![]() |
#16741 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Lokacja: ZwD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gelundi
Profesja: Knight
Gildia: chcę nową lepszą nie bocącą :(
Świat: Calmera
Poziom: 31
Skille: 71/71
Poziom mag.: 5
|
![]() 2 osiągnięcia w trenowaniu XD
a co do 4x up to ja na 45 prawie wykonałem XD ale padłe na spirit of water czy coś na przed ostatnim bo ujrzałem napis Using last manna potion. XD ![]() ![]() powoli powoli rosną XD jeszcze z 13 i skilli i zobaczę XD
|
![]() |
#16742 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2009
|
![]() Cytuj:
![]() ps ci ktorzy maja mnie za frajera pewnie maja ku temu powody,ale ja pewnie mialem powody zeby byc dla nich "niemily" : ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16743 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2009
|
![]() Thea mial swoje zdanie. Owen mial swoje. I niewiem czy to takie fajne chwalic sie 8 "wyboconymi" nose ringami na forum. lol2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2006
Lokacja: Radzionkow
Imię: Negotu
Gildia: Tajemnica :d
Poziom: 92
Skille: ~83/~81
Poziom mag.: 7+
|
![]() Ludzie Ludzie... weźcie już dajcie spokój... ciągle sie kłócicie o boty... niech se ma bota i niech se ubije i milion fox'ów... ale co mu to da? To tylko gra... wymyślona żeby zabić nudy...
Ktoś tam wyżej coś pie*****ł o tym że sie coś źle powie i sie ma już nici z gry na serwie... To nieprawda... rzadko sie tu udzielam, a jak jestem to głównie opie****e wszystkich co sie kłócą i dalej gram... mówię co myślę i jakoś gram i mam tu "życie"...Ja osobiście lootłem jednego nose ring'a i sam's bp... może według niektórych nic nie osiągnąłem ale to ich zdanie... Nie lubię botów ale to że będziemy się kłócić nie zmieni faktu ze oni będą botować.... po prostu trzeba ich olać albo raportnać innego wyjścia niema... a w kwestii botów karpik jest niczym w porównaniu z Frah Inus (173ek) ciągle botuje przed bramą OF... dlaczego go nie krytykujecie tylko Karpika? Bo Karpik miał odwagę dać kolejne zdjęcie z botem? To moje zdanie i nie jest one spowodowane tym że kogoś z tych osób które używają bota lubię...Osobiście sam bota nie używam gdyż większą frajdę daje mi fakt że coś sam zdobyłem lub wbiłem ![]() Coś z dzisiaj ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich i życzę dalszych sukcesów w grze ![]() Wasz Nego ![]()
![]() |
#16745 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
no fakt,zazdroszxcze nose ringow karpikowi,w ogole jest on taki wyjebany ze calego zycia mu zazdroszcze ; ( chcialbym to bym postawil bota na necropharusa/demodrasa ale nie mam czasu na gre w tygodniu,wiec na*******am jak tibijczyk pojebany w ferie i wole miec 20 lvli wiecej niz boss itema,bo z tego co widze to karp zapomnial jak juz sie ustawia bota na huncenie bo od dawna nie wbil lvla swoim ek/ed/rp,no dobra moze wbil ze 2 lvle(?) ale jezeli woli ktos robic full assassiny na 60 ed albo maga/full shamana na 110~ ek i taki ma cel w tibi to ok ps jesli nie wiesz jakie sa moje powody bycia "niemilym" dla kogos,nie w*******aj sie oks? karp = frajer ok,zebys jeszcze byl takim koksem w rl jak na forach/w tibi...a ty czlowieku nie wygladasz nawet. up Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Gola_baba - 29-01-2009 o 08:30. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16746 |
Użytkownik Forum
|
![]() up bociłem kiedyś
![]() bana po 3 dniach bocenia dostałem za acc scharing ![]() teraz gram manualnie i większą frajdę jakoś daje mi gra manualna niż bot ![]() mimo iż go używałem ![]()
"A ja nie wiem" takie ironiczne znajomej przez które zawsze padam i leże xD ![]() http://forum.tibiaspy.com/index.php?referrer=834 klik here and join! Ostatnio edytowany przez Happie - 29-01-2009 o 10:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16747 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2009
|
![]() Cytuj:
btw podajcie swoje nicki w grze beznickowcy ;o Ostatnio edytowany przez Karomanek_-D - 29-01-2009 o 12:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16748 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Lokacja: Rybnik
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16749 |
Użytkownik forum
|
![]() @karp
nie pomyslales ze ktos stoi dniami na respie foxa a ty wbijasz , ustawiasz bota i lecisz spac albo ch** wie co?;o |
![]() |
![]() |
![]() |
#16750 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() jego problem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16751 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
innych tez bo sobie chca zlocic ringa ale niemogą? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16752 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2009
|
![]() oj witam przyziemny tomaszku
![]() ![]() ![]() ![]() jak myślisz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16753 |
Użytkownik Forum
|
![]() prawda jest taka, że od kiedy bota wymyślona od wtedy uczciwi gracze mają przesrane. Normalny gracz ma mniejsze szanse ponieważ normalny gracz się wnerwia, w*****a etc. A bot siedzi i nie wiadomo co by się miało dziać siedzi.
Bot ma sztuczną inteligencją według której się tylko słucha co czasem pozwala uciec jakiejś okazji XD natomiast normalny gracz zrobi coś, nie zdąży czegoś zrobić i padnie. Tak więc koniec z kłótnia o boty XD. A z tego co zobaczyłem to nikła szansa, że z botem wygrasz XD edid \/ nie mówiłem, że nie wygra ![]()
"A ja nie wiem" takie ironiczne znajomej przez które zawsze padam i leże xD ![]() http://forum.tibiaspy.com/index.php?referrer=834 klik here and join! Ostatnio edytowany przez Happie - 29-01-2009 o 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16754 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
ehh. bot nie wygrywa? jak go umiesz ustawic to wygra ![]() a kto lata w full as'ie ? ;* Widzialem to wiem , kumple zreszta tez ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez WyRzUtEk - 29-01-2009 o 15:30. Powód: bo andrzej mleczko |
![]() |
![]() |
![]() |
#16755 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16756 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Sosnowiec
|
![]() Banishment:
Account banished until Feb 05 2009, 16:56:57 CET because of offensive statement ("Za te pare zloty chca ci zlamac rece,wiesz o tym?"Means:"For a few zlotys [polish currency] willing to break your hands, you know that?" in character comment.) Kurwy jebane xDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#16757 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: W dupie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sapp~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Jamera/Calmera
|
![]() Jery i co ? CALE FERIE PRZESRANE!! Nie pograsz sobie pare dni i może ci to na zdrowie wyjdzie.
![]() |
#16759 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2009
Lokacja: Kalisz
Gildia: Immortal Shadow
Poziom: 70+
Skille: ... xD
Poziom mag.: 6m
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16760 |
Użytkownik Forum
|
![]() hia hia hia hia XD kogo ja widzę w vipach u pana up XD mój stary char XD a tak po za tym to gz xD
"A ja nie wiem" takie ironiczne znajomej przez które zawsze padam i leże xD ![]() http://forum.tibiaspy.com/index.php?referrer=834 klik here and join! Ostatnio edytowany przez Happie - 29-01-2009 o 22:01. |
![]() |
![]() |