Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 01-02-2009, 22:10   #521
Neviczek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 02 2007
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Puhabe
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 59
Skille: 84/71
Poziom mag.: 15
Neviczek ma numer GG 9564239 Send a message via Skype™ to Neviczek
Domyślny

Posłuchajcie sobie
http://pl.youtube.com/watch?v=OM-zKsh8rAw
Zrozumiecie
Neviczek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-02-2009, 22:12   #522
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)

Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 146
Rocket Slayer ma numer GG 9457986 Send a message via Skype™ to Rocket Slayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk Pokaż post
Mam wrażenie, że ta wypowiedź kierowana jest bezpośrednio do mnie, co uraziło mnie za równo jako człowieka, ponieważ nie szanujesz mnie w żadnym stopniu, oraz uczciwego gracza posądzonego o botowanie.
Jeżeli nie używasz bota teraz i nie zamierzasz używać w przyszłości - Najmocniej przepraszam. Ta wiadomość jest kierowana do tych, którzy zamierzają tak robić.

Cytuj:
Jakiego przykładu? Że bocenie=morderstwo?
For krajst sejks, noł!
Cytuj:
Bezsens wypowiedzi... To nie ja w każdym poście piszę coś równoznacznego z:"nie gram dla lvla, ale muszę mieć lepszy lvl od innych"
"Chcę grać fair play" oznacza to samo lub coś podobnego do
Cytuj:
"nie gram dla lvla, ale muszę mieć lepszy lvl od innych"
Zrozum, mogę mieć i ten niższy lvl bo to nie jakiś powalony wyścig, tylko chcę wiedzieć, że wina stoi po MOJEJ stronie.

Cytuj:
mam takie samo prawo wypowiadania się w tym temacie, jak Ty.
Nikt ci nie kazał uciekać z forum. Nie graj w Tibię jak nie potrafisz lub nie chcesz według zasad. Oczywiście ja nie mogę wpłynąć na twoją decyzję.

Cytuj:
Nie wiem czy ty jesteś aż tak tępy by zrozumieć, że zbanowanie wszystkich boterów spowoduje utratę większości osób grających w tą grę?
A to myślisz, że botterzy po delete nie założą nowych postaci i nie zaczną grać? Nie myśl tak płytko.

<lista botterów>
Jak myślisz, jaka ich część lubi tą grę i tak czy siak do niej wróci? Kwestia czasu.

Cytuj:
Dawniej też byłem przeciwnikiem botowania ale na serwie na ktorym zacząłem grę nie da się inaczej.
<3 Konformizm

Cytuj:
NA wojnie bez bota nie idzie wytrzymać 5 minut
Kto wymyślił takie durne założenie? BOTTERZY! Może wam jeszcze załatwić nocniki by nie trzeba było moczyć niepotrzebnie fotela...

Cytuj:
Pozatym boter to nie jest mały głód i nie zwalczy się go "DANIEM"(banem).
Regulamin jest zbyt łagodny...

Cytuj:
Jedynym rozwiązaniem dla ciebie jest pogodzenie się ze wspólnym respem(twoim i botera) albo dołączenie do grona botujących tracąc przy tym mniej nerwów
Nigdy. Chcę grać w taką grę jaką wymyślili twórcy a nie banda leniwych bachorów, egoistów.

@Neviczek

Busta Rhymes, nie ma co...

Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 01-02-2009 o 22:21.
Rocket Slayer jest offline  
stary 01-02-2009, 22:19   #523
patronusek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 04 2008
Lokacja: NIe WiEm

Świat: Guardia
Poziom: 115
Skille: 85/80
Poziom mag.: 8
Król

Heh...

Co tu wiele mowic.. ja Codzienie boce.. gram 3 lata. i nie mialem nigdy bana;/ nawet teraz po takim dlugim okresie jak to zobaczylem mowie na mnie kolej..chyba zapomnieli o mnie.. nie wiem ale przez 2 lata zrobilem 19 charow 100+ lvl na bocie..i nic..

