Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 01-12-2008, 21:04   #3952
i386
Użytkownik Forum

i386's Avatar

Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa

Stan: Niegrający
Poziom: 135
i386 ma numer GG 9914022
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Otakuma Pokaż post
Jestem już na półmetku School Daysa i jak na razie moja opinia jest odwrotna do opinii Grocixa. Co prawda główny bohater jest zwykłym ch***m, i myśli tylko o jednym, ignorując uczucia biednej kobiety, ale to nie znaczy że cała seria jest o kant dupy rozbić. Jednym z plusów natomiast są bardzo mocne zakończenia poszczególnych odcinków, na fabułę i postawy postaci też nie narzekam, to one budują ten specyficzny nastrój. To jest moje zdanie na temat pierwszej połowy School Days. Możecie mnie teraz wychłostać
Podzielam Twoje zdanie, choć gdy zacząłem oglądać SD, myślałem, że to zwykły romans, pośmieje sie i odpreze.. Po paru epach odkryłem, że to nie jest normalne anime ;p Można powiedziec, ze mi sie podobalo. Ale drugi raz serii nie obejrze..

Jestem w polowie drugiej czesci ZnT, narazie trzyma poziom, ale słabo mnie wciagnelo, poza tym irytuje mnie ta Siesta, chetnie bym ja wypierdolil.

BTW, to prawda z tym, że przez to, że ostatni odcinek School Days w TV zostal przelozony, bo jakas dziewczyna zabila swojego ojca?
i386 jest offline   Odpowiedz z Cytatem