[quote=khazad]co do dsl to ja tez wiem sporo... przykladowo wiem kto ma na antice i premii i poza tym wiem gdzie sa na kazdym serwerze ( podpowiem: gdzies w kazo ).
odnosnie blokowania... na 67 levelu to raczej uhera trzeba miec i to dobrego. na 67 levelu wcale tak duzo hp sie nie ma, a demoin potrafi max combo za 1105 zajechac... ( zrodlo: strona z quest spoilingiem wiec podac nie moge, ale poczatek tego poradnika jest przetlumaczony z tej strony ). dodaj do tego 2 fe i juz masz kilka hp w plecy. fakt faktem trzeba byc ofiara sezonu zeby nie unikac e-wave, ale coz... nawet bubble nie unikala i przezyla ;P
powiazanie 67lvl z dsl'ami polega na tym, ze dsl'e kosztuja naprawde duuuuzo... jest tylko kilka tych przedmiotow u graczy. nikt tego nie chce sprzedawac bo by raczej nie sprzedal predko. poza tym wlasciciel musial by miec lvl grubo powyzej 100...
dziwne... a ja myslalem ze do blokowania raczej tarcza jest potrzebna a nie miecz...
co do twojego mlvl na 22 levie... jestes d**a i tyle. na 22 levie kazdy w miare "normalny" knight ma juz 4 mlvl. mi wskoczyl na 16 czy 18 levie i przy skillach cos okolo 55/55
tak skille ida same. dla przykladu na premii ze skillami 74/74 na 10 levie ( zeby nie bylo niedomowien- trenowalem na ghoulu ZSUMMOWANYM ghoulu ). dojscie do 30 levela zajelo mi 9 dni... fire axe, tower shield, crown armor, warrior helmet, k-legs, scarf. kierunek cyce... a z waszymi skillami to 30 level bym mial za miesiac moze lejac caly czar rotwormy, dwarfy i sporadycznie soldki
tak... skille za*******... mozesz isc klepac guardy. dobij szybko do 19 levela na nich i idz lac solo dragony. co do podpisow - zastanawia mnie jedno... ile hmm poszlo? i kto cie uhal bo pierona jakos nie chce mi sie wiezyc zebys wynalazl uhy na 2 mlvl...
ciekawy jestem z kad bierzesz kase na eq bo z takimi skillami to jest problem zeby zabic rotworma... no chyba ze ktos blokuje... chociaz nie... wyrazenie: "jak masz skille ponad
20/20" moze znaczyc tez 70/70, 80/80 czy jajakolwiek inna wartosc "normalna" tak sadze ze przyt skillach wiekszych niz 20/20 mozna expic na amazonkach. najlepiej jak jest ich duzo. wez ze soba full uhow i gfb... i tylko powiedz w jakich godzinach tam expisz i na jakim swiecie. moze sie ktos ucieszy na "fri itans".
pierwsze co to proponuje kupic w slownik ( taka ksiazka z poprawnie zapisanymi wyrazami ). 1-4 lvl raty? no coz... jak sie uzbiera kase to mozna wczesniej isc na jakies mocniejsze potwory. dajmy na to na spidery. 6-8 orcy ( co to znaczy orcy? moze orczyk? ) i gobliny. tak gobliny exp super ( to bylo powaznie!!!) na low levelach. 20-25 orcy ( co on chce od tego orczyka?), dwarfy z "dobrymi skillami". no coz... mozna na nich trenowac od skilli 35/35 z palcem w d**** wazne zeby nie brac wiecej niz po 2 przy takich skillach i eq. skille do 35/35 na trollach. waspy odradzam -> truja. pytanie moje brzmi gdzie jest cazo? i co tam jest? expie czesto w kazo ale o cazo to ja nie slyszalem...
no ja tam z czystej ciekawosci wziolem halabarde na 14 levie i sprawdzilem ze sie da jakos dziada ubic... skoro dajesz sobie rade z cycami ( chyba od mamusi jeszcze -.- ), to powinienes wiedziec czy dasz rade beho...
idz juz expic najlepiej na roty, minoski, dwarfy i na soldki, ale na soldkach uwazaj oj uwazaj...
polecam swiaty non-pvp w godzinach od 5 do 13
jeeeeeee takiego cianiasa jak ghoul nie potrafi rozwalic.... jeee. ale p.i.e.r.d.o.l.a.
z inteligencja przedszkolaka to zapraszamy na
www.opowiedzmibajke.ru
najmocniejsze to chyba soldki w ilosciach najwyzej 2 na raz... nie zapomnij uhow. mozna na rotach loocic... duzo bezpieczniej
nie oczyscic, ale zamknac i zostawic kilka pierwszych postow ktore nie sa off-topic
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sMiTh
tak sadze ze z cala pewnoscia dasz rade...
no coz... mozna i na 6 lac cyca, ale iel strzal wezmiesz na raz zastanawiales sie kiedys? i czy zastanawiales sie jak dlugo musisz spieprzac przed cycem zanim go ubijesz? bo skille to masz za***i**e
Mam skille 52/52 fire axe crown shield k set cru helm
wedlug mnie to odpowiedz b i d.
a ogladales ty kiedys mape respawnu? co do minoskow zwyklych to ze skillami 70/70 klepie sie minoski przez bite 10-15 minut jak sie umie...
no to ja polecam szczury pod miastem...
a pierdziele nie chce mi sie szukac innych kretynstw i przejawow czyjejs glupoty lub bycia n00bem
BYE NOOBZ
ps: vego lepiej popatrz sie co ty robisz... co chwila inna profesja, co chwile inne skille i co chwile inne coraz bardziej bezsensowne komentarze i spammowanie. nie wiem jak ty ale ja nie mam problemow z przeczytaniem napisu edytuj...
|
ODP.Jak już powiedziałem PADŁEM i to nie z winy niskiego lvl, bo już miałem wygrane w kieszeni. O ja pie***le, każdy ku**a wie że są u imeperatora kazz!!!!
JA WOGÓLE NIE POWIĄZYWAŁEM DSL Z 67 LVL!!!! JAK TO ZNAJDZIESZ TO JA JESTEM ŚWIĘTY!!!! DSL
ODP. TY KOŁKU!!! HITY RAZ IDĄ NA TARCZE RAZ NA BROŃ E
WIĘC BROŃ TEŻ JEST WAŻNA DO BLOKU. WEŻ SE JAKĄ NAJLEPSZĄ TARCZE I DAGGERA TO ŻYCZE POWODZENIA...... SIĘ PIEPRZYSZ Z TYM MLVL KTOŚ POWIEDZIAŁ KIEDYŚ:
"MAM JAKIE MAM I TAKI MI DOPOMÓZ BÓG

"
a poza tym nie moge grać paroma postaciami??? Przecież moge mieć np. knighta o skillach xx druida o lvl xx albo pala czy maga o mlvl xx? Chyba mi nie zabronisz. Za spam sorry dostałem te 8 punkcików