Może mam szczęscie sam nie wiem.. ludzie.. sa banowani przez glupote.. chwala sie botami, kopiuja bezsensowne aukcje na allegro;/a lbo inne stronki na kotrych konta sa sprzedawane. heh gram na guardi.. pelno typkow dostala bana ogolnie 100+ lvl i wszyscy oczekiwali na tych z wiadomosci z guardi najwiekszych botow.. a okazalo sie ze ci co najbardziej boca z wiadomsoci nawet nic nie dostali a wszyscy sie zdziwili ze podostwali tutory i senior tutorzy..bo niby sa siweci i nie boca.. ciekawe kto nie boci na 150+ albo 200+ lvleu.. przyznac sie.. to tylko forum,

Ja boce.. i mam na to wnaw dostane bana albo deleta nie bede plakal.. to tylko GRA,..
patronusek jest offline  
stary 01-02-2009, 22:25   #524
Gadzixor
Użytkownik Forum

Gadzixor's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2009
Lokacja: Gdańsk

Stan: Niegrający
Gadzixor ma numer GG 9616724
Domyślny

@up: Rocket, juz zaczynasz działac na nerwy...
A tak przy okazji to był twój 500 post - gratulacje. Wyjdź na dwór xD
Gadzixor jest offline  
stary 01-02-2009, 22:26   #525
Tr0k
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 07 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez goog Pokaż post
@Tr0k
Nie masz pojęcia jak działa ten system wykrywania boterów, twoje domysły są kompletną bzdurą.
Może i nie wiem jak działa, ale mam wystarczającą wiedzę na ten temat żeby się tego domyślać.
Może moje przypuszczenia nie są w 100% trafne, ale jeżeli ty jesteś taki pro, że juz wszystko rozpracowałeś to napisz gdzie leży mój błąd, a nie kozaczysz.
Tr0k jest offline  
stary 01-02-2009, 22:30   #526
Wujek Nevik
Użytkownik Forum

Wujek Nevik's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny gracz
Imię: Eremsi
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 60
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
Wujek Nevik ma numer GG 9564239
Domyślny

Moim zdaniem Tibia.pl powinna po gorących artykułach odpalać kanał czatowy (Mirc?) i byście sobie tam pospamowali. Chociaż z drugiej strony znalazło by się paru takich Rocket Slayerów. To by kłótnia do rana była. I każdy mądry który chciałby coś ciekawego powiedzieć wyszedłby bo i tak się nie do gada ze stadem spamerów. Dlatego wychodzę, wy też to zróbcie.
stary 01-02-2009, 22:32   #527
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gadzixor Pokaż post
@up: Rocket, juz zaczynasz działac na nerwy..
Zaczynam działać każdemu, z kim się wymieniam niepodważalnymi argumentami.

Cytuj:
A tak przy okazji to był twój 500 post - gratulacje.
A dzienkujem.

Cytuj:
Wyjdź na dwór xD
Teraz? Nieee, starczy mi na dziś po miłym wypadzie na obiad i porannym odśnieżaniu podjazdu i okolic. Za dużo ludzi powyjeżdżało.

Cytuj:
Moim zdaniem Tibia.pl powinna po gorących artykułach odpalać kanał czatowy (Mirc?) i byście sobie tam pospamowali.
Pewnie! Forum nie powinno zawierać ani krzty dyskusji!

Cytuj:
Chociaż z drugiej strony znalazło by się paru takich Rocket Slayerów.
Jestem tylko jeden

Cytuj:
To by kłótnia do rana była.
Przeszkadza ci to w czymś? X

Cytuj:
I każdy mądry który chciałby coś ciekawego powiedzieć wyszedłby bo i tak się nie do gada ze stadem spamerów.
Mam rozumieć, że ty chcesz coś mądrego wrzucić od siebie? Czekam, nie zostaniesz zdeptany przez "bydło".

Podoba Ci się ta pszczyla? Może chcesz jej wystawić 10 na fotce.pl?

Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 01-02-2009 o 22:35.
stary 01-02-2009, 22:33   #528
ajeja
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 02 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer Pokaż post

A to myślisz, że botterzy po delete nie założą nowych postaci i nie zaczną grać? Nie myśl tak płytko.

<lista botterów>
Jak myślisz, jaka ich część lubi tą grę i tak czy siak do niej wróci? Kwestia czasu.
O czym ty wogóle piszesz? Czy komuś kto wybocil 150ek będzie zależało na tym by kupić pacca i znowu na bocie wbijac to? Teraz tibia przestała być tą grą co kiedyś i zapewniam cie, że ci na thori co maja bana na delete już nie wrócą, a reszta ktora dostałaby te bany postąpiła by podobnie. Ta gra nie ma klimatu co kiedyś i zrobiła się z niej typowa gra na zarabianie pieniędzy. Tylko czemu taki debil jak ty dalej gra w tą grę pomimo tylu problemów jakie stwarzają ci boterzy? Chyba wpadłeś chłopcze w nałóg a to sie poddaje leczeniu. Internet też uzależnia, a widząc twoją intensywność działań na forum nie przespałes paru nocy ;] Do reszty nie odnoszę się bo po co? Zawsze uczciwy i wierny zasadom obywatel tibijski będzie ich bronił rękami i nogami. Wiem, że ciebie mama nawala wałkiem jak rzucisz jakiś papier na ziemie i to ci na tibie przeszło, mimo tego polecam więcej luzu bo od tego napinania to ci jeszcze żyłka pęknie i mamusia będzie płakała.
ajeja jest offline  
stary 01-02-2009, 22:44   #529
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ajeja Pokaż post
Teraz tibia przestała być tą grą co kiedyś i zapewniam cie, że ci na thori co maja bana na delete już nie wrócą, a reszta ktora dostałaby te bany postąpiła by podobnie.
Dzięki eliminacji botterów i pewnych zmianach w mechanice, wróciłaby światłość.

Cytuj:
Ta gra nie ma klimatu co kiedyś i zrobiła się z niej typowa gra na zarabianie pieniędzy.
Dla wielu cel grania jest inny.
Cytuj:
Tylko czemu taki debil jak ty dalej gra w tą grę
OŚWIADCZAM - NIE GRAM W TĄ GRĘ. CZEKAM NA MOMENT KIEDY BĘDZIE WARTO.

Cytuj:
Chyba wpadłeś chłopcze w nałóg a to sie poddaje leczeniu.
Obalone - patrz wyżej

Cytuj:
Internet też uzależnia, a widząc twoją intensywność działań na forum nie przespałes paru nocy ;]
Szczególnie wczoraj i dziś, nie? Co za rozbieżność czasu...

Cytuj:
Do reszty nie odnoszę się bo po co? Zawsze uczciwy i wierny zasadom obywatel tibijski będzie ich bronił rękami i nogami.
Po to one są by się ich trzymać. Jest możliwość stworzenia OTSa i ustalenia własnych zasad, także nie widzę problemu.

Cytuj:
Wiem, że ciebie mama nawala wałkiem jak rzucisz jakiś papier na ziemie
xD Jak już się kończą argumenty i mózg wysiada, zalewa krew to wypowiedź przybiera taką postać. Grow up.
Cytuj:
i to ci na tibie przeszło, mimo tego polecam więcej luzu bo od tego napinania to ci jeszcze żyłka pęknie i mamusia będzie płakała.
Osiągnąłeś poziom 3 w byciu fajnym. Tylko po co, skoro się pogrążasz?

Cytuj:
O czym ty wogóle piszesz? Czy komuś kto wybocil 150ek będzie zależało na tym by kupić pacca i znowu na bocie wbijac to?
A nawet i bez. W końcu coś go do tej gry przyciągnąć musiało.

