![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() @Up
Wiesz, jak jest przepełnione, to tym lepiej - więcej można ubić :> Niemniej, nerana jest przepełniona jak cholera - wiem, bo właśnie się na nią przenoszę |
![]() |
|
![]() |
#122 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A ja mialem 33 sorca, gralem na pvp rok (tam zaczynalem gre) i znienawidzilem pvp po pajmentach ktore chcieli wymusic 100+ pefaupejczycy na biednym 33 sorcu, bez powodu. :<
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. Ostatnio edytowany przez Askaral - 11-11-2008 o 11:52. |
|||
![]() |
![]() |
#123 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
A na non-pvp expy są przepełnione zawsze i jest pełno noobów które wbijają się na respa i mają gdzieś wszystko. Pozdrawiam Cery. |
|
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() tak tak biedaku, dla non pvp'owcow zawsze jest "bez powodu", moze za bardzo sie przyzwyczailes do non pvp i dla ciebie np kradziez czy wyzwiska to juz nie powod?
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
#125 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Cytuj:
Wiem, ze tak nie jest zawsze, to byl tylko przyklad. Jesli bym wszedzie wypisywal ile to ja nie wiem o pvp bo mam 33 sorca, to byloby to troche zalosne, nie uwazacie? A taki zapodajmuze mowi ze mial 35 druta na non i sie wypowiada jakby tam spedzil polowe zycia...
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
|
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() napisał tylko że miał już dośc non pvp
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
#127 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wbiją się - wychodzą w ekspresowym tempie przez temple. Np. Ukryty tekst:
|
|
![]() |
![]() |
#128 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Niby gdzie :> |
![]() |
![]() |
#130 |
Zbanowany
|
![]() Mały resp dragów w ankh.
Vampy pod black water. Amazonki, trole, roty ;p itp Pozdrawiam Cery. |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale kto tu mówi o 20 lvlach na trolach? tam i tak będzie masa ludzi.
Anylej TE vampy? ![]() A na malym respie ankh to sens jest expic chyba tylko 40 lvlem xP no i da sie ubic, ale ssa nie mam takiego xP Jakieś inne propozycje? xD @Down Akurat ta akcja trwała około 2 min. A co do 75 rp....może być 72? ![]() Ostatnio edytowany przez Tharion - 12-11-2008 o 19:48. |
![]() |
![]() |
#132 |
Zbanowany
|
![]() Tak
![]() Aff nie mam pojęcia ;p Pozdrawiam Cery. |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to troche śmieszne paść na tarpicie -3 ;// chyba ze ~30 lvl...
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
kazdemu sie kiedys skoncza mf :< Albo poleci na combo xP Ostatnio edytowany przez Tharion - 13-11-2008 o 00:37. |
![]() |
![]() |
#135 |
Zbanowany
|
![]() Aff zawsze masz gotową odpowiedź ; D
Oczywiście do tego trzeba mieć ludzi zgranych i tych którzy ruszą pupe z respa. Pozdrawiam Cery. |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
wiadomo Trzeba mieć skilla, ludzi, i rozeznanie na servie. No i nie bać się bana/delejta ;p A 75 rp nie mam tylko dlatego że nigdy tam takiego lvla nie spotkałem xD Pzdro. @Down Bo to ty je Pele robisz na akcjach XD Ostatnio edytowany przez Tharion - 14-11-2008 o 23:09. |
![]() |
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Thar
Jak zwykle dodajesz moje ss'y. Cytuj:
@Cery Teoretycznie da się ubić wszędzie. W praktyce bywa różnie, bo wpływa na to wiele czynników takich jak liczba potów ofiary/czy zawoła kogoś do pomocy/czy wbije nam gm etcetc. A tak na marginesie - kiedy wymieniłeś tar tomba -3 pojawił się na mej twarzy uśmiech xP. To jest akurat jedno z najbardziej banalnych miejsc do ubijania. @down Uwierz mi, nie przeżył byś :^) Ostatnio edytowany przez -Thug- - 16-11-2008 o 12:37. |
|
![]() |
![]() |
#138 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
W sumie nie widziałem waszych akcji, wlasciwie nigdy nie grałem na non pvp, dlatego ciezko mi powiedziec, osobiscie jednak uwazam ze dalbym rade przezyc swoim 52 msem ;> PS: dużą skuteczność macie? ;]
|
![]() |
![]() |
#139 | ||||
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
@Topic Z otwartymi ramionami przyjął bym Tibijski odpowiednik WoWowych Battlegroundów. Co do tego, opinie są podzielone, więc mam świadomość tego, że po chwili spotkam się z falą krytyki w moim kierunku. @down Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Xr3 - 16-11-2008 o 10:22. |
||||
![]() |
![]() |
#140 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj: