Zobacz pojedynczy post
stary 02-02-2009, 00:20   #545
Kileros fire'son
Użytkownik Forum

Kileros fire'son's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NOHAS Pokaż post
Uheheheh...czlowieku za kazdym razem dajesz glopie porownanie do rl..i nagle wyskakujesz mi z metafora ?:S A ciebie to ja zaprosze do grania w taka gre jak TIBIA manualnie, aby ona cie nauczyla co to rl zycie.

Zaraz mi napiszesz znowu cos o tych metaforach.. TO JA CI POWIEM ZE NIE BEDE SZUKAL METAFOR JEZELI KTOS MI POROWNUJE GRE TAKA JAK TIBIA DO RL LIFE? KPW ?

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu PAN UP
BRAVVVOO !!! Prawde powiada

Over and out Pan up i down wszystko podsumowali :d

Taaa! xDD koleś jest wybitny hahhaha

@ Ajeja

Temu panu polać.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NOHAS Pokaż post
Panie 2x up
Skoro lubi pan tak bardzo porownywac rl do tibii to dam ci taki prosty przyklad. Pojdziesz na dwor, ktos ci wyskoczy z pistoletem (moze nie w polsce ), a ty powiesz mu ze niech mnie pan zastrzeli bo i tak odrodze sie templu. Porownujesz rl do tibii, ale zauwaz ze w rl niema czegos takiego jak odrodzenie sie w templu.
Ja nie porównuje gry do rla! Tylko mówię mu, że to jest chore a on dalej swoje i nie tylko on.

Cytuj:
Ale nie prosiłem o wypowiadanie się 16 latków, tymbardziej bez konkretnych argumentów, więc uznam to za płacz dziecka.
Na chuj Ci moje argumenty, skoro twierdzisz, że mam 16 lat? Sam sobie przeczysz 'kolego'.

Cytuj:
Zrobię to za Kojotesa - JESTEŚ TAK TĘPY, ŻE NIE ROZUMIESZ ZNACZENIA PROSTYCH METAFOR. Szkoła by ci się przydała...
Zapamiętaj sobie: Nie rób nigdy, niczego za kogoś.

patrzcie! On znowu o metaforach hahahah!

Cytuj:
To się nie dziw, że ci "inni" traktują cię w taki czy inny sposób. Wiesz co jest tego powodem, więc nie powinieneś mieć pretensji.
W jaki? Nic o mnie nie wiesz.

Cytuj:
Tak... tylko dla mnie. Nie można bronić tego czego się lubi. Smutne.
Co Ty pierdolisz? Z twojego tekstu wynika, że jeśli lubisz kolegę i ktoś go będzie bić to nie będziesz go bronił? Ohoho ładny z Ciebie frajer.

Cytuj:
Naprawdę, pozazdrościć zysków i pomyślunku w psuciu inny rozrywki.
Zazdrościsz? ZAŁOŻĘ się, że Ty nie jesteś taki święty, i nie jednemu wjebałeś się na respa czy coś innego. Więc daruj sobie.
Kileros fire'son jest offline