Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xXMakaXx
Ja mam podstawy co do ciebie. Tak stałeś w tym sama mym czasie obok mnie kiedy padła.
Dobra nvm koniec tematu
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xXMakaXx
Ta napewno miałem czekać aż ktoś przy idzie i zabierze loota bo ja nie mogłem. boisz sie odpowiedzieć mi napytakie gdzie mówisz tak/nie
a ty KTO CI to powiedział!!!!!
|
Poczułem w tych dwóch wypowiedziach powiew polszczyzny, naszego rodowego języka... Wypowiedź 20+latka, który w przyszłości, gdyby nasz kraj znów znalazł się pod zaborami (Ofc odpukać) nie będzie umiał walczyć o przetrwanie naszej rodowej mowy... Maka, zapewne chodziłeś do podstawówki, ale po co, i tak nic na tym nie zyskałeś, można było wtedy w Tibie grać... Oczywiście wiemy, gdy pisałeś posta miałeś milion DLi na klacie, ale to tak na marginesie...
A odnośnie tego, że Maka jest złodziejem wiemy od dawna, więc po co to opisywać... Tak tak wiem, to ja jestem złodziejem, bo ukradłem Abbyss Hammera i Runed Sworda... Tylko, że ani tego i tego nie mam;/ Są w posiadaniu osób, które były wtedy na huncie... Jedyny plus dla DD team, to fakt, że dostałem za Abbyssa swoje 60k, a za Runed Sworda nadal pan XX ma mi oddać 100k... Ale pamiętajcie, to ja jestem złodziejem, nie Maka
Pozdrawiam, Yours B's