Zobacz pojedynczy post
stary 16-11-2008, 17:55   #141
Askaral
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais

Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze Pokaż post
Skoro juz na 35 lvl widze przepelnione respy to chyba cos znaczy bo jestem ciekawy ile razy widzales wolne dragi w edron hmm ? A ja ci gwarantuje ze spora czesc graczy na non pvp to wafle i na pvp by wbili 45 lvl padli by raz poplakali sie i wrocili by na swojego paladynka na harmonii przykra prawda .
Jakbys ruszyl tyleczek z expa, i pozwiedzal troche mapke tibii, porobil questy, z ktorych z pozoru nie ma zadnej nagrody (np Explorer Society) to bys nigdy wiecej nie palnal glupoty w stylu "nie ma gdzie expic". Ja gram na zatloczonym npvp, i jak tylko mam ochote gdzies policzyc biale cyferki to je policze, i to bez wchodzenia na "czyjes" ekspo. Znam pelno malych, duzych, cichutkich i glosnych, ladnych i brzydkich miejscowek, ktore czesto, o ile nie zawsze sa wolne, tylko dlatego ze polowie bucow nie chce sie zrobic questow ktore daja do nich dostep :<

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze Pokaż post
Na marginesie jakbys kiedys gral na tym pvp co ja to bym ci udowodnil jaka pizda jestes .
A ja pkowac nauczylem sie dopiero na npvp. Na pvp zawsze obrywalem, nuubilem, dawalem ludziom uciec, i w koncu dalem sobie spokoj. Na Celescie gram juz okolo 2 lata. I to wlasnie na "noob-pvp" nauczylem sie tego, jak przeszkodzic innemu w ucieczce i jak samemu uciekac. Jesli ja bym gral na tym pvp co ty, to watpie zebys mnie zabil bez mniej niz 10 swoich kolegow/przydupasow.
Jesli koniecznie chcesz sie bic, to zapraszam na kolejny test server
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku.

Ostatnio edytowany przez Askaral - 16-11-2008 o 17:59.
Askaral jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.