Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grchw1916
to ty nie wiesz co on od*******ał van kutem ??? człowieku to przecież taki kocur, że cała titania sie go bała a ty nie wiesz???????????????? PRZECIEŻ TO VAN CUT NIE ZNACIE TEGO WARIATA!????? ale z was cipy omg jak można van kuta nie kojarzyć ja jebie ;|
mhm każdy taki wyszczekany na forum jak vajlum kiedyś  DDD Przyszło co do czego to już nawet słowem się na forum nie odzywa :/
|
Więc tak:
1) Sram na was i nie zniżam się do waszego niskiego poziomu.
2) Opowieści Boltera aka Długi nos są z bajki....kiedy mówiłem że was było 5 ...mówiłem że 2 na przywitanie z partyzantki wyjebaliście mi i tyle ale jak mówiłem pierwszym razem zebyście poczekali to poprostu mnie na osiedlu dorwaliście i nie mam czego się wstydzić ale jakoś nie chcieliście wracać jak zadzwoniłem......btw...a te pierdolenie na vencie u was że nie mogliście znaleść wyjazdu z Siedlec to ściema tak? haha Nie rozmieszaj mnie Kiko aka Dlugi nos bo jak mówiłem przez telefon żebyście wrócili to srałeś żarem że huj ^.- Poprostu na was sram i tyle i nie chce się więcej wypowiadać bo żal mi was

See ya.
Aha bym zapomniał z tym no lifeowaniem nasyzm "niby" i tym waszym "rl lifem" no chciałbym ci powiedzieć Długi nosie że jak był peace to siedziałeś po kilkanaście godzin i nie tylko ty a jak teraz kampicie pz to pierodlicie kto jest no lifem a kto nie bo ty masz real etc^^ to tylko pierdolenie Dlugi Nosie......Każdy gra tyle ile chce więc nie pierdol komuś że ktoś jest no lifem a ktoś nie.......może ktoś ma takich debili no lifeow że nawet mu się nie chcę wyłazić na dwór albo mu się poprostu nie chce i chce sobie wbić 300lvl ?:> może ktoś to lubi? Nie każdy musi np wy się najebać (żeby była odwaga) i jechać po mnie?:> Dzieci Poprostu Dzieci....
PS: Teraz możecie po mnie jechać od chickenow od no liferow , że robię błędy itp poprostu .........SRAM NA WAS!

BYE BYE XD