Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hiver
@up
Jeżeli jedynym sposobem na to, żebyś się zamknął jest udzielenie ci pomocy to powiem ci tak. Jest taki dział "Poradniki" i w przyklejonych tematach jest: "Schakowali mnie, halp plx"-czyli co robić aby temu zapobiedz. Wchodzisz tam i czytasz punkty 1,2,3,4,6,7 oraz 9 i ratujesz swojego super hiper extra knighta na 1 lvlu ze skillami 9/9 .
Na wszelki wypadek podam ci link do owego tematu żebyś się nie zgubił na tym forum. Klikasz na ten napis o tu ---> KLIK BRAWO!  I spamujesz oraz zatruwasz życie osobom wypowiadającym się w tamtym temacie . 
|
Po pierwrze! Gratulacie za ortografje!
Po drógie! Ja nie spamuje!!! Sam spamujesz!!! Tylko spamowac potrafisz!!!! I gadasz od zeczy!!!! Jak mi nie kcesz pomodz to chociarz sie nie udzielaj!!!! Ja tu szukam pomocy!!! A nie twojego spamu!!! Ciekawe co ty bys zrobil gdy by ciebie schakowali!!! Czy ty nie rozumisz rze jusz nigdy moge nie pograc mojim knajtem?!!! I taki gupi to ja nie jestem rzeby w poradniki wchodzic!!! Przeciez tam nie pisze nic o knajtach a tu jest w teamacie rze o knajtach!! CZy ty myzlirz wokole?! Hyba nie!!!
Ratunku pomocy!!!! Niech mi ktos pomoze!!!! Schakowali!!! Schakowali!!!! Moj biedny Knajt!!!! Pomocy!!! Help mi!!!11 RAtunku1!!! Licze na waz i waszom pomodz!!!!!! Muj kohany knajt!!!