Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
Fail.
Tak, jesteś. Wiesz dlaczego? Ponieważ masz żel na włosach, którym lansujesz się przed pustymi sukami, które na to lecą i słitaśny profilek na fotce, na którym najprawdopodobniej masz zdjęcia siebie, pokazującego fakersa do lustra w sraczu.
A więc, umyj uszy, bądź popracuj nad spostrzegawczością.
Odpowiadam na te fragmenty, na które jest SENS odpowiadać.
Podsumowując... Gardzę opinią kolejnego nażelowanego technomłota, którego już wcześniej przekreśliłem jako osobę. Z reguły, patrzę się na to, jaki ktoś jest w środku. Ty zaś, od wewnątrz jesteś taki sam jak z zewnątrz. Odpicowany Żeluś - ortodoks.
Ps.
Nie jestem metalem. Nie z wyglądu.
|
Nie jestem technomlotem,juz wczesniej wspominalem ze slucham wszystkiego w tym techno,a ze slucham innych to juz niedostrzegalne ofc. no ale nic sie nie poradzi na steerotyp "zel-techno". Co do zelu na wlosach (znowu,omg jaki ty monotematyczny) to zeluje sobie wlosy dla siebie bo tak mi lepiej,nie wyobrazam siebie w dlugich wlosach za szyje czy tez rozczochrane na nieartystyczny nielad jakbym dopiero wstal z lozka. I nie,moze tylko dziewczyny u Ciebie w miescie leca na zel na wlosach u nas trzeba miec jeszcze cos pod czaszka i zaznaczam ze jedno nie wyklucza drugiego. Co do faila,taki jest slang arcanii,co druga osoba cisnie sie od zydow i to nieswiadczy o nietolernacji religjino-spolecznej czy czymkolwiek tego pokroju skierowana w strone Izraela i jego mieszkancow.I nie,nie mam slitasnego profilu na fotce,fotki mam z przed roku a ze raz w tygodniu wejde i obczaje sobie ulubione to nic zlego. NIe musze myc uszu,robie to dostarczajaco czesto,ty predzej popracuj nad logika bo brakuje jej w twoich postach,co zreszta nie tylko ja zauwazam.Wracajac do lansu to najbardziej ty sie tu lansujesz na kontrowersyjnego postera,ktoremu nic nie pasi,wszyscy sa pusta masa a ty jedynym oswieconym lol. Jeszcze slowko nadmienie na temat technomlota,wiecej metalu slucham niz muzyki elektronicznej co nie przeszkadza mi sie bawic przy kazdej,nie zaszufladkowalem siebie jako sluchacza "jedynej prawdziwej muzyki" za jaka fan rapu uwaza rap,fan metalu metal itd. Ja w kazdym gatunku (niemalze) odnajduje przynajmniej kilku dobrych wykonawcow.Wkoncu nadszedl czas na puenty tego posta,jestes 17 letnim smarkaczem(nie chodzi o wiek a o poglady) ktory jest wierny zasciankowym steerotypa aka zel=pedal,ktory za najwyzszy wyznacznik bycia nie lansujacym sie pedalem uwaza wyzywanie na roznego rodzaju forach innych ludzi (bo na rl trzeba miec cos miedzy nogami,nie dziwi mnie to ze ludzi twojego pokroju spotyka sie tylko na necie).
ps. co do gardzenia opinia,spojrz ile osob gardzi moja a twoja,porwnaj,wyciagnij wnioski i sie obudz,bo wbrew pozorom za oknem jest calkiem fajny swiat,wystarczy nie narzekac na wszystko i nie byc internetowa pipka =)
ps2. forum nie jest najlepszym miejscem na okazywanie tego ze sie wkroczylo w buntowniczy wiek i byc przeciwko wszystkim