Zobacz pojedynczy post
stary 23-02-2009, 13:44   #13652
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tymuss Pokaż post
Huh?? Co za brednie ja tu widze

@dopalacz vision
Twoje posty nie robia na nikim wrazenie. Od dluzszego czasu przygladam sie twoim wypowiedziom i moge uznac ze nie wiesz sam o czym piszesz. Widze ze z ciebie jest niezly bajkopisarz<poziom podstawowki>. Cieszysz sie ze swojego wybotowanego 120~~(maxymalny lvl na jaki cie stac) knighta ktorym na wojnie nic w stanie nie jesteś zrobic. Twoja kariera na serverze Furora dopierosie zapewne zaczyna i cieszysz sie bo masz dostep do vt Duskow-Vis i zgrywasz na tym forum postac wielkiego wojownika. Sprawy dotyczace servera zostaw dla madrzejszych<jezeli pozostali jeszcze tacy>. AA i jeszcze jedno jezeli masz tak wy*****ne na ta gre to czemu przesiadujesz grube godziny na tym forum??
Taa, juz napisałem pare tomików dla 1klasy podstawówki, teraz pora na 2ga <dostepna i w twojej księgarni>
Ale trochę sie pomyliłes bo mam juz 125bot turbo najta i na wojnie jestem jednak wstanie cos zrobic bo noobków zawsze koszę jak szalony i sadze że to jest dobry powód żeby zgrywac harcore wojaka na forum i w tibi. Skąd wiedziałes ze moja kariera od niedawna zaczeła istniec, gdzie sie zdradziłem ? I to nieprawda że siedze non stop na forum bo szarujemy je z bratem i siostrą wiec jestem online aby 8h .

Sprawa Wedelka. Wykupic sie a sprzedawac to co innego ale niektórzy nie widzą różnicy

Btw. Mam nadzieję ze moje baje Ci sie podobają, jak nie to daj mi lepiej ignor żebys sie nie irytował

stonki:
-linari_back , DION
-dzidzie2,yołeny,khazule
-bartonisko
-duch niespokojny JM na 100%
-mYchas
-bulbazaur i jego ziomy
-zodix/awangardowy/lukasz92
-sruror mega d381L
dopalacz.Vis jest offline   Odpowiedz z Cytatem