Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-02-2009, 07:46   #3061
*Carlsberg
Użytkownik Forum

*Carlsberg's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2008
Lokacja: Bdg

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dabledoro Pokaż post
...

Mozna wiedziec jak go hakneliscie ? ;s
Dostał linka www.meggidoforfri.gp

*Carlsberg jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-02-2009, 08:37   #3062
Danyziom
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 08 2007
Lokacja: Venore

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rangus
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Domyślny

Chodź bym nie wiem jaką prawdę napisał na Bodzia czy kłamstwo to i tak wy lamusy byście mu dupę lizali jednym słowem szkoda czasu
Danyziom jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2009, 10:25   #3063
eXorcist
Użytkownik Forum

eXorcist's Avatar

Data dołączenia: 19 02 2009

Imię: Sir'Aegon
Domyślny

Trochę socjotechniki i każdy się gubi. ;>
eXorcist jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2009, 11:32   #3064
ShicuDelete
Zbanowany

Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 95
Skille: 90/76
Poziom mag.: 20
ShicuDelete ma numer GG 4876572
Domyślny

Character Deaths
Feb 27 2009, 13:03:27 CET Died at Level 78 by a demon

xD

Ostatnio edytowany przez ShicuDelete - 27-02-2009 o 13:26.
ShicuDelete jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2009, 13:41   #3065
Booro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 05 2007

Imię: Ralto
Profesja: Paladin
Poziom: 120
Domyślny

i po kilku minutach

pozdro chłopacy
stary 27-02-2009, 14:01   #3066
Knight Wowa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerania
Poziom: 300
Skille: 17/31
Poziom mag.: 92
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xXMakaXx Pokaż post

czy aby na pewno zabiłeś tego bossa z 3 osobami - tak jak sugeruje to twoj ssik ?

moja wersja jest nieco inna:

{widać gdzie kto stał podczas BICIA bossa, dodam tylko tyle że na KOŃCU ZLOOTOWAŁ go GORATEL}

btw mógłbyś mi wytłumaczyć jak to się dzieje że jak trzeba bloczyć potworka to jesteś z tyłu i jeszcze komentujesz {negatywnie oczywiście} że mam odwagę stać ramie w ramie z blokerem by mu pomagać, lecz gdy potworek jest na czarnym hp, lub już leży na ziemi to kto pierwszy biegnie zlootować? najodważniejszy GORATEL, pozdro mistrzu
Knight Wowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2009, 14:08   #3067
Elder_Peta
Użytkownik Forum

Elder_Peta's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: Mysłowice

Stan: Usunięty
Świat: Aldora
Domyślny

@up

Kłótnie w obozie wroga ? btw. po co EQ zakrywasz ? :O
Elder_Peta jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2009, 14:22   #3068
Knight Wowa
Użytkownik Forum

Domyślny

bo jak się wyda ze mam demon legi, rainbow shield, golden helmet, golden bootki i studded armora to może dużo osób próbować mnie shakować...

wiec plx nikomu nie mów

Ostatnio edytowany przez Knight Wowa - 27-02-2009 o 15:31.
stary 27-02-2009, 14:25   #3069
xXMakaXx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 05 2008

Stan: Na Emeryturze
Imię: Goratel
Profesja: Elder Druid
Poziom: 348
Skille: 21/29
Poziom mag.: 98
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elder_Peta Pokaż post
@up

Kłótnie w obozie wroga ? btw. po co EQ zakrywasz ? :O
bo niema softow xd
xXMakaXx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2009, 14:30   #3070
xXMakaXx
Użytkownik Forum

Domyślny

btw mógłbyś mi wytłumaczyć jak to się dzieje że jak trzeba bloczyć potworka to jesteś z tyłu i jeszcze komentujesz {negatywnie oczywiście} że mam odwagę stać ramie w ramie z blokerem by mu pomagać, lecz gdy potworek jest na czarnym hp, lub już leży na ziemi to kto pierwszy biegnie zlootować? najodważniejszy GORATEL, pozdro mistrzu[/quote]
tak miszczu ethanamozie mam sie manasowac siohac i blokac _/ gz a ja masz jakiś problem zachowaj go dla siebie albo kup mike to pogadamy _/

3 osobami?

