|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Dlaczemu takiego beznadziejnego panno ?....(...)...
|
![]() |
#82 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2007
Lokacja: Łódź/WWa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Psychopata
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rosicrucian Order
Świat: Eternia
Poziom: 153
Skille: 95/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Kochana, jesteś zbyt surowa dla autora. Inicjatywa i jego nastawienie są bardzo rzadkie, szczególnie w Tibii. Niech się kręci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Darkyy Pall
Profesja: Paladin
Gildia: Nie ma ;d
Świat: Guardia
Poziom: 16
Skille: 63/50
Poziom mag.: 8
|
![]() Ja to Popieram a nawet moge pomóc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
2. Jak jest k**wa kozak to pokaż swój wiek i lvl je**ny noobie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2008
Lokacja: Warszawa
Stan: Początkujący
Imię: Rujewit
Świat: Nerana
Poziom: 31
Skille: 63/61
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Lokacja: Barcelona
Imię: Shazaria Ripus
Gildia: Razem Ponad Kilogram
Poziom: 63
Skille: 81/61
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Ja tylko wyrażam swoje zdanie.
Jeśli Wam się to nie podoba to już nie mój problem. Z reguły kocham krytykować, ale ten temat to kompletne dno.
El tiempo es demasiado lento para los que esperan, demasiado rápido para los que temen, demasiado largo para los que lamentan, demasiado corto para los que celebran. pero para los que aman, el tiepmo es la nternidad. He decidido apostar po el carga. El odio es un amor demasiado pesada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Po pierwsze młoda Panno, twoja samozwańcza krytyka jest totalnym dnem, ze względu na to iż nie jest to wogóle krytyka. Używasz słów, których znaczenia wogóle nie znasz. Poniżej znaczenie słowa krytyka, na czerwono podkreśliłem to czego przede wszystkim zabrakło w twojej ''krytyce''. Krytyka – analiza i ocena dobrych i złych stron z punktu widzenia określonych wartości (np. praktycznych, etycznych, poznawczych, naukowych, estetycznych, poprawnych) jako niezbędny element myślenia. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tak bardzo chcesz przyszpanować, że masz większy level od Rujewita, czy tak bardzo chcesz zwrócić na siebie uwagę ? Cytuj:
Po twojej odpowiedzi wnioskuję, iż treść zawarta w podpisie Rujewita jest dla Ciebie zbyt trudna do zrozumienia. Cytuj:
Co do samego pomysłu. Uważam, że jest godny naśladowania, jak również uwagi. Sądze jednak, że należałoby, zebrać najpierw grupę ludzi, która by chciała podzielić się swoją wiedzą, myślę o osobach z levelem w granicach 100. Nastepnie po wysluchaniu ich uwag, spostrzezen, jak i zapoznaniu sie z specyfika gry, nakreslic plan dzialania. Tak aby jak wiele osob zauwazylo nie mialo miesjca ciagle, daj cos ... ! Ponad to uważam, że rozdawanie itemów, owszem jest przydatne, ale moim zdaniem, proponuje najpierw określić zasady, system motywacyjny, tak by osoba ktora ma otrzymac dany item, musiala jakos sie wykazac przynajmniej minimum wysilku, a nie wszystko na zlotej tacy. Dlatego fajnie by bylo gdybyscie rozpoczeli najpierw od zebrania zainteresowanych ludzi, którzy by chcieli wziąść udział w tym przedsięwzięciu, a nastepnie podzielcie się zadaniami. Uważam, że jeśli kilka osób konkretnie się za to weźmie, macie szanse naprawdę coś zmienić i zdziałać, jednak pamiętajcie, że to przede wszystkim gra i dobra zabawa, więc nic na siłę, po woli do przodu małymi krokami.
Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kinmari - 12-12-2008 o 12:59. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Drogi Kinmari.
Nie używam słów, których znaczenia nie znam - to po pierwsze. Po drugie wiem, co to jest krytyka, także nie zachowuj się jakbyś posiadł wszystkie mądrości świata, bo do tego jeszcze Ci daleko. Po trzecie opisałam tą sprawę, jak dla mnie w sposób negatywny, bowiem po uwzględnieniu dwóch stron, a mianowicie tej pozytywnej jak i tej negatywnej, stwierdzam, że ta "pomoc w expieniu" jest kompletnym dnem. Wyciągnęłam wnioski, proponuję przeczytanie całego tematu a nie tylko ostatniej strony. Bez poważania. Perfect*Doll.
El tiempo es demasiado lento para los que esperan, demasiado rápido para los que temen, demasiado largo para los que lamentan, demasiado corto para los que celebran. pero para los que aman, el tiepmo es la nternidad. He decidido apostar po el carga. El odio es un amor demasiado pesada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2008
Gildia: Yalahu Dranks
Poziom: 39
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Dno totalne jesli mowa o manierach, damą z pewnością nie będziesz.
