezeli zamierzacie sie miedzy soba na*******ac to zycze powodzenia, ale wg mnie jest to odpowiednia pora zeby zrobic porzadek, ja posprzatalem vent i cos probuje wiekszego organizowac, a tak jak wy wczesniej z voe clan probowaliscie sie zgrac, to teraz zrobicie selekcje tych nowych i tych co maja 20 lvle wyjebcie z ekipy to moze ich zmotywujecie do expienia, zrobicie guildcash jak za dawnych czasow i bongo sie rozwinie, bo jak patrze od odejscia Adama to jest coraz gorzej.
|
my juz sie wyselekcjonowalismy, a ze dajesz pasy od venta dla jakiegos arledo czy innego smiecia to nie moja wina. I stare bongo nigdy sie miedzy soba nie na*******alo, jak chcesz z nami pekowac to wyjeb zaca, avengera, zooka i jego rli i arledo i to wszystko.
wonsz, nie chce mi sie odpisywac bo ty jestes pro na forum albo w dp, a jak bijemy chealino to stoisz 40 ek i nie dajesz miejsca sdkerom ;