Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 21-11-2008, 00:26   #1281
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
Bo lepiej wygladam
Bo chcesz być fajny.

Cytuj:
a konto na fotce mam z nudow
Bo musisz się lansować. Przyznaj, że dowartościowuje cię otrzymywanie słitaśnych komentarzyków.

Cytuj:
WYjasnij dlaczego rzucasz sie na forum z tekstami ktorych na rl bys nie powiedzial
Mówiłem.

Cytuj:
Czemu dyskriminujesz ludzi zelujacych wlosy?
Ponieważ uważam to za spedalenie i próbę lansowania się. Błękitnych sweterków również się to tyczy.

Cytuj:
Zazdroscisz powodzenia? Czemu dbanie o siebie uwazasz ze pedalstwo?
Uważam, że lansowanie się do pedalstwo. Na ogół gardzę osobami, które żelują włosy, a szczególnie tępymi dupami, które na takich chłoptasiów lecą.

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 21-11-2008 o 00:31.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-11-2008, 00:37   #1282
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz

Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
Faytah ma numer GG 9161169
Domyślny

Oczywiscie jak zawsze masz na wszystko odpowiedz,szkoda ze bledna,nie lansuje sie,lansuja sie bogate rozpieszczone dzieciaczki noszace na sobie wiecej niz pol budzetu miesiecznego przecietnej rodziny. Pierwszy raz slyszalem taka glupote by uznac zelowanie wlosow za lansowanie,ogarnij sie.To zeby nie pasowac pod twoj typ "pedala" to trzeba byc brudnym zaniedbanym zydem ubierajacym sie w ciuchlandzie,niedbajac o siebie a na imprezach nie mozna tanczyc tylko trzeba sie nap~ lokciami po ryjach aka pogo? Gz. I nie,nie chce byc fajny,wystarczy ze jestem soba i jest spora liczba osob co mnie za fajnego uwaza i nie dlatego ze zeluje wlosy czy slucham jakiegos gatunku muzyki,tylko dlatego bo mam taki charakter jaki mam. Jestes typowym przykladem typowo polskiej zawisci,przez takich ludzi jak Ty polacy sa uwazani za zacofanych wobec innych europejskich panstw i ta nietolerancja omg. Ogarnij sie zanim kogos ocenisz to go poznaj,bo ja juz w twoich oczach jestem lansujacym sie pedalem a to jest daleko bladzace postrzeganie mojej osoby.A nastepnym razem odpowiadaj na calego posta a nie wybierasz sobie fragmenty,na ktore odpowiadasz bullshitem i myslisz ze mi dopiekles

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441
Faytah jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-11-2008, 00:47   #1283
Xr3
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
brudnym zaniedbanym zydem
Cytuj:
i ta nietolerancja omg.
Fail.

Cytuj:
w twoich oczach jestem lansujacym sie pedalem a to jest daleko bladzace postrzeganie mojej osoby.
Tak, jesteś. Wiesz dlaczego? Ponieważ masz żel na włosach, którym lansujesz się przed pustymi sukami, które na to lecą i słitaśny profilek na fotce, na którym najprawdopodobniej masz zdjęcia siebie, pokazującego fakersa do lustra w sraczu.

Cytuj:
Pierwszy raz slyszalem taka glupote by uznac zelowanie wlosow za lansowanie,ogarnij sie.
A więc, umyj uszy, bądź popracuj nad spostrzegawczością.

Cytuj:
A nastepnym razem odpowiadaj na calego posta a nie wybierasz sobie fragmenty,na ktore odpowiadasz bullshitem i myslisz ze mi dopiekles
Odpowiadam na te fragmenty, na które jest SENS odpowiadać.

Podsumowując... Gardzę opinią kolejnego nażelowanego technomłota, którego już wcześniej przekreśliłem jako osobę. Z reguły, patrzę się na to, jaki ktoś jest w środku. Ty zaś, od wewnątrz jesteś taki sam jak z zewnątrz. Odpicowany Żeluś - ortodoks.

Ps.
Nie jestem metalem. Nie z wyglądu.

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 21-11-2008 o 01:00.
stary 21-11-2008, 01:19   #1284
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
Fail.

Tak, jesteś. Wiesz dlaczego? Ponieważ masz żel na włosach, którym lansujesz się przed pustymi sukami, które na to lecą i słitaśny profilek na fotce, na którym najprawdopodobniej masz zdjęcia siebie, pokazującego fakersa do lustra w sraczu.

