Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ejdz-h
wpadaj do skierniewic pokaze ci swiadectwo i przy okazji obije ta metalowa jape;] zacznij od poprawy swoich kumpli,bo ja niestety posiadam wiekszy iloraz inteligencji niz oni 
|
Jakiś ty groźny ! Metalową japę - o.o ale i tak nic nie przebije tego że kibelka z polaka miałeś

A co do Ilorazu inteligencji - Emuś co ty pierdo**** z Polaka kibel, hmm może i masz większy iloraz w snach.
Chyba że liczysz też iloraz swojej Starej,Starego no to wtedy minimalnie Wygrywasz z Agroki
A jak już się rozpisałem to dopisze jeszcze że szkoda mi ciebie,Proxego i całej reszty pokemonów z UD którzy odeszli z Candi pod pretekstem że tu jest SYF, candia spadła na dno(lalalal).
Bądźmy szczerzy

każdy spierdolił bo ekipa się rozpadła, a Wielki Proxy napinacz na forum nie będzie grał tu sam, bo się boi.
Pierdolicie że Candia to Dno

no tak było Dno do puki wy byliście i chcieliście coś pokazać, no ale niestety nie wyszło wam :/ i laczki musieliście wyrwać stąd

.
A i nie pisz że chodź na mój server pvp zobaczymy kto będzie lepszy, takim pisaniem widać jaki ty jesteś laczek

a dobrym przykładem było Zjebanie z Candi

. Nic życie ci następnego kibelka z Polaka i graj tam na swoim servie pvp Och Och ciekawe czy już masz hunta czy już liżesz hlvl O.O(bo Proxy na pewno, a poza tym we 2 raźniej się liże jaja co nie Emo?;D)