![]() |
#521 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Puhabe
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wysuszeni Misjonarze
Świat: Kyra
Poziom: 59
Skille: 84/71
Poziom mag.: 15
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#522 | ||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
<lista botterów> Jak myślisz, jaka ich część lubi tą grę i tak czy siak do niej wróci? Kwestia czasu. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Neviczek Busta Rhymes, nie ma co... Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 01-02-2009 o 22:21. |
||||||||||
![]() |
![]() |
#523 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2008
Lokacja: NIe WiEm
Świat: Guardia
Poziom: 115
Skille: 85/80
Poziom mag.: 8
|
![]() Heh...
Co tu wiele mowic.. ja Codzienie boce.. gram 3 lata. i nie mialem nigdy bana;/ nawet teraz po takim dlugim okresie jak to zobaczylem mowie na mnie kolej..chyba zapomnieli o mnie.. nie wiem ale przez 2 lata zrobilem 19 charow 100+ lvl na bocie..i nic.. Może mam szczęscie sam nie wiem.. ludzie.. sa banowani przez glupote.. chwala sie botami, kopiuja bezsensowne aukcje na allegro;/a lbo inne stronki na kotrych konta sa sprzedawane. heh gram na guardi.. pelno typkow dostala bana ogolnie 100+ lvl i wszyscy oczekiwali na tych z wiadomosci z guardi najwiekszych botow.. a okazalo sie ze ci co najbardziej boca z wiadomsoci nawet nic nie dostali a wszyscy sie zdziwili ze podostwali tutory i senior tutorzy..bo niby sa siweci i nie boca.. ciekawe kto nie boci na 150+ albo 200+ lvleu.. przyznac sie.. to tylko forum, Ja boce.. i mam na to wnaw dostane bana albo deleta nie bede plakal ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2009
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @up: Rocket, juz zaczynasz działac na nerwy...
A tak przy okazji to był twój 500 post - gratulacje. Wyjdź na dwór xD |
![]() |
![]() |
#525 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
|
![]() Cytuj:
Może moje przypuszczenia nie są w 100% trafne, ale jeżeli ty jesteś taki pro, że juz wszystko rozpracowałeś to napisz gdzie leży mój błąd, a nie kozaczysz. |
|
![]() |
![]() |
#526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Eremsi
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 60
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Moim zdaniem Tibia.pl powinna po gorących artykułach odpalać kanał czatowy (Mirc?) i byście sobie tam pospamowali. Chociaż z drugiej strony znalazło by się paru takich Rocket Slayerów. To by kłótnia do rana była. I każdy mądry który chciałby coś ciekawego powiedzieć wyszedłby bo i tak się nie do gada ze stadem spamerów. Dlatego wychodzę, wy też to zróbcie.
#527 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Zaczynam działać każdemu, z kim się wymieniam niepodważalnymi argumentami.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 01-02-2009 o 22:35. |
||||||
![]() |
![]() |
#528 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2009
|
![]() O czym ty wogóle piszesz? Czy komuś kto wybocil 150ek będzie zależało na tym by kupić pacca i znowu na bocie wbijac to? Teraz tibia przestała być tą grą co kiedyś i zapewniam cie, że ci na thori co maja bana na delete już nie wrócą, a reszta ktora dostałaby te bany postąpiła by podobnie. Ta gra nie ma klimatu co kiedyś i zrobiła się z niej typowa gra na zarabianie pieniędzy. Tylko czemu taki debil jak ty dalej gra w tą grę pomimo tylu problemów jakie stwarzają ci boterzy? Chyba wpadłeś chłopcze w nałóg a to sie poddaje leczeniu. Internet też uzależnia, a widząc twoją intensywność działań na forum nie przespałes paru nocy ;] Do reszty nie odnoszę się bo po co? Zawsze uczciwy i wierny zasadom obywatel tibijski będzie ich bronił rękami i nogami. Wiem, że ciebie mama nawala wałkiem jak rzucisz jakiś papier na ziemie i to ci na tibie przeszło, mimo tego polecam więcej luzu bo od tego napinania to ci jeszcze żyłka pęknie i mamusia będzie płakała.
|
![]() |
![]() |
#529 | |||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
BTW ajeja - specjalnie założyłeś nowe konto na forum by takie głupoty pisać? >.< Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 01-02-2009 o 22:45. |
|||||||||
![]() |
![]() |
#530 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Haha to już trzeba być powalonym zdrowo rzeczywiście tyle kasy na tym dzieciaczki zbijecie że nie będziecie wiedzieli co z nią zrobić
![]() Niedługo jak już sobie merca za to kupicie to uważajcie bo się was zacznie czepiać skarbówka i co powiecie, że na grze 2d zarabiacie? xd Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Tr0k - 01-02-2009 o 23:03. |
|
![]() |
![]() |
#531 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Nie dostałem bana na żadnym charze. |
||||
![]() |
![]() |
#532 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#533 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() aaa i dziękuje. ![]() ![]() Pozdro Napinaczu czekam na twoje dalsze riposty. A tak w ogóle, to masz ciekawe rl. Skoro mając 19 lat, dużo przebywasz na forum. Pisząc pierdoły. |
|||
![]() |
![]() |
#534 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#535 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak ktoś sobie na bocie wbija postać na war to jeszcze rozumiem (choć nie pochwalam), ale jak już ktoś na buty nie ma i musi botować to chyba w polsce tylko takie numery. Gz zarobienia kilku groszy tylko pamiętaj jeszcze, że koszt działania kompa przez miesiąc bez przerwy to prawie 100zł nawet z wyłączonym monitorem. Biorąc pod uwagę fakt że te postacie które da się sprzedać bociłeś pewnie kilka miechów to jeszcze raz gz interesu. |
|
![]() |
![]() |
#536 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Oczywiście, że to jego sprawa, że naraża swojego chara. Ale ty wciąż uważasz, że TYLKO TY grasz w grę MASSIVELY MULTIPLAYER ONLINE rpg... coś tu jest poprzekładane w twojej główce. Czy ty widzisz tylko siebie w tej grze, że nikomu swoją działalnością wbrew zasadom w ŻADEN sposób nie przeszkadzasz? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Okej koksie (jestem fajny przez to? Nie sądzę) Cytuj:
Cytuj:
Jeśli nie znajdziesz takich - daruj sobie nazywanie mnie idiotą bo będzie to zwyczajny płacz dziecka. ~~Po edicie~~ Długo mam czekać na MĄDRĄ wypowiedź? Głupiej nie chce czytać a spać mi się chce... 2 minutki starczą? ~ po 2 edicie~~ Idę spać, już chyba ponad 11 minut myślałeś. Dobranoc. Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 01-02-2009 o 23:39. |
||||||
![]() |
![]() |
#537 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: Płock
|
![]() Jesteś idiotą... Nie ważne ile mam lat a ile Ty, ale jesteś największym kretynem na tym forum co widziałem. Pozdrawiam!
Ostatnio edytowany przez Duszan - 01-02-2009 o 23:43. |
![]() |
![]() |
#539 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panie 2x up
Skoro lubi pan tak bardzo porownywac rl do tibii to dam ci taki prosty przyklad. Pojdziesz na dwor, ktos ci wyskoczy z pistoletem (moze nie w polsce ![]() Kilka Up Napisalem praktycznie wszedzie ' moze ' wiec mi nie wyskakuj ze mam jakies poj***** teorie. Co do zwracania sie za prad, jezeli chodzi o mnie to boce moze raz na tydzien ok. 5h? moze mniej. Stawiam bota jak mam ochote na to, a nie postawie bota bede pro ivul bo mam wiekszy lvl niz ty. Ale widze ile wyciagam na te 5h botowania moim ivul knightem. Dam ci taki przyklad: Postawilem 100 ek na dragach ( skile ok. 80, eq sca/ reszta jakies slabe + softy ) i przez 3h wyszlem na profit o 50k z samych rarow i kasy, nie liczac shitow takich jak steel shieldy etc. |
![]() |
![]() |
#540 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Równie dobrze mógłbym napisać, że zasady są po to, żeby ich przestrzegać - to nie jest żaden argument.