A więc, umyj uszy, bądź popracuj nad spostrzegawczością.

Odpowiadam na te fragmenty, na które jest SENS odpowiadać.

Podsumowując... Gardzę opinią kolejnego nażelowanego technomłota, którego już wcześniej przekreśliłem jako osobę. Z reguły, patrzę się na to, jaki ktoś jest w środku. Ty zaś, od wewnątrz jesteś taki sam jak z zewnątrz. Odpicowany Żeluś - ortodoks.

Ps.
Nie jestem metalem. Nie z wyglądu.

Nie jestem technomlotem,juz wczesniej wspominalem ze slucham wszystkiego w tym techno,a ze slucham innych to juz niedostrzegalne ofc. no ale nic sie nie poradzi na steerotyp "zel-techno". Co do zelu na wlosach (znowu,omg jaki ty monotematyczny) to zeluje sobie wlosy dla siebie bo tak mi lepiej,nie wyobrazam siebie w dlugich wlosach za szyje czy tez rozczochrane na nieartystyczny nielad jakbym dopiero wstal z lozka. I nie,moze tylko dziewczyny u Ciebie w miescie leca na zel na wlosach u nas trzeba miec jeszcze cos pod czaszka i zaznaczam ze jedno nie wyklucza drugiego. Co do faila,taki jest slang arcanii,co druga osoba cisnie sie od zydow i to nieswiadczy o nietolernacji religjino-spolecznej czy czymkolwiek tego pokroju skierowana w strone Izraela i jego mieszkancow.I nie,nie mam slitasnego profilu na fotce,fotki mam z przed roku a ze raz w tygodniu wejde i obczaje sobie ulubione to nic zlego. NIe musze myc uszu,robie to dostarczajaco czesto,ty predzej popracuj nad logika bo brakuje jej w twoich postach,co zreszta nie tylko ja zauwazam.Wracajac do lansu to najbardziej ty sie tu lansujesz na kontrowersyjnego postera,ktoremu nic nie pasi,wszyscy sa pusta masa a ty jedynym oswieconym lol. Jeszcze slowko nadmienie na temat technomlota,wiecej metalu slucham niz muzyki elektronicznej co nie przeszkadza mi sie bawic przy kazdej,nie zaszufladkowalem siebie jako sluchacza "jedynej prawdziwej muzyki" za jaka fan rapu uwaza rap,fan metalu metal itd. Ja w kazdym gatunku (niemalze) odnajduje przynajmniej kilku dobrych wykonawcow.Wkoncu nadszedl czas na puenty tego posta,jestes 17 letnim smarkaczem(nie chodzi o wiek a o poglady) ktory jest wierny zasciankowym steerotypa aka zel=pedal,ktory za najwyzszy wyznacznik bycia nie lansujacym sie pedalem uwaza wyzywanie na roznego rodzaju forach innych ludzi (bo na rl trzeba miec cos miedzy nogami,nie dziwi mnie to ze ludzi twojego pokroju spotyka sie tylko na necie).

ps. co do gardzenia opinia,spojrz ile osob gardzi moja a twoja,porwnaj,wyciagnij wnioski i sie obudz,bo wbrew pozorom za oknem jest calkiem fajny swiat,wystarczy nie narzekac na wszystko i nie byc internetowa pipka =)

ps2. forum nie jest najlepszym miejscem na okazywanie tego ze sie wkroczylo w buntowniczy wiek i byc przeciwko wszystkim

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku

Ostatnio edytowany przez Faytah - 21-11-2008 o 01:24.
stary 21-11-2008, 06:48   #1285
Lucek93
Użytkownik Forum

Lucek93's Avatar

Data dołączenia: 07 06 2008
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Interregnum
Świat: Arcania
Domyślny