BTW ajeja - specjalnie założyłeś nowe konto na forum by takie głupoty pisać? >.<

Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 01-02-2009 o 22:45.
stary 01-02-2009, 23:00   #530
Tr0k
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ajeja Pokaż post
zrobiła się z niej typowa gra na zarabianie pieniędzy.
Haha to już trzeba być powalonym zdrowo rzeczywiście tyle kasy na tym dzieciaczki zbijecie że nie będziecie wiedzieli co z nią zrobić
Niedługo jak już sobie merca za to kupicie to uważajcie bo się was zacznie czepiać skarbówka i co powiecie, że na grze 2d zarabiacie? xd

Cytuj:
NIE GRAM W TĄ GRĘ. CZEKAM NA MOMENT KIEDY BĘDZIE WARTO.
Identycznie jak ja

Ostatnio edytowany przez Tr0k - 01-02-2009 o 23:03.
Tr0k jest offline  
stary 01-02-2009, 23:03   #531
Kileros fire'son
Użytkownik Forum

Kileros fire'son's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kojotes Pokaż post
Bo występują pewne proste analogie.. nie rozumiesz tego i dlatego uwazasz ze to chore.
Rozumiem, tylko wytłumacz mi jak można porównywać BOTOWANIE do kradzieży w rl. Co to ma do rzeczy? Co kradniesz jeśli botujesz? Expa? Znowu powiem, że to takie myślenie jest chore!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tr0k Pokaż post
No i po co ta agresja?
Chciałem tylko sprowadzic niektórych na ziemię, bo widzę, że dużo botterów tutaj ma się za niewiadomo jakich cwaniaków bo niby zarabia na PACC botując, ale nie zauważają tego, że pracując legalnie można zarobić duzo więcej i szybciej.
Zresztą teraz temat już nieaktualny bo jestem na 100% pewny, że teraz nawet na PACC nikt nie zarobi (chyba że na farcie jednorazowo) - i bardzo dobrze.
Jaka agresja? Przecież nie każdy mieszka w mieście i nie zawsze są stacje paliw, światła. Jeśli zarabiają sobie na pacc botujać - ich sprawa.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez goog Pokaż post
Bot jest fee, ponieważ zakazuje tego regulamin gry Tibia Rules (Rule 3c).
Jaki macie kontrargument na to?
Jaki? Zasady są po to by je łamać. Chociażby taki.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Esprit Pokaż post
Dla mnie żałosne jest pierdolenie takie jak np Rocket Slayer'a.
No wow! Piszę już o tym x raz.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Playcom Pokaż post
W tym temacie sa tylko zdesperowani gracze, ktozy podostawali bany i sie wyzywaja na forum -.-. Jak niewiesz o co chodzi ... to wez sie K***wa dowiedz
Nie dostałem bana na żadnym charze.
Kileros fire'son jest offline  
stary 01-02-2009, 23:10   #532
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kileros fire'son Pokaż post
Rozumiem, tylko wytłumacz mi jak można porównywać BOTOWANIE do kradzieży w rl. Co to ma do rzeczy? Co kradniesz jeśli botujesz? Expa? Znowu powiem, że to takie myślenie jest chore!
Twój poziom myślenia jest niski gdyż nie rozumiesz prostych metafor. Nawet jak ci to ludzie później tłumaczą - dalej nie łapiesz i nie próbujesz "obczaić o co kaman"

Cytuj:
Jaka agresja? Przecież nie każdy mieszka w mieście i nie zawsze są stacje paliw, światła. Jeśli zarabiają sobie na pacc botujać - ich sprawa.
Bottując - ich sprawa? Nie. Mają wpływ na gameplay innych graczy a to oznacza, że to nie jest wyłącznie ich sprawa.

Cytuj:
Pranie mózgu ci zrobić...

Cytuj:
Nie dostałem bana na żadnym charze.
Jeśli bottujesz - ubolewamy nad tym, życzymy delete'a.

stary 01-02-2009, 23:18   #533
Kileros fire'son
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Bottując - ich sprawa? Nie. Mają wpływ na gameplay innych graczy a to oznacza, że to nie jest wyłącznie ich sprawa.
Hahahahhahaha weź przestań. Jednak to tylko jego sprawa czy boci. On 'naraża' swojego chara, nie Ty.

Cytuj:
Pranie mózgu ci zrobić...
Znaczy, że masz jakieś problemy ze sobą? :>

Cytuj:
Jeśli bottujesz - ubolewamy nad tym, życzymy delete'a.
A to peszek. Wszystkie chary już stoją na allegro.
aaa i dziękuje. Tobie życzę tego samego.

Pozdro Napinaczu czekam na twoje dalsze riposty.

A tak w ogóle, to masz ciekawe rl. Skoro mając 19 lat, dużo przebywasz na forum. Pisząc pierdoły.
stary 01-02-2009, 23:23   #534
Ziomalek'boss
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobrodziej Pokaż post
hmm wydaje mi sie że poszły same ng nie wiem czy elf tez... bproxy teraz bezpieczne bezpieczne ;]
hah właśnie zbanowali same blackd... wszyscy kumple u mnie co używali blackd (~5 osób) dostali bana a inni koledzy z ng (~7) nie dostali...

stary 01-02-2009, 23:25   #535
Tr0k
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
A to peszek. Wszystkie chary już stoją na allegro.
A tak w ogóle, to masz ciekawe rl.
Ciekawe jakie ty masz rl, jeżeli zarabiasz sprzedając swoje wybocone 20 lvle?
Jak ktoś sobie na bocie wbija postać na war to jeszcze rozumiem (choć nie pochwalam), ale jak już ktoś na buty nie ma i musi botować to chyba w polsce tylko takie numery.
Gz zarobienia kilku groszy tylko pamiętaj jeszcze, że koszt działania kompa przez miesiąc bez przerwy to prawie 100zł nawet z wyłączonym monitorem.
Biorąc pod uwagę fakt że te postacie które da się sprzedać bociłeś pewnie kilka miechów to jeszcze raz gz interesu.
Tr0k jest offline  
stary 01-02-2009, 23:28   #536
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Hahahahhahaha weź przestań. Jednak to tylko jego sprawa czy boci. On 'naraża' swojego chara, nie Ty.
Zanim zaczniesz się śmiać, zastanów się nad swoją głupotą.
Oczywiście, że to jego sprawa, że naraża swojego chara. Ale ty wciąż uważasz, że TYLKO TY grasz w grę MASSIVELY MULTIPLAYER ONLINE rpg... coś tu jest poprzekładane w twojej główce.
Czy ty widzisz tylko siebie w tej grze, że nikomu swoją działalnością wbrew zasadom w ŻADEN sposób nie przeszkadzasz?

Cytuj:
Znaczy, że masz jakieś problemy ze sobą? :>
Zakładasz, że każdy kto przedstawia logiczne i prawdziwe argumenty ma problemy ze sobą? Gratulacje.

Cytuj:
Tobie życzę tego samego.
Nie ma podstaw -.^

Cytuj:
Pozdro Napinaczu czekam na twoje dalsze riposty.
Napinaczu - kolejna "ksywka" do mojego notatnika =)
Okej koksie (jestem fajny przez to? Nie sądzę)

Cytuj:
A tak w ogóle, to masz ciekawe rl. Skoro mając 19 lat, dużo przebywasz na forum. Pisząc pierdoły.
Mam ciekawe Rl, lecz ty go nie znasz bo chwaląc się nim zostałbym zwyzywany od nerdów (sam bym za takie coś wyzywał). Mam 18 lat, dużo przebywałem na forum przez ten weekend z pewnych względów.

Cytuj:
Pisząc pierdoły.
Niech mi kilka dorosłych osób napisze, że piszę tutaj pierdoły i uzasadni. Niech to będą osoby, które są bezstronne i wypowiadające się mądrze na tym forum od dłuższego czasu. Żadnych 16 letnich cwaniaczków plx.

Jeśli nie znajdziesz takich - daruj sobie nazywanie mnie idiotą bo będzie to zwyczajny płacz dziecka.

~~Po edicie~~

Długo mam czekać na MĄDRĄ wypowiedź? Głupiej nie chce czytać a spać mi się chce...
2 minutki starczą?

