Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis
1. Mi sie wydaje ze to sie ciagneło dobre 40min+.
2. Też mi nie przeszkadza że czakoje sa 24h zajete. Ale osobom które sprzedają kase na furo to przeszkadzało i z tego powodu byla ta ostra wymiana zdań . Nawet kret by to dostrzegł, a Ty raczej jesteś bystrzejszy od kreta wiec troche sie dziwie.
3. Ja napisałem tak jak ja to odebrałem podczas tej rozmowy. Przypomnij sobie słowa Katrili: "Jak tak na was patrze to są tu sami materialisci, wam chodzi tylko o kase". Ja jestem obiektywny, przedstawilem co chciał Gremar nam przekazac, co Smerfu i dałem swój komentarz do tego co o tym sądze.
Widze, że osoby z Vis&Duss mało na ten temat sie wypowiadają(po co sie narażac). Wiem jak jest, wy też wiecie tylko boicie sie nieanonimowo o tym napisac (i nie mów że nie mam racji) .
@Khazul
Karolu, nie odezwe sie do Ciebie na vt z przyczyn oczywistych, zresztą o czym byśmy rozmawiali?
|
a co maja robic 3/4 osob chce spokojnie grac/bocic swoimi charami i ma wyrabane na to co dzieje sie u gory, poprostu chca miec spokoj, a jak to Gremar powiedzial "Smerfu potrafiles sie ustawic" wiec sam wie ze duzo mu nie zrobi, ale i tak szacun ze powiedzial to Smerfowi bo chyba zadna z osob ktore w interesy mu wchodzila nie gra juz na furorze