Teraz chcem obronić Faytera. Wczoraj miałem do załatwienia pewną sprawę w swoim banku. Zachodzę tam i w okienku obsługuje mnie pewien Pan który ma nażelowane włosy. Czy muszę faceta wyzywać od pedałów, technomaniaków itp. skoro faceta nawet nie znam ? XR3 zastanów się co piszesz, że ktoś sobie nażeluje włosy to jest jego osobista sprawa, zachcianka lub po prostu lepiej się czuje z żelem na włosach. Jako, że ty być może nie żelujesz włosów to nie oznacza, że masz prawo obrażać kogos nawet nie znając osoby. Powiedzmy, że w rodzine brat czy ktoś ma nażelowane włosy. Zaczniesz go wyzywać od technomaniaka ? Chyba nie ? A gdy spotkasz na ulicy człowieka 2x2 z nażelowanymi włosami zaczniesz go wyzywać od technomaniaka czy będziesz si starał jak najszbyciej wyminąć go żeby przez przypadek ci nie kazał gryzc krawężnik. Uważaj na słowa małolat, że ktoś lubi żelowac włosy to jest czyjaś osobista sprawa i zakonczmy ten głupi temat bo do niczego to nie prowadzi.
Lucek93 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-11-2008, 07:05   #1286
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz

Imię: Cadix
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
Domyślny

a konto na fotce bobek ma międzyinnymi po to aby nie byc tym kim ty jestes= internetowym napinaczem - noname
stary 21-11-2008, 08:32   #1287
kamsz
Użytkownik Forum

kamsz's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Białystok

kamsz ma numer GG 1150154 Adres Jabbera do kamsz
Domyślny

xr3 - mlody gniewny JAJAJAJ
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging
15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging
15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit
15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?(
kamsz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-11-2008, 08:57   #1288
Xr3
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
nie wyobrazam siebie w dlugich wlosach za szyje czy tez rozczochrane na nieartystyczny nielad jakbym dopiero wstal z lozka.
Czy w którymś poście, nawoływałem do zapuszczania długich włosów?

Cytuj:
Co do faila,taki jest slang arcanii,co druga osoba cisnie sie od zydow i to nieswiadczy o nietolernacji religjino-spolecznej czy czymkolwiek tego pokroju skierowana w strone Izraela i jego mieszkancow.
Ale osoba pochodzenia żydowskiego, poczuje się w tym momencie urażona, gdy jakiś 15 letni gnój, zacznie jej wjeżdżać na pochodzenie zza szklanego monitorka.

Cytuj:
Wracajac do lansu to najbardziej ty sie tu lansujesz na kontrowersyjnego postera,ktoremu nic nie pasi,wszyscy sa pusta masa a ty jedynym oswieconym lol.
Nie. Ja po prostu wyrażam swoją opinię.

Cytuj:
Jeszcze slowko nadmienie na temat technomlota,wiecej metalu slucham niz muzyki elektronicznej co nie przeszkadza mi sie bawic przy kazdej,nie zaszufladkowalem siebie jako sluchacza "jedynej prawdziwej muzyki" za jaka fan rapu uwaza rap,fan metalu metal itd.
Wporządku. Pamiętaj jednak, że twoi koledzy słuchający metalu, podświadomie podchodzą do ciebie negatywnie, widząc, że masz nażelowane włosy. Nie mówią ci tego wprost, ale na pewno woleli by, abyś zaprzestał praktykowania tej dziwnej rzeczy. Zwyczajnie ich to drażni i jestem co do tego w 100% pewien, ponieważ znam sporo reprezentantów tych dwóch, zwaśnionych kultur.

Cytuj:
Wkoncu nadszedl czas na puenty tego posta,jestes 17 letnim smarkaczem(nie chodzi o wiek a o poglady) ktory jest wierny zasciankowym steerotypa aka zel=pedal
Za dużo technomłotów widziałem, aby mieć o nich pozytywne zdanie.

Cytuj:
(bo na rl trzeba miec cos miedzy nogami,nie dziwi mnie to ze ludzi twojego pokroju spotyka sie tylko na necie).
Moi kumple z klasy/ze szkoły wiedzą, jaki mam stosunek do tej muzyki, ale jakoś nikt mi z tego powodu problemów nie robił... Szanuję ich tylko dlatego, że reprezentują oni tę odmianę technomuła, która jest tolerancyjna dla fanów innej muzyki.

Cytuj:
ps. co do gardzenia opinia,spojrz ile osob gardzi moja a twoja,porwnaj,wyciagnij wnioski i sie obudz,bo wbrew pozorom za oknem jest calkiem fajny swiat,wystarczy nie narzekac na wszystko i nie byc internetowa pipka =)
Zauważ, że ci, którzy gardzą moją, to w prawie tylko joł bezmózgie dzieciaki z osiedla, które wychowały się na Tibii i słoneczniku. Oni gardzą moją opinią, a ja nimi jako ludźmi.

