Zobacz pojedynczy post
stary 29-01-2009, 08:27   #16745
Gola_baba
Użytkownik forum

Gola_baba's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dawid_Owen Pokaż post
@ Thea
Nikt nie mowi o sobie ze jest zajebisty to tylko twoje slowa a te twoje powody..... sam wiesz o co chodzi ) co ty mowisz wprost haha!!! dolaczyles do gromadki ktora zazdrosci nose ringow i tez jedziesz na Karpia moim powodem jest twoje zachowanie a nie to co mi zrobiles czy tam byles nie mily po prostu zachowujesz sie jak frajero
czlowieku,ja ci swoje a ty swoje,nie rozumiesz o czym pisze ?
no fakt,zazdroszxcze nose ringow karpikowi,w ogole jest on taki wyjebany ze calego zycia mu zazdroszcze ; (
chcialbym to bym postawil bota na necropharusa/demodrasa ale nie mam czasu na gre w tygodniu,wiec na*******am jak tibijczyk pojebany w ferie i wole miec 20 lvli wiecej niz boss itema,bo z tego co widze to karp zapomnial jak juz sie ustawia bota na huncenie bo od dawna nie wbil lvla swoim ek/ed/rp,no dobra moze wbil ze 2 lvle(?)
ale jezeli woli ktos robic full assassiny na 60 ed albo maga/full shamana na 110~ ek i taki ma cel w tibi to ok
ps
jesli nie wiesz jakie sa moje powody bycia "niemilym" dla kogos,nie w*******aj sie oks?

karp = frajer
ok,zebys jeszcze byl takim koksem w rl jak na forach/w tibi...a ty czlowieku nie wygladasz nawet.

up
Cytuj:
Osobiście sam bota nie używam gdyż większą frajdę daje mi fakt że coś sam zdobyłem lub wbiłem
mowisz tak,bo nigdy nie bociles

Ostatnio edytowany przez Gola_baba - 29-01-2009 o 08:30.
Gola_baba jest offline   Odpowiedz z Cytatem