Huh?? Co za brednie ja tu widze
@dopalacz vision
Twoje posty nie robia na nikim wrazenie. Od dluzszego czasu przygladam sie twoim wypowiedziom i moge uznac ze nie wiesz sam o czym piszesz. Widze ze z ciebie jest niezly bajkopisarz<poziom podstawowki>. Cieszysz sie ze swojego wybotowanego 120~~(maxymalny lvl na jaki cie stac) knighta ktorym na wojnie nic w stanie nie jesteś zrobic. Twoja kariera na serverze Furora dopierosie zapewne zaczyna i cieszysz sie bo masz dostep do vt Duskow-Vis i zgrywasz na tym forum postac wielkiego wojownika

. Sprawy dotyczace servera zostaw dla madrzejszych<jezeli pozostali jeszcze tacy>. AA i jeszcze jedno jezeli masz tak wy*****ne na ta gre to czemu przesiadujesz grube godziny na tym forum??
CO do Dr gildia hmm.. bardzo intrygujaca ale musze przyznac ze przez dobre 3 miesiace popsuli krew visionom na serverze za co ich podziwiam. Gensty zlodziej... placzecie o te pare kk (nie wiem ile) ale przeciez to tylko cash to da sie odrobic

.
Sprawa Wedelka nie uwazam go za spaya, poprostu z tego co wiem mieszka w Bielsko Bialej to mial prawo sie wykupic.
@Jezeli ktos poszukuje spokojnego servera zapraszam na Isare