Pora na Lucka

Cytuj:
Wczoraj miałem do załatwienia pewną sprawę w swoim banku. Zachodzę tam i w okienku obsługuje mnie pewien Pan który ma nażelowane włosy. Czy muszę faceta wyzywać od pedałów, technomaniaków itp.
Akurat pan w banku, raczej musi mieć nażelowane włosy, ponieważ wymaga tego jego zawód - musi sprawiać pozytywne wrażenie. W tym przypadku, jeszcze jakoś mogę to zrozumieć, ale gdy widzę ludzi, którzy od trzech lat codziennie mają żel, to zwyczajnie krew mnie zalewa...

Cytuj:
Powiedzmy, że w rodzine brat czy ktoś ma nażelowane włosy. Zaczniesz go wyzywać od technomaniaka ? Chyba nie ?
Tak, zacznę. Nawet gdyby był to mój ojciec.

Cytuj:
Jako, że ty być może nie żelujesz włosów to nie oznacza, że masz prawo obrażać kogos nawet nie znając osoby.
Zbyt wielu technomułów dane było mi poznać, abym miał o nich pozytywną opinię.

Cytuj:
A gdy spotkasz na ulicy człowieka 2x2 z nażelowanymi włosami zaczniesz go wyzywać od technomaniaka czy będziesz si starał jak najszbyciej wyminąć go żeby przez przypadek ci nie kazał gryzc krawężnik.
Masz mnie za kogoś, kto rzuca się na każdego kto ma żel? Większość żeli, o których negatywnie się wyrażam, to osoby, które wcześniej poznałem.

Cytuj:
Uważaj na słowa małolat, że ktoś lubi żelowac włosy to jest czyjaś osobista sprawa i zakonczmy ten głupi temat bo do niczego to nie prowadzi.
W większości przypadków, żel wiąże się z pewną ideologią. Stąd moja nienawiść i ofensywa.
stary 21-11-2008, 11:28   #1289
Filush
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: JW

Stan: Na Emeryturze
Imię: Arcy Filu
Profesja: Paladin
Gildia: GTW
Poziom: 20
Skille: 50/34
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Pora na Lucka
Kurde, ten Xr3 każdego rozwali. On... on jest po prostu inteligentny.

btw.

Jak będziesz pisał o tym książkę to dodaj to do bibliografii:

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Techno
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/%C5%BBelu%C5%9B
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Pokemon_(osoba)

Ostatnio edytowany przez Filush - 21-11-2008 o 11:35.
Filush jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-11-2008, 13:08   #1290
Lafa_elo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2008

Domyślny

bemko jestes zenujacy jak myslisz ze to moje konta ;] ale co sie dziwic po typie ktory chce zablysnac piszac o problemach rodzinnych u kogos innego. wskaz mi co jest smiesznego w tym ze stary lolka pije?

adas jak dalej aktualne 100k to chetnie wymienie xd
Lafa_elo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-11-2008, 13:58   #1291
Loluuss
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 11 2008

Domyślny

Xr3 nie rozumiem twojej postawy wobec kazdego ktory tutaj cos pisze... starasz sie na sile kogos zaczepic, badz tez dowalic mu ... Jak musisz sobie z kims porozmawiac to idz do lustra (nie, nie mowie o fakerach na fociach) tylko popatrz na siebie jaki jestes z zewnatrz i od srodka a potem (jezeli jestes taki doskonaly) napisz tutaj COS co nikogo nie urazi...
Loluuss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-11-2008, 14:37   #1292
Xr3
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
tylko popatrz na siebie jaki jestes z zewnatrz i od srodka a potem (jezeli jestes taki doskonaly) napisz tutaj COS co nikogo nie urazi...
Myślę, że z tą sugestią, powinieneś się zwrócić do twoich kolegów z tego działu.
stary 21-11-2008, 15:14   #1293
Szefoo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Prudnik

Profesja: Paladin
Domyślny

Dlatego ja używam gumy !! xDD

Chodź nie wiem co w tym złego że ktoś sobie da żelu na włosy
Szefoo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-11-2008, 15:35   #1294
Gallanonim513
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2007

