|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#13621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Na szczescie nie musialem byc w takiej sytuacji, ale uwierz mi, wiem co bym zrobił.
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#13622 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Wiedzieliscie ze Linari nagrywa kamerki?
http://www.smog.pl/wideo/24253/dziec...rwalo_kamerke/ @Edit Z pewnych żródeł wiem że to naprawde on. Ostatnio edytowany przez alahakbar - 22-02-2009 o 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: Wroclaw
Imię: Gie Nek
Świat: guardia
Poziom: 20
|
![]() @dopalacz.Vis
Ja ci nie wjeżdżałem na starych no ale trudno .... i tak jesteś jednokomórkowcem ;sss A i dalej uważam ,że to co powiedziałeś nie było śmieszne ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13624 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13625 |
Użytkownik Forum
|
![]() @dopalacz.vis
Moze i masz troche racji ale jakos was bardziej nie lubie niz nawet jebanego zlodziejstwa tak wiec musialem sie z kims polaczyc zeby moc cos zdzialac. Z furory odszedlem sam bo doszedlem do wojny ktorej nie mielismy prawa wygrac i wcale mnie to nie martwi. Nie bawi mnie meczenie sie z 12 latkami z przerosnietymi ambicjami a na furorze takich osob nie brakuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#13626 |
Użytkownik Forum
|
![]() widze, że wszyscy nienawidzicie ludzi z vision a i tak chcieliście/chcecie do nich dojść
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13627 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Co do tych 12latków(wydaje mi sie że chodzi Ci o Zwidka juniora) może jest troche dzieciny podjaraniy tą grą niż reszta ale Katrila trzyma go w ryzach i nie wydaje mi sie żeby on uprzykrzał życie innym graczom ani kozaczył na maxa . A taki Maria Frezer ? Twoim zdaniem był on ok i to nie jego wina, że od niego to wszystko sie zaczeło ?
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13628 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2009
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
Fakt, że chłopaczki wywołały wojnę mając baaardzo nikłe szanse, zasługuje tylko wręcz na pochwałę, bo walczyli/walczą za pewne ideały. Teraz w sumie mają dwa wyjścia - albo będą po kolei się sprzedawać, po czym część z nich dostanie naklejki "neutrala" i tak będą traktowani jak podnóżki lub dostaną exp locka, albo wręcz przeciwnie - będą raz na jakiś czas coś próbować ogarnąć. Mogą też zrobić krótką przerwę, przemyśleć taktyki, poduczyć się zgrania w pvp i będą próbować znów walczyć by zachować twarz. Czy DR powstanie? Na te i inne pytania odpiowiedzi znajdziemy już wkrótce.
![]() |
![]() |
#13630 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem dopalacz czy znasz dokladnie sytuacje ale wielokrotnie probowalismy sie dogadac z vision gdyz chcielismy zostac neutral expilo od nas moze 5 osob? Mam tu na mysli sunblade bez kilku osob. I wszytskie te osoby byly wyrzucane przez vision z expa, zabijane i ogolnie raczej gra nie sprawiala przyjemnosci. Oczywiscie to bylo jzu po wygranej przez viison wojnie bo wczensiej wszytsko bylo okej. Nie bylo mozliwosci zalatwienia tego pokojowo i dlatego doszlismy w kilka osob do inshon i sobie wojowalismy pomalu puki nas ludzie nie zaczeli sprzedawac szlo calkiem dobrze. A z tymi 12 latkami to raczej mialem na mysli ich zachowanie bez sensowne wyzywanie kazdego i szukanie niepotrzebnych konfliktow "bo ja jestem super i jestem z vision i ty gowno tu mozesz zrobic" oczywiscie nie mowie tu o wszytskich dusk&vision
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13631 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Na każdym serwerze jest PA w mniejszym lub w wiekszym stopniu i wierz mi że jeżeli naprawde było by duże PA na furorze, to Vision nie utrzymywało by tak długo serwera. Wszyscy widzą jak skonczyli pastuchy i reszta "wielki" graczy. Zauważ że jak w Vision ktos robił znaczne PA (sempion, cicieboh,xareta) to katrila go usuwał . A że chłopaki z vis/duss czasem zrobia PA to raczej normalne wkoncu są w najmocniejszej gildi i czasem im sie zdarzy wiec nie wiem w czym wy widzicie problem. Chciałbym jeszcze żebyś przybliżył mi te ideły którymi DR sie kierowało przechodząc na 2gą stronę .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
|
![]() Honor, lojalność oraz uczciwość.... tymi trzema cechami możemy określić DR.
