Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 08-10-2008, 22:15   #11601
Tadadu
Użytkownik Forum

Tadadu's Avatar

Data dołączenia: 15 10 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Dzieci padają robią chara na non pvp(8.0+tibia) i myślą że all mogą;pp

.....ale trzeba być noobem żeby paść na respie 2 hyder.......

Bartek dawno, nie dawno, będę to odświeżał.
Ciebie trapowali, ale potem nas
Tadadu jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-10-2008, 22:29   #11602
Matjj93
Użytkownik Forum

Matjj93's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Okl Konin

Stan: Niegrający
Profesja: Elder Druid
Gildia: procentowo
Świat: Refugia
Poziom mag.: 79
Wyślij wiadomość przez ICQ do Matjj93 Matjj93 ma numer GG 997 Adres Jabbera do Matjj93 Send a message via Skype™ to Matjj93
Domyślny

,

.

Ostatnio edytowany przez Matjj93 - 08-10-2008 o 22:31.
Matjj93 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-10-2008, 22:31   #11603
BAKIS
Użytkownik forum

BAKIS's Avatar

Data dołączenia: 19 02 2008

Domyślny

YYYyy jak widze te wasze zabijania sie na non pvp to mi sie smiac chce hashsa wy myslicie ze macie PVP Skill ?? xD Śmiesznie no ale co tam podniecajcie sie fragami przez to ze rzuciliscie kilka M Wali komus przed kaste. Życze przyjemnego dalszego bocenia na non pvp ;] hashashsah
BAKIS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-10-2008, 22:36   #11604
domin3x
Użytkownik Forum

domin3x's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior

Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BAKIS Pokaż post
YYYyy jak widze te wasze zabijania sie na non pvp to mi sie smiac chce hashsa wy myslicie ze macie PVP Skill ?? xD Śmiesznie no ale co tam podniecajcie sie fragami przez to ze rzuciliscie kilka M Wali komus przed kaste. Życze przyjemnego dalszego bocenia na non pvp ;] hashashsah
A ja Ci powiem, że zabicie kogoś na npvp jest dużo trudniejsze niż na pvp. I do tego naprawdę trzeba mieć jako takiego skilla, bo trzymanie hotkeya niestety nie wystarczy.
domin3x jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-10-2008, 22:39   #11605
BAKIS
Użytkownik forum

BAKIS's Avatar

Domyślny

@up

Masz racje wystarczy byc Tomurka i lurowac 1000 Frostow ha to jest smieszne lurowanie potworow i trapowanie kogos m walem na respie nie jest tak trudne jak prawdziwe PVP ktorego nie reprezentujecie ... non pvp = bot all time (to komentarz do tego jak osiagnac duzy lvl na non pvp)
stary 08-10-2008, 22:44   #11606
06PyReK06
Użytkownik Forum

06PyReK06's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2008
Lokacja: Strzegom~

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
@up

Masz racje wystarczy byc Tomurka i lurowac 1000 Frostow ha to jest smieszne lurowanie potworow i trapowanie kogos m walem na respie nie jest tak trudne jak prawdziwe PVP ktorego nie reprezentujecie ... non pvp = bot all time (to komentarz do tego jak osiagnac duzy lvl na non pvp)
Żałosny jestes... A jak jest na pvp? Wciskanie hotka sd/mp/sd/mp... Znacznie trudniej jest ubic kogos na non pvp skill miszczu
19:30 GM Lantheos Honera [2]: remember that luring is illegal
06PyReK06 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-10-2008, 22:48   #11607
BAKIS
Użytkownik forum

BAKIS's Avatar

Domyślny

Yyyy widze ze nie bierzecie pod uwagi ze na pvp ktos moze was zabic, ale nie bo u was nie da sie atakowac innych playerow hshshsahsahshsahsa zapomnialem. Wogole prawdziwe pvp to trapowanie atakowanie leczenie organizowanie obrona na raz a nie lurowanie i lurowanie i lurowanie i lecznie ? i lecznie a poza tym gra na non pvp jest duzo latwiejsza a przede wszystki latwiejsze jest bocenie ;]