Profesja: Sorcerer
Gildia: ormo
Świat: arcania
Domyślny

xr3 to pierdolec poprostu, ja jezdze na desce lansuje sie ciuchami elo rap murzyny plx i co tez bedzie Ci to przeszkadzac? a wiesz co ja Ci powiem nie cierpie jebanych brudasow ktorzy nie potrafia o siebie zadbac, sluchaja muzyki ktora przypomina wlaczona kosiarke nie chce mi sie nawet zabardzo rozkrecac.
Gallanonim513 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-11-2008, 15:38   #1295
Xr3
Zbanowany

Domyślny

Twoją opinię, mam w głębokim poważaniu. A jeśli chodzi o "brudasów" jak to ująłeś, to pocałuj mnie w dupę, bo ja nim nie jestem.
stary 21-11-2008, 16:19   #1296
bemo
Użytkownik Forum

bemo's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006

Świat: Berylia
Skille: 100/72
Domyślny

Cytuj:
Wyjaśnij mi: Po co żelujesz włosy i po co masz konto na Fotce/Epulsie?
nie zeluje konto na fotce mam tylko do dawania jedynek, a na epulsie mam od 4 lat, bo jak mialem nieco ponad 12 to zalozylem
ty obrazasz ludzi zelujacych wlosy, a inni moga mowic ze metal ssie i smierdzi ale powstrzymuja sie od komentarza
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me.

bemko'
bemo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-11-2008, 16:27   #1297
VmaX
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 08 2008
Lokacja: Krk

Imię: ...
Domyślny

14:31 Goral Dave [161]: INTERREGNUM GUILD IS RECRUITING, IF YOU WANT TO JOIN ASK VESIGA ( 45 + LVL)

WTF?
VmaX jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-11-2008, 16:34   #1298
bemo
Użytkownik Forum

bemo's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006

Świat: Berylia
Skille: 100/72
Domyślny

bede sie musial rozpisac

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Loluuss Pokaż post
juz wiesz dlaczego dla mnie jestes zerem... I nie wiem po jakiego kija mi piszesz na gg "ale super jestes idz (tera orginalny cytat) : ... nie mam pojecia po co mi cos takiego piszesz na gg no ale coz... kazdy robi jak lubi to ze ty jestes jakims lofciam kofciam tekhnu czy cos innego ... to nie zaden powod zeby na kazdego patrzec z gory pajacu ;| jednak nie usune cie z gg bo jestem ciekaw co ci do glowy pi*****nie ...
jest tego duzo ale dam ze dwa
Cytuj:
lolu$ (16-11-2008 17:09)
ic se sfal
lolu$ (16-11-2008 17:09)
afk
lolu$ (16-11-2008 17:14)
jestes smieciem )
Cytuj:
lolu$ (8-11-2008 11:09)
zasysaj gardzielui
lolu$ (8-11-2008 11:09)
gardzielu*
bemo (8-11-2008 11:09)
nie ma czego
lolu$ (8-11-2008 11:11)
twojej starej
sam jezdzisz po rodzicach wiec sie nie dziw

Cytuj:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lafa_elo Pokaż post
bemko jestes zenujacy jak myslisz ze to moje konta ;] ale co sie dziwic po typie ktory chce zablysnac piszac o problemach rodzinnych u kogos innego. wskaz mi co jest smiesznego w tym ze stary lolka pije?
wskaz mi post w ktorym napisalem ze jest to smieszne

raczej zal ale nvm

co do xr3, piszesz ciagle to samo, nie bede czytal wszystkiego od poczatku tylko dlatego zeby ci dopiec, ale jak napiszesz cos jeszcze, bede uwaznie patrzal i ci powiem co ty robisz =]

btw. smieszny jestes "pan z banku musi miec wlosy na zel, musi dobrze sie prezentowac w pracy"
chyba jestes chory, nikt mu nie kaze robic wlosow na zel, moze miec ladnie krotko obciete i uczesane i jest pro elo ://
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me.

bemko'
bemo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-11-2008, 17:48   #1299
Lafa_elo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2008

Domyślny

http://pl.youtube.com/watch?v=LHdrZpto4-c
Lafa_elo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-11-2008, 17:56   #1300
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Czy w którymś poście, nawoływałem do zapuszczania długich włosów?
Nie,ale jakie inne opcje pozostaly? Lysy i fryzura na grzybka O.o z tego zadna mi nie odpowiada

Cytuj:
Ale osoba pochodzenia żydowskiego, poczuje się w tym momencie urażona, gdy jakiś 15 letni gnój, zacznie jej wjeżdżać na pochodzenie zza szklanego monitorka.
18 letnia osoba,nie wjezdzajaca na pochodzenie,a naduzywajaca steerotypu.

Cytuj:
Wporządku. Pamiętaj jednak, że twoi koledzy słuchający metalu, podświadomie podchodzą do ciebie negatywnie, widząc, że masz nażelowane włosy. Nie mówią ci tego wprost, ale na pewno woleli by, abyś zaprzestał praktykowania tej dziwnej rzeczy. Zwyczajnie ich to drażni i jestem co do tego w 100% pewien, ponieważ znam sporo reprezentantów tych dwóch, zwaśnionych kultur.
Chyba kpisz XD sami maja zespol metalowy w ktorym maja Dj'a rowniez zelujacego wlosy oraz perkusiste praktykujacego to.Zreszta wiekszosc z nich to ja zapoznal z mocniejszymi gatunkami zaczynajac od soad,lp,przechodzac przez slipknota (...). Uwierz mozna sluchac metalu,a nawet grac go ubierajac sie tak jak sie lubi i robic sobie fryzure z jaka czuje sie dobrze.

Cytuj:
Za dużo technomłotów widziałem, aby mieć o nich pozytywne zdanie.
Widocznie za malo jezeli nie poznales nawet jednego ogarnietego.

Cytuj:
Moi kumple z klasy/ze szkoły wiedzą, jaki mam stosunek do tej muzyki, ale jakoś nikt mi z tego powodu problemów nie robił... Szanuję ich tylko dlatego, że reprezentują oni tę odmianę technomuła, która jest tolerancyjna dla fanów innej muzyki.
A czy ja bylem nietolerancyjny dla innej muzyki? Raz mnie ponioslo i nawiazalem blotnego steerotypu ,ktory powstal na woodstocku na ktorym takze bylem.

Cytuj:
Zauważ, że ci, którzy gardzą moją, to w prawie tylko joł bezmózgie dzieciaki z osiedla, które wychowały się na Tibii i słoneczniku. Oni gardzą moją opinią, a ja nimi jako ludźmi.
Ja wsrod tych gardzacych zauwazylem jednak kilka porzadnych osob,ktore na poczatku cie tolerowaly,ale ze swoim mmm "kwasem" w postach do siebie ich zraziles.

Cytuj:
Akurat pan w banku, raczej musi mieć nażelowane włosy, ponieważ wymaga tego jego zawód - musi sprawiać pozytywne wrażenie. W tym przypadku, jeszcze jakoś mogę to zrozumieć, ale gdy widzę ludzi, którzy od trzech lat codziennie mają żel, to zwyczajnie krew mnie zalewa...
AA to pan w banku majacy wlosy na zel robi pozytywne wrazenie,z kolei chlopak na ulicy jest pedalem

Cytuj:
Zbyt wielu technomułów dane było mi poznać, abym miał o nich pozytywną opinię.
No chyba za malo,albo odrazu ich oceniales z gory i nie chciales poznac. Teraz przyklad jak ty to mowisz pedala bo ma wlosy na zel mojego ziomka,Johnego perkusisty zespolu metalowego soundfear,dzisiaj jedzie pod muzy na pogo a jutro do Protka na trance.Jak widzisz za malo znasz ludzi,albo poprostu u ciebie w miescie wszyscy sa zaszufladkowani,bo u nas te wszystkie szufladki zostaly poroz~ ubiera sie jak lubi,ma wlosy jakie lubi i slucha czego lubi,bo robi to sie dla siebie.

Cytuj:
Masz mnie za kogoś, kto rzuca się na każdego kto ma żel? Większość żeli, o których negatywnie się wyrażam, to osoby, które wcześniej poznałem.
Na podstawie paru lapsow nie mozna oceniac wszystkich,czy my przez pryzmat neonazistow w niemczech mamy oceniac caly kraj?

Cytuj:
W większości przypadków, żel wiąże się z pewną ideologią. Stąd moja nienawiść i ofensywa.
Tak ta ideologia brzmi,duzo lepiej wygladam z takimi wlosami niz innymi.

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania