Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Litawor
Co rozsądnego jest we wrzucaniu tych filmów na youtube? Nie, ci ludzie nie są rozsądni, to właśnie ci idioci doprowadzili do delegalizacji salvii w części stanów USA i w niedługim doprowadzą do delegalizacji na całym świecie. Rozsądni ludzie palili salvię od lat w zaciszu swoich domów, nie afiszując się z tym.
|
Ja powiedzialem o ludziach a nie o czynnosci. A co jest nierozsadnego we wrzuceniu tych filmow na u2ba? Propagowanie rosliny? Bez przesady.... youtube nie jest tutaj winny o.O
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fred_Flintston
A Wy nadal swoje...
"Wszystko co naturalne/roslinne jest dla czlowieka bezpieczne".
To też?
Powtarzam jak wół: natura jest nieobliczalna, a syntetyki właśnie z tego względu, że są tworzone i kontrolowane przez człowieka, są po prostu bezpieczniejsze. Nie można winić "chemii" za to, że do amfetaminy i innych ścierw dorzucają różnych śmieci.
|
Widze ze jednak iloraz inteligencji jest tak maly ze musze napisac oczywiste rzeczy ktore wczesniej pominalem.
Zeby bylo konkretniej to chodzilo mi o to ze wszystko co stworzyla natura sama z siebie i jest uzywana przez ludzi skad wiadomo ze nie jest to smiertelna trucizna, jest bezpieczne.
dlaczego to jest bezpieczniejsze od tego co stworzyl czlowiek? Dla mnie dlatego ze bardziej wierze milionom lat ewolucji niz jakiemus chemikowi, genetykowi itd