Cytuj:
Jak jest Ci zle to kup sobie wyspe, wprowadz anarchie i sluchaj panka, jou.
|
Nie slucham punka. Jestem za prawem do secesji, problem w tym, ze z niewiadomych powodow wladza ma wieksze prawo do czlowieka i jego majatku niz on sam. Nie jestem za narzucaniem wolnosci na sile, jesli masz mentalnosc niewolnika to twoja sprawa, zyj sobie dalej tak jak ci wladza zagra.
Co do moich pogladow - anarchokapitalizm.
Cytuj:
znowu sie zaczyna... nie kompromituj sie znowu jakimiś buntowiniczymi hasełkami
|
Wgniotlles mnie w ziemie sila twoich argumentow
Cytuj:
Wiesz co się dzieje w Ameryce?? Gangi na ulicach, dilerzy się zabijają nawzajem, normalny człowiek boi się wejść w ciemną uliczkę bo jakiś naćpany psychol go tam zabije, a wiesz co by się działo jakby znieśli zakazy??
|
O kurwa, zajebisty argument. Nie wiesz, ze w USA histeria antynarkotykowa jest jeszcze wieksza niz w Polsce? Wlasnie strzeliles samoboja

Wiesz dlaczego nie ma gangow alkoholowych? Poniewaz alkohol jest legalny.
Cytuj:
No własnie! Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. W Polsce cię okradną albo pobiją a w Ameryce zabiją, a to wszystko dlatego, że narkotyki są bardziej upowszechnione i dostępne
|
Wychodzi twoj brak wiedzy o temacie. Wiekszosc narkotykow nie wywoluje agresji, w przeciwienstwie do alko.
Cytuj:
alkohol nie uzaleznia fizycznie
|
Do ksiazek, baranie! Alkohol uzaleznia zarowno psychicznie jak i fizycznie!
Cytuj:
To tak jak by legalizować broń, bo przecież nie szkodzi...
|
Bron rowniez powinna byc zalegalizowana.
Cytuj:
bo narkotyki, podobnie jak fajki, moga niszczyc zdrowie osob postronnych.
|
Oswiecisz mnie, w jaki sposob?
Cytuj:
Zresztą, narkotyki też robione są by uzależnić, a w końcu zabić.
|
A co z narkotykami, ktore wystepuja w naturze? Rosnie sobie lysiczka lancelowata i tylko czeka, az uda sie jej zabic <

> czlowieka?