Ostatnio edytowany przez BAKIS - 08-10-2008 o 22:50.
stary 08-10-2008, 22:54   #11608
06PyReK06
Użytkownik Forum

06PyReK06's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Yyyy widze ze nie bierzecie pod uwagi ze na pvp ktos moze was zabic, ale nie bo u was nie da sie atakowac innych playerow hshshsahsahshsahsa zapomnialem. Wogole prawdziwe pvp to trapowanie atakowanie leczenie organizowanie obrona na raz a nie lurowanie i lurowanie i lurowanie i lecznie ? i lecznie a poza tym gra na non pvp jest duzo latwiejsza a przede wszystki latwiejsze jest bocenie ;]
Po 1. Bez bota to nie robota
Po 2.To co robią koledzy z candi to wlasnie trapowanie,(co do atakowania bardzo trudno zaznaczyc playera i wciskac hota z sd lub jakims ofensywnym spelem;<), organizowanie-tego tutaj nie brakuje, obrona- nie wiem o co biega
Po 3. look 1;/
stary 08-10-2008, 23:00   #11609
BAKIS
Użytkownik forum

BAKIS's Avatar

Domyślny

Macie takie pojecie o PVP jak Rookslayer ... A moze organizacji nie brakuje ale wiece czego brakuje ... PVP ;] nie macie pojecia co to open battle. Wiece tylko jak zabic kogos przy pomocy potwora (nie mylic z summonowaniem co jest skuteczne ale na serverach PVP) to nie wy macie fraga tylko frost badz hydra. To nie jest pvp to bardziej mvp monster vs. player haha walka czlowieka z czlowiekiem miedzy soba jest znacznie trudniejsza jak i samo osiagniecie lvla na servach pvp, powtarzam sie wiem ale moze to do was dotrze

Ostatnio edytowany przez BAKIS - 08-10-2008 o 23:02.
stary 08-10-2008, 23:03   #11610
06PyReK06
Użytkownik Forum

06PyReK06's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Macie takie pojecie o PVP jak Rookslayer ... A moze organizacji nie brakuje ale wiece czego brakuje ... PVP ;] nie macie pojecia co to open battle. Wiece tylko jak zabic kogos przy pomocy potwora (nie mylic z summonowaniem co jest skuteczne ale na serverach PVP) to nie wy macie fraga tylko frost badz hydra. To nie jest pvp to bardziej mvp monster vs. player haha
Racja piwipi masterze;< ja nie wiem z czym sie je ołpen batle;/ a frost dragon jest top fragerem na Łorze
stary 08-10-2008, 23:11   #11611
06PyReK06
Użytkownik Forum

06PyReK06's Avatar

Domyślny

Cytuj:
nie no fajnie ze piszesz tak jak bys nie znam angielskiego
a jaki język znasz?;/ JA JETI STAJLO_/?
stary 08-10-2008, 23:13   #11612
BAKIS
Użytkownik forum

BAKIS's Avatar

Domyślny

dobrze wiesz ze to literowka sorry moze literuuuufcia ? haha.
stary 08-10-2008, 23:29   #11613
Esnox
Użytkownik Forum

Esnox's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2008
Lokacja: Ostrów Wielkopolski

Imię: Esnox
Profesja: Knight
Świat: Candia
Esnox ma numer GG 7923232
Domyślny

nie kloccie sie tu kurwa dlugo byl spokoj i sie znowu zaczyna
19:11 Arserat [17]: niebij mamy krzeslem to expa niedaje

16:48 Lord'of Paladins [137]: 10 mija 7 miesiecy jak mialem wypadek
16:48 Lord'of Paladins [137]: ;d
16:48 Voeur [92]: jaki;>
16:48 Esnox [70]: urodzil sie
16:48 Esnox [70]: xD

Esnox jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-10-2008, 23:51   #11614
Groobcio
Użytkownik Forum

Groobcio's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2008
Lokacja: Pokój?

Profesja: Elite Knight
Poziom: 130
Groobcio ma numer GG 499229
Domyślny

LiveBox <3 Teraz jeszcze tylko skille (:

stary 09-10-2008, 07:17   #11615
Dessperado91
Użytkownik Forum

Dessperado91's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2008
Lokacja: Chorzów

Świat: Saphira rox
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez domin3x Pokaż post
A ja Ci powiem, że zabicie kogoś na npvp jest dużo trudniejsze niż na pvp. I do tego naprawdę trzeba mieć jako takiego skilla, bo trzymanie hotkeya niestety nie wystarczy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 06PyReK06 Pokaż post
Żałosny jestes... A jak jest na pvp? Wciskanie hotka sd/mp/sd/mp... Znacznie trudniej jest ubić kogos na non pvp skill miszczu
Patrząc na to niby jest trudniejsze, bo zawsze wystarczy ze zjebie na dół i już macie potrapowane.

Tylko ze na pvp jak ty to mowisz wciskając F5,F10,F12 nikogo nie udupisz ;]Tam musisz mieć ekipę i jakiś lvl, a później jeszcze kogoś strapować. Jak szybko ujebiecie to luz, a jak nie to wpadnie jego ekipa i masz pozamiatane. . I uwierz ze tam tak latwo sie nie botuje jak to robią tu, stawiają bota, ale nie afczą i jeszcze smieją Ci sie w pysk . . ;]

Wiec pieprzenie o tym że jak to trudno jest ujebać na non pvp nie ma najmniejszego sensu ;] Wogole to trzeba mieć motywacje wjebać na takiej candi 250 czy tam 150 lvl wiedzac ze i tak jutro, pojutrze, za tydzień, za miech będzie się klepac te same frosty. Taki Tomurka expi expi expi expi i . . ? i expi, no jak będzie jakiś quest to go zrobi jako pierwszy, później expi expi expi będzie jakiś morgaroth nagle ma dylemat ;] W sumie tak jak ktos powiedział expiąc pół życia na frostach tez go bym miał.

A na takim pvp wbijasz 100 lvl i juz mozesz isc do wara czy na jakies random pk ;]
stary 09-10-2008, 07:56   #11616
Ejdz-h
Użytkownik Forum

Ejdz-h's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2008

Imię: Agostino
Profesja: Elite Knight
Poziom: 244
Skille: 100/97
Poziom mag.: 10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Agrok1 Pokaż post
Widac, ze ten kibel z polskiego miales. Naucz sie pisac, twoja skladnia lezy i kwiczy, nie wspominajac juz o interpunkcji. Przypominam ci takze, ze ';]' to nie przecinek.

PS. Twoje zycie takze opiera sie tylko na frostach.
wpadaj do skierniewic pokaze ci swiadectwo i przy okazji obije ta metalowa jape;] zacznij od poprawy swoich kumpli,bo ja niestety posiadam wiekszy iloraz inteligencji niz oni
Ejdz-h jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-10-2008, 09:56   #11617
Znicz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 05 2008

Imię: Darky
Gildia: Dementhess
Poziom: 301
Skille: 108/82
Poziom mag.: 29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ejdz-h Pokaż post
wpadaj do skierniewic pokaze ci swiadectwo i przy okazji obije ta metalowa jape;] zacznij od poprawy swoich kumpli,bo ja niestety posiadam wiekszy iloraz inteligencji niz oni
Jakiś ty groźny ! Metalową japę - o.o ale i tak nic nie przebije tego że kibelka z polaka miałeś
A co do Ilorazu inteligencji - Emuś co ty pierdo**** z Polaka kibel, hmm może i masz większy iloraz w snach.
Chyba że liczysz też iloraz swojej Starej,Starego no to wtedy minimalnie Wygrywasz z Agroki
A jak już się rozpisałem to dopisze jeszcze że szkoda mi ciebie,Proxego i całej reszty pokemonów z UD którzy odeszli z Candi pod pretekstem że tu jest SYF, candia spadła na dno(lalalal).
Bądźmy szczerzy każdy spierdolił bo ekipa się rozpadła, a Wielki Proxy napinacz na forum nie będzie grał tu sam, bo się boi.
Pierdolicie że Candia to Dno no tak było Dno do puki wy byliście i chcieliście coś pokazać, no ale niestety nie wyszło wam :/ i laczki musieliście wyrwać stąd .
A i nie pisz że chodź na mój server pvp zobaczymy kto będzie lepszy, takim pisaniem widać jaki ty jesteś laczek a dobrym przykładem było Zjebanie z Candi . Nic życie ci następnego kibelka z Polaka i graj tam na swoim servie pvp Och Och ciekawe czy już masz hunta czy już liżesz hlvl O.O(bo Proxy na pewno, a poza tym we 2 raźniej się liże jaja co nie Emo?;D)
Znicz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-10-2008, 10:13   #11618
Znicz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 05 2008

Imię: Darky
Gildia: Dementhess
Poziom: 301
Skille: 108/82
Poziom mag.: 29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ejdz-h Pokaż post
widac ze mama cie nie kocha a stary tylko w nocy,wez wyjdz z tego forum 5 latku,nie widzisz wogóle co piszesz? nie wiem moze i powinienem watpic ze masz chociaz te 5 lat
btw tomurki nie musialy sie przyznawac kazdy wie ze sharuja,ja juz wiedzialem kiedy mieli 100 lvl;] kazdy wie ze bot botem,pytaliscie sie czemu oni nie bloczyli,odpowiedz jest prosta jakbys cale zycie spedzil na frostach nie widzial innych potworków to tez bys sie bal dgzie kolwiek isc i kazal bloczyc kumplom którzy posiadaja mniejszy lvl i nie mów(cayan) tak jak to bylo wyzej napisane ,ze mial dylemat,on zawsze go ma;] a bloczenie innych playerów do dostepu do morga czy nawet popatrzenie,az sie przykro robi;] jak ludzie moga miec na bani przez glupia gierke aby zdobyc 1 malego pixelka;D
Dla ciebie każdy ma 5 lat ;< to ile ty masz 6?
Och och ty wiesz wszystko o Tomurce bo w końcu od początku pisałeś książkę o nim a tym bardziej Bajkę a dobrym tego przykładem są twoje słowa: "Tomurka sharuje w 10, albo wyżej ja już wiedziałem kiedy mieli 100lvl że sharują"
Po 1 Nie wiesz,Nie było cię tam, to nie komentuj pierdoli** że:"pytaliscie sie czemu oni nie bloczyli,odpowiedz jest prosta"
po 2 On ;> a nie oni tu się pojebałeś już..no ale Emusiowi się to zdarza
Po 3 Zawsze komentujesz coś co nie wiesz jak było i wydaje mi się że ty masz tak kurewskie kompleksy jak słyszysz Słowo "Tomurka". Obstawiam że żaden lekarz ci już w tym nie pomoże jedynie co możesz to złap kibla z Polaka<gl>
Po 4 wróć do pkt.1
Po 5 Emo nie grasz już tu sam napisałeś że to Syfny server to jak możesz to i opuść to Forum, nie wiem jak to jest wyjechać wózkiem z pokoju ale weź się rozpędź i dasz rade ! Uniuss ci pomoże !
Po 6 Tak jak napisałeś "Candia to Syfny server" - Był bo ciebie tu już nie ma, jeszcze co zostało to Forum więc: WY*******AJ
Znicz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-10-2008, 11:10   #11619
Versa
Użytkownik Forum

Versa's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2008

Imię: Versa
Domyślny

Wasze kłótnie są urocze : )

Mimo tego, iż nie gram już w tą fantastyczną grę, nadal "Zdjęcia > Serwer Candia" są priorytetem, jeśli chodzi o moją zakładkę ulubionych.

Zatem, dziękuję Wam drodzy "kandyjczycy" za poprawę mi humoru w dzień, jak i w nocy.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Znicz Pokaż post
i laczki musieliście wyrwać stąd
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Znicz Pokaż post
kurewskie kompleksy jak słyszysz Słowo "Tomurka"
xD!!
stary 09-10-2008, 14:24   #11620
Dessperado91
Użytkownik Forum

Dessperado91's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2008
Lokacja: Chorzów

Świat: Saphira rox
Domyślny

hashashas xD ale Darkszip jebnął elaborat xD

Nie zgodzę się tylko do jednego. ;p Kazdy wie że Tomurka sharuje ale ejdza to boli ze nie może z kumplami posharować i wbić 300

Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 0, gości: 4)

Zasady postowania