|  08-10-2008, 23:29 | #221 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 06 10 2008 Posty: 12 Imię: Veison Profesja: Master Sorcerer Gildia: Para - Squad Świat: Titania Poziom: 82 Poziom mag.: 58 |   Powiedz mi kiedy mowilem ze mam bag sd na opena ? wymyslasz sobie historyjki probojac zgrac kozaka , a wychodzi jak ostanio "JESTEM DIXYRA I MAM 6 Z POLSKEGIO I MAM Z*******E SLOWNICTWO" hahahaha... Juz 3 razy pisaleś w tym temacie ze wiecej sie nie bedziesz wypowiadal , a dalej nadupcasz swoje szczeniacke bzdury. Chyba ze ostatnio jak sciagles tekst z neta to nie wiedziales co znacza te wyrazenie ... Ostatnio edytowany przez Veison - 09-10-2008 o 10:25. | 
|   |   | 
|  | 
|  09-10-2008, 01:43 | #222 | 
| Użytkownik Forum |   Dixyra umiesz cytac ze zrozumieniem określam jaki wizz jest gangster nie widziales naszej rozmowy jak to wizz pisze ze nie od urodzenia gralw tibie i itd z dobrej mafii jest co. A co do street fightu od przedszkola to zwrocilem uwage ze na pewno w warszawie jest wiecej takich spraw ktore zmuszaja cie do tegoby nauczyc sie bronic wlasny ryj i ze tutaj dzieciaki 14 letnie naklepaly by takiego Viluma lub Wizza i to jest pewne (albo ja znam jakies patologiczne dzieci) ale coz nie bede sie wiecej klocil na ten temat bo kazdy jest kozak przez Kabel a jak co do czego to przepraszac lub s*******ac bedzie  Ja nie musze nic udowadniac znajomi wiedza jaki jestem i ja wiem jacy oni sa. Więc dowartosciowywujcie sie w grze puki mozecie Zegnam. 
				__________________ "...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. Ostatnio edytowany przez Dominatorrr - 09-10-2008 o 01:50. | 
|   |   | 
|  09-10-2008, 07:52 | #223 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 06 2008 Lokacja: Bochnia Wiek: 35 Posty: 138 Stan: Aktywny Gracz Imię: Kamarroo Profesja: Elder Druid Gildia: Para Squad Forever Świat: Titania Poziom: 80 Poziom mag.: 59 |   Jola i Floov dwa pedały całe zycie się ruchały?xDDDD ty bo tam jeszce widziałem zeby ktos cos napisał brzydkiego na Wisłe to ja ci powiem tyle zamknij pizde lamusie  <nie żebym cos do ciebie miał >! 
				__________________ Veison :Im Who Im 21:41 Kamarroo [77]: Gather 4:35 xD 21:41 Master Vopi [88]: o tej godzine to mi sie snia gole panienki XD 16:31 Karurakus [59]: chyba będą coś ogarniać bo zeweus kupił pacca | 
|   |   | 
|  09-10-2008, 08:59 | #224 | 
| Użytkownik Forum |   Bolter O tyc 14 latkach to nie jest walka spoleczenstwa tylko debilzim spoleczenstwa tym tekstem zrobiles z warszawy jeszce wieksza kurwe niz byla z reszta wszyscy o tym wiedza Co do Viluma wiesz bic w 2 czy nawet 3 jedna osobe to tylko WARSZAWA POWER IS BACK A co do tego niedojeba co cos tam pierdoli o 5 dniach wolnych wbilem w 3 tyg wiecej lvli niz ty przez 4 lata grania tutaj lamusie SELENA CREW | 
|   |   | 
|  09-10-2008, 09:13 | #225 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 06 10 2008 Posty: 33 Stan: Aktywny Gracz Imię: Kobajashi Profesja: Master Sorcerer Świat: Titania Poziom: 71 |   No OKz i co czujesz sie fajny z tego powodu? ze wbiles 70 ktorys tam level ? w krotszym czasie niz ja? Mi w sumie nigdy nie zalezalo na lvlu    Hajs zawsze mialem i prze*******alem fakt ale lvl rzecz nabyta bede chcial to wbije  Edit : ano i do szkoly bys zaczal chodzic bo naprawde jestes coraz glupszy niz byles Ostatnio edytowany przez Linokssuu - 09-10-2008 o 09:23. | 
|   |   | 
|  09-10-2008, 10:22 | #226 | |
| Użytkownik Forum |   Cytuj: 
 na hajs tez nie narzekam , a ty byles niczym ,jestes i bedziesz jaki masz nick na selenie? | |
|   |   | 
|  09-10-2008, 13:12 | #227 | 
| Użytkownik Forum |   no, sorry, ale kim ty jestes? :| 
				__________________  ) | 
|   |   | 
|  09-10-2008, 14:02 | #228 | 
| Użytkownik Forum |   | 
|   |   | 
|  09-10-2008, 14:15 | #229 | 
| Użytkownik Forum |   no i co tym van cutem zrobiles?;d // btw. nie ja gralem na martineszu hehe   
				__________________  ) | 
|   |   | 
|  09-10-2008, 14:22 | #230 | 
| Użytkownik Forum |   | 
|   |   | 
|  09-10-2008, 15:32 | #232 | |
 sam podszedlem do 2 stojacych typow do Viluma i zapewne Pixika a scroopy dolecial zaraz jak ja juz wsumie skonczylem bic Vilum wiec dostal od 2 ale nie od 2 naraz a tym samym nie byl sam bo gdy s*******al to Piksik dalej stal obok nas i niewiedizal co ma zrobic xD byl tak obsrany ze dop jak odeszlismy to zaczal biec do Viluma. Pozatym opowiesci Viluma z Ventrilo jak to go deskami bilismy albo bylo nas 5 w 5 osobowym samochodzie itd to juz przerabialismy na tym forum   Ale najlepsze było ( EJ BIJAA) xD! 
				__________________ "...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. | |
|   |   | 
|  09-10-2008, 18:11 | #234 | |
 mhm każdy taki wyszczekany na forum jak vajlum kiedyś  DDD Przyszło co do czego to już nawet słowem się na forum nie odzywa :/ 
				__________________ Legia Warszawa! | |
|   |   | 
|  09-10-2008, 19:24 | #235 | |
 Albert tobie nawet zal odpisywac o kobajashim Xirodan(cipodan) nice ackja dzis , oby takich wiecej;] | |
|   |   | 
|  09-10-2008, 19:54 | #236 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 06 2007 Lokacja: Warszawa Posty: 247 Imię: Drings Profesja: Elder Druid Świat: Titania Poziom: 120 Poziom mag.: 70 |   widzisz, wykrecasz sie swoimi tanimi tekstami, zamiast normalnie odpowiedziec=) i nie pytalem sie o kobajashiego, tylko o ciebie (czytanie ze zrozumieniem ok) | 
|   |   | 
|  09-10-2008, 20:09 | #238 | |
 na tamtego posta poprostu odpisalem dzieciakowi (martineszowi) kim bylem a jaka byla moja rola w partyzantach to wtajemniczeni wiedza murzynie zalatw postmana na selenie od kombajna;] INTELIGENCIE zal mi cie | |
|   |   | 
|  09-10-2008, 20:11 | #239 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 12 2005 Lokacja: UK/Łódź Wiek: 34 Posty: 1,369 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Świat: Titania |   | 
|   |   | 
|  09-10-2008, 20:12 | #240 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 08 2004 Wiek: 36 Posty: 521 Imię: Loth Xiroth Profesja: Elder Druid Gildia: Fusion Świat: Titania Poziom: 101 |   Cytuj: 
 1) Sram na was i nie zniżam się do waszego niskiego poziomu. 2) Opowieści Boltera aka Długi nos są z bajki....kiedy mówiłem że was było 5 ...mówiłem że 2 na przywitanie z partyzantki wyjebaliście mi i tyle ale jak mówiłem pierwszym razem zebyście poczekali to poprostu mnie na osiedlu dorwaliście i nie mam czego się wstydzić ale jakoś nie chcieliście wracać jak zadzwoniłem......btw...a te pierdolenie na vencie u was że nie mogliście znaleść wyjazdu z Siedlec to ściema tak? haha Nie rozmieszaj mnie Kiko aka Dlugi nos bo jak mówiłem przez telefon żebyście wrócili to srałeś żarem że huj ^.- Poprostu na was sram i tyle i nie chce się więcej wypowiadać bo żal mi was  See ya. Aha bym zapomniał z tym no lifeowaniem nasyzm "niby" i tym waszym "rl lifem" no chciałbym ci powiedzieć Długi nosie że jak był peace to siedziałeś po kilkanaście godzin i nie tylko ty a jak teraz kampicie pz to pierodlicie kto jest no lifem a kto nie bo ty masz real etc^^ to tylko pierdolenie Dlugi Nosie......Każdy gra tyle ile chce więc nie pierdol komuś że ktoś jest no lifem a ktoś nie.......może ktoś ma takich debili no lifeow że nawet mu się nie chcę wyłazić na dwór albo mu się poprostu nie chce i chce sobie wbić 300lvl ?:> może ktoś to lubi? Nie każdy musi np wy się najebać (żeby była odwaga) i jechać po mnie?:> Dzieci Poprostu Dzieci.... PS: Teraz możecie po mnie jechać od chickenow od no liferow , że robię błędy itp poprostu .........SRAM NA WAS!  BYE BYE XD | |
|   |   |