![]() |
#13633 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do PA to obecnie gram na arcani i na prawde nie mozna porownac tego servera do furory wbilem tam 138 lvl(obecnie banik xD) i mialem moze jeden spor z gildia rzadzaca chociaz osttanio sie to troche zmienia bo wojna sie zaczela. Ogolnie od kiedy pamietam to na furorze panowala jakas dziwne przekonanie ze expic i grac moga tylko te osoby ktore walczyly inni mogli byc wyrzucani caly czas zabijani itp. Mysle ze jak ktos ma ochote walczyc to walczy nie ma chce pograc to gra i nie powinno byc tak ze przez to ma jakies problemy na prawde liczba garczy online na furorze swiadczy troche o tym jaki to server
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13634 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13635 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13636 |
Użytkownik Forum
|
![]() World Players Online Location Additional Information
Aldora 744 GER Amera 908 USA Antica 847 GER Arcania 570 GER Askara 591 GER Astera 848 USA Non-PvP Aurea 399 GER Azura 405 GER Balera 730 USA Berylia 308 GER Calmera 906 USA Non-PvP Candia 806 GER Non-PvP Celesta 868 GER Non-PvP Chimera 797 USA Danera 798 USA Danubia 418 GER Dolera 337 USA PvP-enforced Elera 704 USA Elysia 362 GER Empera 684 USA Eternia 536 GER Fortera 924 USA Furora 330 GER Galana 420 GER Grimera 733 USA Guardia 827 GER Non-PvP Harmonia 868 GER Non-PvP Hiberna 290 GER Honera 949 USA Non-PvP Inferna 257 GER PvP-enforced Iridia 396 GER Isara 332 GER Jamera 664 USA Julera 855 USA Keltera 707 USA Kyra 434 GER Libera 751 USA Lucera 761 USA Luminera 934 USA Non-PvP Lunara 540 GER Malvera 624 USA Menera 903 USA Non-PvP Morgana 355 GER Mythera 486 USA Nebula 335 GER Neptera 461 USA Nerana 823 GER Non-PvP Nova 405 GER Obsidia 358 GER Ocera 427 USA Pacera 943 USA Non-PvP Pandoria 430 GER Premia 251 GER Premium Pythera 757 USA Refugia 762 GER Non-PvP Rubera 476 USA Samera 805 USA Saphira 390 GER Secura 946 GER Non-PvP Selena 398 GER Shanera 597 USA Shivera 779 USA Silvera 748 USA Solera 904 USA Tenebra 755 USA Thoria 504 GER Titania 442 GER Trimera 769 USA Unitera 950 USA Non-PvP Valoria 364 GER Vinera 755 USA Xantera 789 USA Xerena 520 GER Zanera 820 USA Nie jest za dobrze ale też inne serwery nie odskakuja tak bardzo (nie liczac antici,amery ale to z wiadomych przyczyn) Lece spac Pzdro.
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L Ostatnio edytowany przez dopalacz.Vis - 22-02-2009 o 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13637 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2008
Lokacja: Włocławek
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Furora/Nebula
Poziom: 80~
Skille: 83/72
Poziom mag.: 18
|
![]() Huh?? Co za brednie ja tu widze
![]() @dopalacz vision Twoje posty nie robia na nikim wrazenie. Od dluzszego czasu przygladam sie twoim wypowiedziom i moge uznac ze nie wiesz sam o czym piszesz. Widze ze z ciebie jest niezly bajkopisarz<poziom podstawowki>. Cieszysz sie ze swojego wybotowanego 120~~(maxymalny lvl na jaki cie stac) knighta ktorym na wojnie nic w stanie nie jesteś zrobic. Twoja kariera na serverze Furora dopierosie zapewne zaczyna i cieszysz sie bo masz dostep do vt Duskow-Vis i zgrywasz na tym forum postac wielkiego wojownika ![]() CO do Dr gildia hmm.. bardzo intrygujaca ale musze przyznac ze przez dobre 3 miesiace popsuli krew visionom na serverze za co ich podziwiam. Gensty zlodziej... placzecie o te pare kk (nie wiem ile) ale przeciez to tylko cash to da sie odrobic ![]() Sprawa Wedelka nie uwazam go za spaya, poprostu z tego co wiem mieszka w Bielsko Bialej to mial prawo sie wykupic. @Jezeli ktos poszukuje spokojnego servera zapraszam na Isare ![]()
![]() |
#13638 |
Użytkownik Forum
|
![]() No tez zalezy od godziny dopalacz ale oczywiscie nie mowie ze furora jest jedynym serverem gdzie jest malo osob online. A co do psucia krwi visionom to jeszcze poczuja moja moc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13640 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Imię: James Caros
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade