Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tymuss
Huh?? Co za brednie ja tu widze
@dopalacz vision
Twoje posty nie robia na nikim wrazenie. Od dluzszego czasu przygladam sie twoim wypowiedziom i moge uznac ze nie wiesz sam o czym piszesz. Widze ze z ciebie jest niezly bajkopisarz<poziom podstawowki>. Cieszysz sie ze swojego wybotowanego 120~~(maxymalny lvl na jaki cie stac) knighta ktorym na wojnie nic w stanie nie jesteś zrobic. Twoja kariera na serverze Furora dopierosie zapewne zaczyna i cieszysz sie bo masz dostep do vt Duskow-Vis i zgrywasz na tym forum postac wielkiego wojownika  . Sprawy dotyczace servera zostaw dla madrzejszych<jezeli pozostali jeszcze tacy>. AA i jeszcze jedno jezeli masz tak wy*****ne na ta gre to czemu przesiadujesz grube godziny na tym forum??
|
Taa, juz napisałem pare tomików dla 1klasy podstawówki, teraz pora na 2ga <dostepna i w twojej księgarni>

Ale trochę sie pomyliłes bo mam juz 125bot turbo najta i na wojnie jestem jednak wstanie cos zrobic bo noobków zawsze koszę jak szalony i sadze że to jest dobry powód żeby zgrywac harcore wojaka na forum i w tibi. Skąd wiedziałes ze moja kariera od niedawna zaczeła istniec, gdzie sie zdradziłem

? I to nieprawda że siedze non stop na forum bo szarujemy je z bratem i siostrą wiec jestem online aby 8h

.
Sprawa Wedelka. Wykupic sie a sprzedawac to co innego ale niektórzy nie widzą różnicy
Btw. Mam nadzieję ze moje baje Ci sie podobają, jak nie to daj mi lepiej ignor żebys sie nie irytował