![]() |
#3781 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@down Ha! Slayers? Przecież to antyk, ja oglądałem. Sailor Moon? Czy to miały być te jakieś czarodziejki z czegośtam po polsku? Jeśli tak to jedno z najbardziej dobijanych anime o których słyszałem.
Ostatnio edytowany przez Nari - 24-11-2008 o 21:03. |
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3783 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() RTL 7 tu chyba każdy pamięta, więc te pytania są wręcz nie na miejscu xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3785 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2008
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() mozecie mi podac stronke z kerej moge sciągać piosenki z anime? bede wdzieczny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3786 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Ja! Ja! Wszystkie serie (x2) i wszystkie filmy
![]() Ciekawą odmianą po fantasy anime było Yotsunoha (thanks god only 2 episodes). Wracam do Inuyasha jednak, klasyk i mimo tego że oglądałem to miło wrócić do tego anime. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Przez całe życie, jakoś tak nie bardzo interesowałem się mangą/anime (nie pociągało mnie to jakoś). Mimo że czasem coś tam się obejrzało, głównie to podobał mi się Shaman King (choć słyszałem o nim wiele niedobrego
![]() ![]() @Down Dzięki ![]() Ostatnio edytowany przez Bluray - 25-11-2008 o 08:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3788 |
Born in Hell
![]() |
![]() Skoro podobał Ci się Shaman King, możesz przeczytać mangę - akcja podobna w anime, ale są też inne wątki i lepiej rozbudowane - wprawdzie jest jeden znaczny minus, manga nigdy nie została ukończona, więc nie ma zakończenia
Ukryty tekst:
Great Teacher Onizuka - to by mogło być dobre na początek ![]() Masz jakąś konkretną pozycję której poszukujesz? Ostatnio edytowany przez DDoS - 24-11-2008 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3790 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @hando90
http://gendou.com/
![]() |
![]() |
#3791 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2008
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() @DDoS
no potrzebuje Soundtracki z Jigoku Shoujo ;p @Rayza Dzięki :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#3792 | |
Born in Hell
![]() |
![]() Cytuj:
II Seria - Slayers Next III Seria - Slayer Try IV Seria - Slayers Revolution @Hanndo, a to patrzyłem już wcześniej jak pytałeś i nie było na moich stronkach. Ostatnio edytowany przez DDoS - 24-11-2008 o 22:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3793 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() My Bad, sory chodziło mi o Revolution które wyszło w tym roku bodajże ;p. Poza tym wymieniłeś wszystkie serie a napisałeś że obejrzałeś tylko 2 więc idzie się pogubić xD.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3794 | |
Born in Hell
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez DDoS - 24-11-2008 o 22:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3795 |
Użytkownik Forum
|
![]() KYAAA!!!!
jak tylko gadam z ludzi z grono o mokonie to jest tak extra xD a co to będzie w nocy? xD ja mam hentaie wziasc a Dziewczyny własny yuri show zrobicxDD @down podobno żeś spóźniony : p
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 24-11-2008 o 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3796 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Podobno to też dobre.
![]() |
![]() |
![]() |
#3797 | |
Born in Hell
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Za każdym razem jak czytam o Mokonie, to pierwsze skojarzenie to: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3798 |
Użytkownik Forum
|
![]() u mnie to normalka napaliłem sie a rozmowa z ludzmi z grona Jeszce to polepsza a co z nimi bedzie w nocy w sleeproomie? 8D
![]() |
![]() |
#3799 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Właśnie School Days skończyłem. I troszkę mnie zszokowała ta seria. Więcej w spoilerze bo nie chcę innym zabierać przyjemności (albo nie) w oglądaniu.
Ukryty tekst:
@Otakuma..... mówisz że mordowanie tentacli do barbarzyństwo? O co byś zrobił jakby czarna oślizgła macka wciskała ci się miedzy poślady? Pogłaskał byś? Obejrzyj chociaż jedno hentai z tentaclami jak chcesz się na ten temat wypowiadać. Ale wybaczę ci. Jesteś w tej materi niedoświadczony i możesz wyciągać mylne wnioski. A jeśli "Wejde mu w dup* jak najgłębiej" uważasz za uczucia to ja nie chce wiedzieć co tu uważasz za miłość.... Dobrali się Rayza i Otakuma. A ja też chce z wami posiedzieć w kabinie kibelka na mokonie! Nipah! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 24-11-2008 o 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3800 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() @UP
Lepiej to dwa razy przemysl czy chcesz ![]()