|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() 30. Sprawdzane wiele razy.
Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 12-04-2008 o 22:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Luminera
![]() |
![]() Ja na twoin miejscu skillowałbym na rotach tak do 65/63,a potem bybrałbym się na slimy i jechał do 70/70.
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2009
|
![]() dwarfy roty do 60 potem cyce z dobrym shieldm ;] ja mialem 75 skile na 40 ale hakli mnie i w dul spadly do 55
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() nizej kolo cycow jest dziura
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2009
Lokacja: Nerana
Imię: Aurora Ronso
Profesja: Knight
Gildia: Yalahu Dranks
Świat: Nerana
Poziom: 35
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Nie bede Ci pisal jak masz grac ani jak skilowac czy expic, moge napisac jak ja to zrobilem. Ty z kolei poczytaj wypowiedzi innych graczy i wybierz metode ktora wedlug Ciebie jest najlepsza.
1. Skill Traning a.] eq Plate Set + Beholder Shield + sickle b.] Miejsce Kazoordon , wieza z beczkami Tutaj skilowałem do 75. Teraz spokojnie sobie beż zadnego waste expie na cyclopach czy Elf tower. Wbijam level do 60 i dopiero wtedy ide znowu skilowac na slimach do 85. Moim zdaniem skile 75 dla kini tak do 60 lvl w zupelnosci wystarcza, bez dobrego eq i skila nie ma co chodzic na draga czy lepsze potwory. Szczerze, na FACC sa expowiska ktore szczegolnie polecam kinią ale wymagaja one skila 65 + a najlepiej wlasnie 75. Mount Sternum, Cyclopy na Południe od Thais, Elf Tower koło Venore. Z odpowiednim skilem tutaj mozecie spokojnie expic do 60 lvl a jak juz go wbijecie poskilujcie do 80-85 i mozecie isc na dragony, chyba ze lubicie waste i zalezy wam tylko na lvl to mozecie isc wczesniej |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2009
|
![]() Ratunku!!!! Pomocy!!!! Schakowali mnie!!!! Pomuszcie!!!!! Prosze was!!! nie wiem co robic!~!! musicie mi pomodz!!! bo jusz moge nigdy nie grac w tibje!!! pomuszcie prosze was!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
|
![]() Dlaczego mnom gardzirz? To nie moja wina rze mnie schakowali! Co bys ty zrobil gdyby twojego knajta albo sorka schakowali? Ja musze szukaac pomocy!
Ratunku!!! Pomocy!!!! Schakowali mnie!!! Jerzeli mi nie pomorzecie jusz nigdy nie zagram w tibje!!! Ratujcie mojego Knajta!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
|
![]() Jak nie kcesz mi pomodz to ic z tond!!! I nie spamuj tego fajnego forum swojimi spamami!!!!! Pamientaj nadejdzie dzien w kturym i ciebie schakujom1!!! I bendziesz mial wtedy i bendziesz tu pisal o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ratunku!!!! Pomocy!!!! Niech ktos mi pomoze!!!! Co mam zrobic!!!!???? Schakowali mi knajta!!!!! Pomocy!!!!! Help mi!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Assassin of Isara
Profesja: Druid
Świat: Isara
Poziom: 17
![]() |
![]() @up
![]() Jeżeli jedynym sposobem na to, żebyś się zamknął jest udzielenie ci pomocy to powiem ci tak. Jest taki dział "Poradniki" i w przyklejonych tematach jest: "Schakowali mnie, halp plx"-czyli co robić aby temu zapobiedz. Wchodzisz tam i czytasz punkty 1,2,3,4,6,7 oraz 9 i ratujesz swojego super hiper extra knighta na 1 lvlu ze skillami 9/9 . ![]() Na wszelki wypadek podam ci link do owego tematu żebyś się nie zgubił na tym forum. Klikasz na ten napis o tu ---> KLIK ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Po drógie! Ja nie spamuje!!! Sam spamujesz!!! Tylko spamowac potrafisz!!!! I gadasz od zeczy!!!! Jak mi nie kcesz pomodz to chociarz sie nie udzielaj!!!! Ja tu szukam pomocy!!! A nie twojego spamu!!! Ciekawe co ty bys zrobil gdy by ciebie schakowali!!! Czy ty nie rozumisz rze jusz nigdy moge nie pograc mojim knajtem?!!! I taki gupi to ja nie jestem rzeby w poradniki wchodzic!!! Przeciez tam nie pisze nic o knajtach a tu jest w teamacie rze o knajtach!! CZy ty myzlirz wokole?! Hyba nie!!! Ratunku pomocy!!!! Niech mi ktos pomoze!!!! Schakowali!!! Schakowali!!!! Moj biedny Knajt!!!! Pomocy!!! Help mi!!!11 RAtunku1!!! Licze na waz i waszom pomodz!!!!!! Muj kohany knajt!!! Ostatnio edytowany przez KubusHEHEHE - 03-02-2009 o 12:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @2up
To czysta prowokacja, wiec poradniki nic nie pomoga. ;d Najlepszym wyjsciem byloby wylaczenie/sprzedanie/zniszczenie dziecku komputera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Assassin of Isara
Profesja: Druid
Świat: Isara
Poziom: 17
![]() |
![]() Ewentualnie zbanowanie konta (chociaż może sobie założyć nowe konto niestety) lub ban na IP. Nic tu już nie będzie raczej pomocne dla autora tematu więc jeżeli ktoś wie jak się zamyka ewentualnie kasuje tematy to prosił bym o takowe posunięcie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ty to co ? wyjdź i nie wracaj
nie piszcie w tym temacie bo kampo2 już dawno pewnie ma duże skille Top@ (jeśli jeszcze nie masz skilli ) do 60\60 roty\dwarfy po 2 osobniki potem slime i potem na wysokich skillach (90\90) na gargulce się przerzuć i tak zostań Ostatnio edytowany przez Gormitas - 03-02-2009 o 21:15. |
![]() |
![]() |