~ po 2 edicie~~
Idę spać, już chyba ponad 11 minut myślałeś. Dobranoc.

Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 01-02-2009 o 23:39.
stary 01-02-2009, 23:41   #537
Kileros fire'son
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Zanim zaczniesz się śmiać, zastanów się nad swoją głupotą.
Oczywiście, że to jego sprawa, że naraża swojego chara. Ale czy ty wciąż uważasz, że TYLKO TY grasz w grę MASSIVELY MULTIPLAYER ONLINE rpg?
Czy ty widzisz tylko siebie w tej grze, że nikomu swoją działalnością wbrew zasadom w ŻADEN sposób nie przeszkadzasz?

Jestem egoistą i nie myślę o innych (tych, których nie znam i są mi obojętni).

Cytuj:
Zanim zaczniesz się śmiać, zastanów się nad swoją głupotą
Bronisz tej swojej gierki, jakby to ona była dla Ciebie wszystkim. Smutne.

Cytuj:
Okej koksie (jestem fajny przez to? Nie sądzę)
Nom, nie jesteś fajny.

Cytuj:
Niech mi kilka dorosłych osób napisze, że piszę tutaj pierdoły i uzasadni. Niech to będą osoby, które są bezstronne i wypowiadające się mądrze na tym forum. Żadnych 16 letnich cwaniaczków plx.
Zrobię to za nich. PIERDOLISZ GŁUPOTY, bo porównujesz grę do RLA!!

Cytuj:
~~Po edicie~~

Długo mam czekać na MĄDRĄ wypowiedź? Głupiej nie chce czytać a spać mi się chce...
2 minutki starczą?

~ po 2 edicie~~
Idę spać, już chyba ponad 11 minut myślałeś. Dobranoc.
przykro mi, ale gram w csa.
stary 01-02-2009, 23:41   #538
Duszan
Użytkownik Forum

Duszan's Avatar

Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: Płock

Domyślny

Cytuj:
Niech mi kilka dorosłych osób napisze, że piszę tutaj pierdoły i uzasadni. Niech to będą osoby, które są bezstronne i wypowiadające się mądrze na tym forum. Żadnych 16 letnich cwaniaczków plx.
Jesteś idiotą... Nie ważne ile mam lat a ile Ty, ale jesteś największym kretynem na tym forum co widziałem. Pozdrawiam!

Ostatnio edytowany przez Duszan - 01-02-2009 o 23:43.
Duszan jest offline  
stary 01-02-2009, 23:42   #539
NOHAS
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2006

Imię: --------
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ------
Świat: Galana
Poziom: ---
Skille: -----
Poziom mag.: --
Domyślny

Panie 2x up
Skoro lubi pan tak bardzo porownywac rl do tibii to dam ci taki prosty przyklad. Pojdziesz na dwor, ktos ci wyskoczy z pistoletem (moze nie w polsce ), a ty powiesz mu ze niech mnie pan zastrzeli bo i tak odrodze sie templu. Porownujesz rl do tibii, ale zauwaz ze w rl niema czegos takiego jak odrodzenie sie w templu.

Kilka Up

Napisalem praktycznie wszedzie ' moze ' wiec mi nie wyskakuj ze mam jakies poj***** teorie.

Co do zwracania sie za prad, jezeli chodzi o mnie to boce moze raz na tydzien ok. 5h? moze mniej. Stawiam bota jak mam ochote na to, a nie postawie bota bede pro ivul bo mam wiekszy lvl niz ty. Ale widze ile wyciagam na te 5h botowania moim ivul knightem. Dam ci taki przyklad:
Postawilem 100 ek na dragach ( skile ok. 80, eq sca/ reszta jakies slabe + softy ) i przez 3h wyszlem na profit o 50k z samych rarow i kasy, nie liczac shitow takich jak steel shieldy etc.
NOHAS jest offline  
stary 01-02-2009, 23:45   #540
goog
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2003

Domyślny

Cytuj:
Równie dobrze mógłbym napisać, że zasady są po to, żeby ich przestrzegać - to nie jest żaden argument.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania