Zobacz pojedynczy post
stary 13-12-2008, 00:47   #90
Kinmari
Użytkownik Forum

Kinmari's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2008
Lokacja: Warszawa

Stan: Początkujący
Imię: Rujewit
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 31
Skille: 63/61
Poziom mag.: 4
Kinmari ma numer GG 205482
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Perfect*Doll Pokaż post
Drogi Kinmari.
Nie używam słów, których znaczenia nie znam - to po pierwsze.
Po drugie wiem, co to jest krytyka, także nie zachowuj się jakbyś posiadł wszystkie mądrości świata, bo do tego jeszcze Ci daleko.
Po trzecie opisałam tą sprawę, jak dla mnie w sposób negatywny, bowiem po uwzględnieniu dwóch stron, a mianowicie tej pozytywnej jak i tej negatywnej, stwierdzam, że ta "pomoc w expieniu" jest kompletnym dnem.
Wyciągnęłam wnioski, proponuję przeczytanie całego tematu a nie tylko ostatniej strony.

Bez poważania.
Perfect*Doll.
Droga Dziewczynko,

Owszem nadal twierdzę iż używasz słów, których znaczenia nie znasz, mało tego, na podstawie twojej ostatniej wypowiedzi stwierdzam iż zasady językoznawstwa normatywnego odnośnie twojej osoby to totalne dno.

Nie posiadłem i nie myślę, iż kiedykolwiek tego dokonam, wszystkich mądrości świata.

Po trzecie nadal odsyłam do zaznajomienia się z pojęciem słowa krytyka, widze że również czytanie ze zrozumieniem u Ciebie droga młoda panno, jest na poziomie dna.

Nim napisałem swoje uwagi, przeczytalem uwaznie caly temat, zauważ iż w swojej odpowiedzi odnosze sie do wielu osob ktore zabraly ''glos'' w tym temacie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Perfect*Doll
Bez poważania.
Bez komentarza. To zdanie najlepiej o Tobie świadczy

Kinmari jest offline   Odpowiedz z Cytatem