Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Vilum
Więc tak:
1) Sram na was i nie zniżam się do waszego niskiego poziomu.
2) Opowieści Boltera aka Długi nos są z bajki....kiedy mówiłem że was było 5 ...mówiłem że 2 na przywitanie z partyzantki wyjebaliście mi i tyle ale jak mówiłem pierwszym razem zebyście poczekali to poprostu mnie na osiedlu dorwaliście i nie mam czego się wstydzić ale jakoś nie chcieliście wracać jak zadzwoniłem......btw...a te pierdolenie na vencie u was że nie mogliście znaleść wyjazdu z Siedlec to ściema tak? haha Nie rozmieszaj mnie Kiko aka Dlugi nos bo jak mówiłem przez telefon żebyście wrócili to srałeś żarem że huj ^.- Poprostu na was sram i tyle i nie chce się więcej wypowiadać bo żal mi was  See ya.
Aha bym zapomniał z tym no lifeowaniem nasyzm "niby" i tym waszym "rl lifem" no chciałbym ci powiedzieć Długi nosie że jak był peace to siedziałeś po kilkanaście godzin i nie tylko ty a jak teraz kampicie pz to pierodlicie kto jest no lifem a kto nie bo ty masz real etc^^ to tylko pierdolenie Dlugi Nosie......Każdy gra tyle ile chce więc nie pierdol komuś że ktoś jest no lifem a ktoś nie.......może ktoś ma takich debili no lifeow że nawet mu się nie chcę wyłazić na dwór albo mu się poprostu nie chce i chce sobie wbić 300lvl ?:> może ktoś to lubi? Nie każdy musi np wy się najebać (żeby była odwaga) i jechać po mnie?:> Dzieci Poprostu Dzieci....
PS: Teraz możecie po mnie jechać od chickenow od no liferow , że robię błędy itp poprostu .........SRAM NA WAS!  BYE BYE XD
|
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH
GHAHAHAHSDUAHSDHASUDH A
Dobre szkoda ze to ty pierdoliles bajk ze cie deskami pobili i wogole ze nas tylu bylo itd i nie z partyzantki 2 tylko poszedlem sam do ciebie i powiedzialem siemasz i niewiem czego sie spodziewales ze ci reke podam? i potem ci zajebalem wiec nie pierdol ze z partyzanta dop potem scroopy podbiegl
I tka nie wrocilismy bo jak ockneles sie po 40 min kiedy mu juz blizej warszawy bylismy niz twojego zadupia to sie dziwisz zreszta nie sram chajsem zeby na wache miec

po za tym dziwisz sie ze nie czekalismy co mielismy we 2 czekac az ty sobie zbierzesz 10-15 osob to moze ty wpadnij do nas i zadzwon ze jestes zobaczymy jak ty na tym wyjdziesz

))
Obiecalem ze dostaniesz i wielokrotnie ci mowilem VILUM AkA FRYZJER AKA NIE POTRAFIE OBRONIC RYJA BO JESTEM CIOTA ze nie bede ci mowil kiedy i jak tylko wpadne i ci zajebie w twoj ryj i ci udowodnie ze jestes poprostu cipa ktora sie uwaza za niewiadomo kogo.
I proste dostales u siebie choc byles taki kozak na forum nikt nie jest na tyle debilem zeby we 2 czekac az ty przyjdziesz z 10 + po za tym tak nie moglismy wyjechac z siedlec okolo 10-15 min bo seqowi padl tel z nawigacja
A co do ile kto gra sie zgodze ale fakt jest taki ze peace byl w czasie wakacji a teraz mamy szkole i inne zaintersowania zwiazane z znajomymi ze szkoly nadal siedze i gram ale nie tyle co w wakacje to jest chyba logiczne za to taki wizz czy wakacje czy nie siedzi tyle samo

.