************************************************** ******* Witam, Kochani dzieki uprzejmosci gracza ktory chce pozostac anonimowy na Neranie mamy do rozdania : 12 Plate Setów 4 dwuręczne miecze [ od levela 20 ] ************************************************** ******* Uwaga, Jesli ktos chciałby zarobić pieniążki na Pacca, porusza się w temacie 1. Stron internetowych 2. forum internetowych 3. Grafiki bardzo prosze o PW lub info na gg wyjasnie o co chodzi. Zapraszam jedynie osoby od 16 roku zycia
"Contra negantem principia non est disputandum" Mistrz Świata : 08:50 Pixel Fighter [60]: "nie chodze do szkoly bo i tak bym niezdal ; ( a tak to przynajmniej level urosnie" 19:59 Horelix [8]: 19:59 Horelix [8]: Wezcie zrobcie cos w tym ab prosze sorry ze po polsku ale tu botterow wiecej niz trolli 19:59 Please wait patiently for a gamemaster to reply. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Owszem nadal twierdzę iż używasz słów, których znaczenia nie znasz, mało tego, na podstawie twojej ostatniej wypowiedzi stwierdzam iż zasady językoznawstwa normatywnego odnośnie twojej osoby to totalne dno. Nie posiadłem i nie myślę, iż kiedykolwiek tego dokonam, wszystkich mądrości świata. Po trzecie nadal odsyłam do zaznajomienia się z pojęciem słowa krytyka, widze że również czytanie ze zrozumieniem u Ciebie droga młoda panno, jest na poziomie dna. Nim napisałem swoje uwagi, przeczytalem uwaznie caly temat, zauważ iż w swojej odpowiedzi odnosze sie do wielu osob ktore zabraly ''glos'' w tym temacie. Cytuj:
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
![]() |
![]() @Kinmari
Cytuj:
![]() K.Jay |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() @Kinmari
Dokładnie wiemy tutaj co to jest krytyka. I krytykujemy, bo pewłne prawo do tego mamy. Jeśli nie potrafisz zaakceptować czyjegoś zdania, to być może masz jakiś problem ze sobą. Pozatym, podałem też dobre strony i jakby to mogło wyglądać i autorowi pomysł też się spodobał [jego część]. Pozatym nie życzę sobię, żebyś nazywał mnie "chamem" czy "prostakiem", tylko dlatego, że nie podobają Ci się moje opinie, czy też sposób wyrażania się w niektórych tematach. To, że czasem nazwe, kogoś debilem [mam na mysli inne tematy], tylko dlatego bo zamieścił keyloggera i próbuje naściemniać innych, to chyba jeszcze nie powód do takich słów. Do takich ludzi nie da się inaczej. Ponadto ktoś dobrze zauważył, zachowujesz się jakbyś pozjadał wszystkie rozumy izachowujesz się jak na polskim. Pozatym czepiasz się nas, że nie umiemy czytać ze zrozumieniem. Wybacz, ale ty tu masz najmniejsze pojęcie o tym, dlaczego? No widzisz, autor napisał, że chce rozwijać swój projekt na wszystkich światach, a Ty się czepiasz graczy z innych światów. Tak więc zastanów się następnym razem co piszesz, bo tylko zrobiłeś z siebie głupka, , bo jeśli sądzisz, że nasze czytanie jest na poziomie dna, to musze Ci powiedzieć, że ty pukasz w szybke spod spodu. Pozdro, Hansu Ostatnio edytowany przez Hansu - 13-12-2008 o 09:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]() Dzęki za pomoc w expieniu
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie ma problemu, jak bedzie cos potrzeba daj znac
![]()
"Contra negantem principia non est disputandum" Mistrz Świata : 08:50 Pixel Fighter [60]: "nie chodze do szkoly bo i tak bym niezdal ; ( a tak to przynajmniej level urosnie" 19:59 Horelix [8]: 19:59 Horelix [8]: Wezcie zrobcie cos w tym ab prosze sorry ze po polsku ale tu botterow wiecej niz trolli 19:59 Please wait patiently for a gamemaster to reply. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kinmari,
I tak nie zmienisz moich przekonań, a swoje opinie wsadź sobie w kieszeń. Tylko się skompromitowałeś. Mogę zaraz swoją krytykę skierować w Twoją stronę. Tyle na ten temat.
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
co do kompromitacji rowniez mamy odmienne zdanie. Twoja pseudo krytyka jest mi zupelnie obojetna
Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kinmari - 14-12-2008 o 01:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() mysle ze starczy tego dobrego , prosze zamknac i do archiwum
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak, to jest bardzo dobry pomysł.
Również wnoszę o zamknięcie.
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Owszem, popieram inicjatywę, zaoszczędzi nam to dennych wypowiedzi tej nieletniej
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Odezwał się! Dorosły!
taki "ę" i "ą". Żal mi Cię, naprawdę.
![]() |
![]() |