|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#13341 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#13342 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja juz swoja kase sprzedalem, sprzedaje teraz tylko kase olafa
![]() Wczoraj chcialem zobaczyc czy ludziom taka boterka sie podoba zdania byly podzielone. A co dalej z tym zrobimy to nasza sprawa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13343 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Łord.<znaki>
![]() |
![]() |
#13344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2009
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Nawet jeśli się trochę chłopaki pokłócą i poubijają sobie nawzajem nooby noobami (tak jak to ma miejsce cały czas ;D) to na szerszą skalę na nowy rozłam w Vis się raczej nie zapowiada, więc zbytnio tam nie marzcie...
![]() Gremar fikał fikał ale niestety on jeden władzy nad serwem nie ma, i tak jak on "zachce" nie do końca być wszystko musi... PS Hytry ile już kasy na loterii uzbierałeś? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13345 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdyby ktoś miał nagraną rozmowę, to miło byłoby gdyby ją tu zamieścił.
![]() Ain't no such thing as self-defense in the court of law So judge us when we get to where we're goin wearin a cross, that's real Got him, lurked him, crept the fuck up on him Sold a half a million tapes now everybody want him... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
Lokacja: POLSKA
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 000
|
![]() No no pamietam openke po waszej akcji na yalahar... minelo moze 15 min i wyszlismy sie orac i ty mi pierdolisz ze noby ze chuj wie co... niedojebany jestes i tyle.
![]() |
#13347 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Botowanie na Furorze skończy się w momencie drugiego banowania, jak już ruszą nasze postacie i dadzą te bany na miech to każdy format c:/ i jazda bez botów (ba, nawet bez mc!), oczywiście ci którzy nie otrzymają bana na jakieś chary to będą już jechać do momentu otrzymania bana... dyskusja niema sensu skoro i tak wszystko się sprowadza do momentu czy pierwsze czyszczenie to nie była looteria na 5 000 wybranych kandydatów? Mi się wydaje że nie i teraz drugie czyszczenie naprawdę przerazi wiele osób. Pozdro.
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13349 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Cytuj:
2. Też mi nie przeszkadza że czakoje sa 24h zajete. Ale osobom które sprzedają kase na furo to przeszkadzało i z tego powodu byla ta ostra wymiana zdań . Nawet kret by to dostrzegł, a Ty raczej jesteś bystrzejszy od kreta wiec troche sie dziwie. 3. Ja napisałem tak jak ja to odebrałem podczas tej rozmowy. Przypomnij sobie słowa Katrili: "Jak tak na was patrze to są tu sami materialisci, wam chodzi tylko o kase". Ja jestem obiektywny, przedstawilem co chciał Gremar nam przekazac, co Smerfu i dałem swój komentarz do tego co o tym sądze. Widze, że osoby z Vis&Duss mało na ten temat sie wypowiadają(po co sie narażac). Wiem jak jest, wy też wiecie tylko boicie sie nieanonimowo o tym napisac (i nie mów że nie mam racji) . @Khazul Karolu, nie odezwe sie do Ciebie na vt z przyczyn oczywistych, zresztą o czym byśmy rozmawiali? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
|
![]() To osoby z vision i duss sie nie lubia i maja osobnego vt?
![]() Myslalem ze jestescie jak jednosc ....jak malzenstwo dempaha i niklasa xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#13351 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1) Dlatego jezeli jest az taki rozrzut informacji proponuje nie rozsiewac plotek, ktore nic nie wprowadza do dyskusji.
2) Nie wiem co mam Ci na to odpowiedziec. Kazdy ma prawo miec inne zdanie, co nie oznacza ze musi byc ono brane pod uwage w dyskusji. 3) Znaczy sie sprawa wyglada tak, ze Andi nie pierwszy raz o tym mowi, ze ludzie czesto w pierwszej linii stawiaja pieniadze, a w drugiej przyjazn. Mozecie sie z tego smiac, on ma i tak w to wbite. 4) Ludzie z Vision i Duskiness malo sie wypowiadaja na ten temat gdyz: a) Diabllord i Rester ban b) reszta malo co tu wchodzi c) imargam nie gra wlasciwie d) no a ja nie mam czego tu komentowac wlasciwie Czego mam sie bac? Mam prawo miec swoje zdanie i moge je wyrazac. No ale co ja mam mowic, jak temat jest dla mnie odlegly...
![]() |
#13352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Po co komentujecie sprawę tej wymiany zdań miedzy główna silą allegro.pl, każdy wie ze drugie czyszczenie nastąpi, u nas dostały bany osoby które 2 miechy nie wbijały na tibię, czyli jeśli baza cip soft prowadzi taka długa historię to bany raczej osób botujacych nie ominą, a pacc coś tam kosztował, wiec mają nagle przestać bocić? Chcą przepalić pacc, ewentualnie dorobić do budżetu.
A ludzie raczej mają wywalone na Tibia.pl, chociaż ostatnio klimat tu się zmienił na lepsze ![]()
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13353 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ta, wrzucanie filmikow w speedy.share :/ chcialem zabrac wszystkim p-sety |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13354 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2008
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13355 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
Lokacja: POLSKA
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 000
|
![]() Cytuj:
Ja tam do Smerfa nic wielkiego nie mam...ale nie on sam walczyl o to zeby moc grac na tym serwie.
![]() |
![]() |
#13356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13357 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Janusz=Tiesto xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13360 |
Użytkownik Forum
|
![]() nuda zawialo , trzeba isc na jakis melanz (czyt . mleczko)
|
![]() |
![]() |