![]() |
#7462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Rybnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adedin
Profesja: Elder Druid
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: Iridia
Poziom: 31
Poziom mag.: 40
|
![]() widze 'żarciuszki'
nauka pełną parą - czyli jeden zeszyt do wszystkich przedmiotów i nie marnuję życia na tibię ! :S musicie mnie nazywać teraz PRO a jak nie to krejzolek jest h.j<ocenzurowany post \o> a kiełek dalej się w nocy moczy :S ogolnie to pimols sie wozi bo of pl a riper go popiera obydwoje sie wozom a i tak som slabe z nich koxy buahah a chlopaki z cipsoftu to 200 kilogramowe slonie z palcami grubosci kijow bilardowych ;e ogulnie to pozdrawiam teraz massior <3 pimols <3 riper <3 viking <3 vrel <3 kielek <3 krejzolek <3 chealino <3 mewtu <3 ridof <3 dama <3 murlat <3 tores <3 sobel <3 wojo <3 michas <3 cinek <3 broer <3 gm xadam <3 panek <3 vv <3 metek <3 i oczywsicie pozdrufka dla dziefcynek z naszej klasy of pl i fotqqqq of pl ![]() ![]()
![]() |
#7463 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: u Vikinga starego
Imię: Dax'rider
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo team!
Poziom: 74
Skille: 82
Poziom mag.: 17
|
![]() co lolu??? ja morze na tszecim miejscu co? LOLEKIK ! powinno byc
pozdro RIPPPPPPPPPPPPPPPPPERRRRRRRRRRR<333333333333333333 3333,pimol<3,masior<3 itd buahahahha rzartownis ![]() wojna bongo vs bongo wannabe sie zaczela, 2:0 dla nas heiehiehieiheihei
14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafragw ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic Ja mam 14lat, ty masz 14 lat, przed nami siodme niebo?XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#7464 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hans Czesiek
Profesja: Knight
Poziom: 30
Skille: 58/56
Poziom mag.: 4
|
![]() Planuje wielki powrót ;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7465 |
Użytkownik Forum
|
![]() /care pamietaj ze jak chcesz powrocic to 20k xermvis/carlin chlopcze
14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafragw ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic Ja mam 14lat, ty masz 14 lat, przed nami siodme niebo?XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#7466 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stary, chce dołączyć do bongo
![]() ![]() @Edit 12:35 You see a tower shield (Def:32). It weighs 82.00 oz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez hans12 - 07-10-2008 o 12:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7467 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
Lokacja: wlkp
Imię: D-A
Gildia: bango them
Świat: iridja
Poziom: 40
Skille: 65
Poziom mag.: 11
|
![]() HIHIhih
![]() ![]() ![]() ![]() PozdruffCia pimol<3kiepka<3dama<3buden<3Metek<3juhas<3inakoncu rIPPERHAHAHHABEZSPACJI<3 Wracaj jak najszybciej ;]]<<<<<3 bo nie mam szynek :S:S:S
17:11 Dalad Brie [102]: ja z pogrzebu niedawno wrocilem 17:11 Dalad Brie [102]: ojciec qmpla padl 17:11 Elite Vlood [126]: na czym? __________________ 12:00 Ziomster Warior [83]: Jestesmy dziecmi Bozymi, i osmielamy sie mówic... 12:00 Ziomster Warior [83]: Cipsoftcie nasz, ktory jest w niemczech 12:01 Ziomster Warior [83]: swiec sie tibia twoja.. 12:01 Ziomster Warior [83]: przyjdz updejty twoje __________________ 00:20 Mewtu [201]: u is a big lame |
![]() |
![]() |
![]() |
#7468 |
Użytkownik Forum
|
![]() a Ty murlacie co porabiasz
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7469 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
siemkamurlatbezspacjiijeszczegorzejchujchujchuj<3< 3
14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafragw ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic Ja mam 14lat, ty masz 14 lat, przed nami siodme niebo?XD Ostatnio edytowany przez adnincv - 07-10-2008 o 13:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7470 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie kminie jednej rzeczy
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7471 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 11 2007
|
![]() Czesiek albo ty albo ja! DUEL OF HONOR! EDRON TERAZ!
... jestescie pojebani. Mowie to co mnie gryzie. Dax nie popieram tego ze wczoraj swoim zachowaniem [ty wiesz co zrobiles] spowodowales zabicie avengera. Mnie zabiliscie bo chcialem zabic "wielkiego cinka" to sie nie sprzedalem... Co jak co ale takich rzeczy sie nie robi mowie to moim skromnym zdaniem ![]() Ostatnio edytowany przez Morseton - 07-10-2008 o 14:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7472 |
Użytkownik Forum
|
![]() Riper szkoda slow na ciebie ale co tam zajmie mi to chwile.
Do ciezkiej cholery za kogo sie uwazasz? ,,Wannabies?" Jasne zawsze chcialem byc pusty, pazerny i tepy, okradac ludzi na kase etc. Druga rzecza jest to jaki ty jestes fayny pr0 elo elo wrecz przeciwnie jestes zalsony i dziecinny =[. Trzecia rzecza jest to jak sie odnosisz do ludzi.. ekhm sry nie ludzi do psow ;| To jest kompletna kompromitacja mowiac to jeszcze z roz*****onym majkiem, zgrywasz kozaka ktorego swiat nie widzial, ale coz widze ze to taki 2nd lajf ;F odbicie zycia w pixelkach gdyz wystarczy spojrzec na twe zdjecia co mowi samo za siebie. Martwisz sie o mnie? o to ze nie chodze do szkoly? Pustota i zolc wychodzi z ciebie na kazdym kroku , pamietaj nie ocenia sie ludzi nie znajac ich. No nic tyle o tobie gdyz obserwowalem to co sie wyprawia tylko przez ponad 2 miechy wiec moge napisac tyle. A no i trzeba bylo zakladac topika na forum com co nie? ![]() i wylacznie do ciebie. Pkowanie sprawialo mi wielka frajde,a poznanych ludzi badz tez nie poznanych bede pamietal na dlugo ![]() Ps. Zwroccie uwage na Vrella szanownego gdyz madre rzeczy prawi ![]() Przedstawilem swoja opinie jak ja to widze [[; To sie rozpisalem nie w moim pl stajlu ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7473 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() a na moje pi****licie, quitowac;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7474 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@vrell juz Ci mowilem, ze to nie ja powiedzialem ze avenger ma pz, chociaz pewnie bym to zrobil gdyby mi to przyszlo na mysl. I piszesz ze w bongo jestes dluzej od damy, fail. On z nami latal juz na guardy z 2,5 roku temu jak pimol mial veremusa a ja diliveera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7475 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nazywasz mnie kretynem? Hmm zaufaj ze jestem ,,tylko" ciut inteligentniejszy. Placze ze zabili mi ek? No ,,ofc" w sumie to ja gdy padne to placze na vent i dostaje adhd ;| Pss. taka mala podpowiedz looknij na moj czas online,a to mowi samo za siebie jak bardzo ale to bardzo przejmuje sie ta gra ^.- wyroslem z tego
![]() Oceniam cie wjezdzajac lekko na rl gdyz wywnioskowalem to co zauwazylem wiec na vencie kozak jestes jakich malo rzucasz qwami ,wyrazasz sie do osob od siebie straszych o x lat bez szacunku, czujesz sie jakims tam bossem za duzo by wymieniac etc ,a to lekko nie pasuje do tego jak wygladasz w rl. Moze to i stereotyp no ale coz nie pasuje ![]() A no i widze ze odpowiadasz na posta w mgnieniu oka, zrob cos z czasem wolnym. Pisanie zwrotow grzecznosciowych jak i brak polskich znakow byl zamierzony. To tyle jesli chcesz odpisuj sobie na tego posta /care forum fajterze nie bede spamowal [[[[[;. Ale pewnie odp bo zakpilem z twojego ego. Opuszczam te jakze zalosne forum xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#7476 |
Użytkownik Forum
|
![]() eyyyy
Wrzuccie zdjecia Rippera na jakas stronke i dajcie linka. Z chęcią zobacze tego "KOZAKA" :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#7477 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() Skoro Ripper jest dla Ciebie smieciem, to po co siedziales z nami na vent i chodziles na akcje?
Wczoraj United Forces wyjebalo nas z venta i uznalo, ze jestesmy spy, a Wy niby tacy zajebisci pekerzy i bongosi, odrazu sie od nas odwrociliscie i zaczeliscie kozaczyc, grozby w nasza strone itp.
![]() |
#7478 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Poziom: 135
|
![]() metek chyba sie nie dziwisz ze to nastąpiło? przepraszam ale 2 razy w ciągu dnia mam zmieniać hasło do venta bo jacyś śmiecie wchodzą nasłuchiwać?:s dziękuję, ale czas pożądek zrobić, jezeli zamierzacie sie miedzy soba na*******ac to zycze powodzenia, ale wg mnie jest to odpowiednia pora zeby zrobic porzadek, ja posprzatalem vent i cos probuje wiekszego organizowac, a tak jak wy wczesniej z voe clan probowaliscie sie zgrac, to teraz zrobicie selekcje tych nowych i tych co maja 20 lvle wyjebcie z ekipy to moze ich zmotywujecie do expienia, zrobicie guildcash jak za dawnych czasow i bongo sie rozwinie, bo jak patrze od odejscia Adama to jest coraz gorzej.
![]() |
#7479 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
wonsz, nie chce mi sie odpisywac bo ty jestes pro na forum albo w dp, a jak bijemy chealino to stoisz 40 ek i nie dajesz miejsca sdkerom ;
14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafragw ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic Ja mam 14lat, ty masz 14 lat, przed nami siodme niebo?XD Ostatnio edytowany przez adnincv - 07-10-2008 o 19:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7480 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
|
![]() Cytuj:
co do zmiany hasla venta tez troche twoj blad, nie podawaj nastepnym razem byle komu, daj jednej zaufanej osobie ona bedzie wiedziala co dalej z tym zrobic, co do na*******ania sie to tez wszyscy pierdolicie bo jakos wczesniej wam nie przeszkadzalo pekowanie z wiara typu zook czy wonsz, a co do odejscia adama... ch... prawda polowie bongosow obiecywal wielkiego wara ze warto robic chary kupowac pace etc etc a potem sam sie wyplacil.... inna sprawa ze podczas jego nieobecnosci na vencie polowa "bongosow" o*******ala mu dupe ze nie dawal siana na akcje, a jak zbieral loota od ludzi to najczesniej polowa gotowki przepadala ;];] takie skromne 17 zl z mojej strony ;] |
|
![]() |
![]() |