![]() |
#3921 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() WIEC tak bilans mojego ogladania anime
5 epów Chaos;Head 5 epów kannagi 2 epy R+Vc2 1 ep. SE (naruto i bleacha nie licze) ^^"
![]() |
|
![]() |
#3922 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.wiadomosci24.pl/artykul/w...cji_81156.html
Ten to ma dobrze ; ( @topic Polećcie jakieś anime podobne do School Days.
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 30-11-2008 o 10:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3923 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hellsing obejrzany, ogólnie fajne anime, trzyma w napięciu itp. ale końcówka do dupy... Może w OVA się poprawią.
Nie wiedziałem, że Kannagi będzie takie fajne, spodziewałem się płytkiej podróbki megamisama a tu patrzę, że nawet interesujące. Choć pod pewnym względem nadal podobne do w/w.
![]() |
#3924 |
Fallen Angel
|
![]() Na szczęście nie ma wielu anime podobnych do school days. A już na pewno cieszę się, że ja takowych nie widziałem.
![]() |
#3926 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Shiz
Może to nie to samo co Lucky Star, ale polecam ci Seto No Hanayome... w pewnych momentach jest bardziej absurdalne niz LS ;p Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3927 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Shiz
Welcome to NHK!, Genshiken, Penguin Musume Heart - jesli chodzi o otaku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3928 |
Użytkownik Forum
|
![]() Opłaca się ściągać School Days? Tyle o tym gadacie ostatnio ; P.
RtV 09- nuuuda, ciągle to samo.
![]() |
#3929 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Nari
Nie, nie oplaca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3930 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() @Nari
Ja natomiast uważam, że sie opłaca. Jak dotąd ta seria trzyma dobry poziom. Chociaż na razie nie jestem jeszcze nawet w połowie. Więc nie mogę wyrazić opinii co do całości. @down Proszę bardzo. Jeszcze jakieś błędy? ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 30-11-2008 o 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3931 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Otakuma
To ja nie wiem, jaki dla ciebie jest zly poziom ![]() @Nari Znajdz post Corgara odnosnie School Days z kilku ostatnich stron - cala prawda o tej serii. Naprawde, nie ma sie czym zachwycac, jest o wiele wiecej serii wartych obejrzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3932 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zacząłem czytać mangę To-Love-Ru.
![]() |
![]() |
![]() |
#3933 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Grozi zgorszeniem i zdemoralizowaniem społecznym. Naprawdę.
![]() |
![]() |
#3934 |
Użytkownik Forum
|
![]() その め だれ の め
(sono me , dare no me) ach "fajny tekst" z chaos;head ![]() nie wiadomo co sie za chwile stanie i jak ten paranoik na to zareaguje, ciekawi mnie tu sytuacja nie których rzeczy w porównaniu do mangi (np: taku w mandze ogladał koncert w necie,) chyba zmienie sobie tapetke @nari ty po prostu jestes za słaby na to dla ciebie pojedynczy hentai może sie skończyć zawałem XD
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 30-11-2008 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3935 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czemu? Jak na razie, fajnie się czyta.
![]() |
![]() |
#3936 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Az sie wysililem i znalazlem ten post Corgara:
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3937 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2008
|
![]() Cytuj:
Jeżeli chcesz anime o fabule, ktorej fabułą jest brak fabuły to: Azumanga Daioh Ichigo Mashimaro Hidamari Sketch + to co podal Grocix ~~Amen Ostatnio edytowany przez Czegochcesz - 30-11-2008 o 22:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3938 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Jestem już na półmetku School Daysa i jak na razie moja opinia jest odwrotna do opinii Grocixa. Co prawda główny bohater jest zwykłym ch***m, i myśli tylko o jednym, ignorując uczucia biednej kobiety, ale to nie znaczy że cała seria jest o kant dupy rozbić. Jednym z plusów natomiast są bardzo mocne zakończenia poszczególnych odcinków, na fabułę i postawy postaci też nie narzekam, to one budują ten specyficzny nastrój. To jest moje zdanie na temat pierwszej połowy School Days. Możecie mnie teraz wychłostać
![]() @Shiz. Jeszcze jeden tytuł bez fabuły, również komiczny: Nasarete Airantou
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 30-11-2008 o 23:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3939 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak se myślę.. jak bardzo całe te anime (znajome/znajomi otaku hentai ecchi etc.) rozwaliło psychikę ze potrafię zrobic całkiem dobre yaoi teksty Oo a jestem hetero... (patrz deid.deviantart.com)
![]() |
![]() |
#3940 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |