Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2008, 19:56   #7480
Czeczeniec
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 11 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karolek98 Pokaż post
metek chyba sie nie dziwisz ze to nastąpiło? przepraszam ale 2 razy w ciągu dnia mam zmieniać hasło do venta bo jacyś śmiecie wchodzą nasłuchiwać?:s dziękuję, ale czas pożądek zrobić, jezeli zamierzacie sie miedzy soba na*******ac to zycze powodzenia, ale wg mnie jest to odpowiednia pora zeby zrobic porzadek, ja posprzatalem vent i cos probuje wiekszego organizowac, a tak jak wy wczesniej z voe clan probowaliscie sie zgrac, to teraz zrobicie selekcje tych nowych i tych co maja 20 lvle wyjebcie z ekipy to moze ich zmotywujecie do expienia, zrobicie guildcash jak za dawnych czasow i bongo sie rozwinie, bo jak patrze od odejscia Adama to jest coraz gorzej.

co do zmiany hasla venta tez troche twoj blad, nie podawaj nastepnym razem byle komu, daj jednej zaufanej osobie ona bedzie wiedziala co dalej z tym zrobic, co do na*******ania sie to tez wszyscy pierdolicie bo jakos wczesniej wam nie przeszkadzalo pekowanie z wiara typu zook czy wonsz, a co do odejscia adama... ch... prawda polowie bongosow obiecywal wielkiego wara ze warto robic chary kupowac pace etc etc a potem sam sie wyplacil.... inna sprawa ze podczas jego nieobecnosci na vencie polowa "bongosow" o*******ala mu dupe ze nie dawal siana na akcje, a jak zbieral loota od ludzi to najczesniej polowa gotowki przepadala ;];] takie skromne 17 zl z mojej strony ;]
Czeczeniec jest offline   Odpowiedz z Cytatem