Ostatnio edytowany przez xXMakaXx - 27-02-2009 o 14:31.
stary 27-02-2009, 14:33   #3071
Zielenczanin
Użytkownik Forum

Zielenczanin's Avatar

Data dołączenia: 14 04 2007

Profesja: Elite Knight
Gildia: Nerana Gods
Poziom: 223
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
Domyślny

@Maka

Co to jest Mike???

Pozdro all!
Zielenczanin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2009, 14:34   #3072
xXMakaXx
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zielenczanin Pokaż post
@Maka

Co to jest Mike???

Pozdro all!
mikrofon inaczej
stary 27-02-2009, 14:37   #3073
Zielenczanin
Użytkownik Forum

Zielenczanin's Avatar

Data dołączenia: 14 04 2007

Gildia: Nerana Gods
Poziom: 223
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
Domyślny

@ Maka

Aha... Zawsze myślałem, że Mike to Michał z angielskiego, ale jak widać się myliłem

Yours B's
Zielenczanin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2009, 14:38   #3074
Xevez
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior

Imię: Xevezq
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight Wowa Pokaż post

btw mógłbyś mi wytłumaczyć jak to się dzieje że jak trzeba bloczyć potworka to jesteś z tyłu i jeszcze komentujesz {negatywnie oczywiście} że mam odwagę stać ramie w ramie z blokerem by mu pomagać, lecz gdy potworek jest na czarnym hp, lub już leży na ziemi to kto pierwszy biegnie zlootować? najodważniejszy GORATEL, pozdro mistrzu
a gdzie ma kurwa stać, skoro jest druidem? lepiej niech stoi z tyłu, niż żeby ek miał co chwilę patrzeć, czy przypadkiem się coś nie przerzuciło... na twoim ss jest 5 osób, na jego 4, może jedna osoba dała loga chwilę wcześniej?:l
Xevez jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2009, 14:50   #3075
xXMakaXx
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xevez Pokaż post
a gdzie ma kurwa stać, skoro jest druidem? lepiej niech stoi z tyłu, niż żeby ek miał co chwilę patrzeć, czy przypadkiem się coś nie przerzuciło... na twoim ss jest 5 osób, na jego 4, może jedna osoba dała loga chwilę wcześniej?:l
Ethanamoz się spieszył na coś tam i dal loga i był problem kto ma lota bo myślałem ze zabrał on szybciej baga do bp a ja przeciągałem do key ringow zamiast bp myślałem że on ma.

Ostatnio edytowany przez xXMakaXx - 27-02-2009 o 14:51.
stary 27-02-2009, 14:55   #3076
Knight Wowa
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
tak miszczu ethanamozie mam sie >>manasowac siohac i blokac<< _/ gz a ja masz jakiś problem zachowaj go dla siebie albo kup mike to pogadamy _/
3 osobami?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xevez Pokaż post
Jak mowie "Twoj ss sugeruje że zabiłes tego bossa z trzema osobami" UWAGA UWAGA {WYJASNIENIE DLA DEBILÓW} Z 3 osobami znaczy goratel+3=4 osoby
a nie W 3 osoby. {{Z trzema osobami != W trzy osoby)}}
Gdy widać że zabiliŚMY tego bossa w 5 osób, tzn goratel go zabił z CZTEREMA osobami.
Xevez, porównaj oba sski i sprawdź kogo nie ma na ssku by Goratel, możesz tez spróbować zgadywać dlaczego tej osoby nie ma na tamtym ssku...

GORATEL wiem ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, ok, jestem cierpliwy i Ci wytłumaczę:
Nie mam pretensji o to ze stoisz z tyłu - tam gdzie miejsce eda, stój tam, bardzo dobrze, ale potem mógłbyś dać zlootowac potworka osobie która go zbloczyła. A Ty zachowujesz się jak jakiś złodziej, podbiegasz gdy potworek ma czarne hp, rzucasz się na ciało, otwierasz, nie patrzysz co jest tylko od razu baga do plecaka wrzucasz, Ty odróżniasz hunta z kumplami od hunta z obcymi ludzmi? Widze że chyba nie... I właśnie o to mam do Ciebie pretensje, bo kiedyś Ci ufałem i uważałem Cie za naprawdę dobrego kumpla.

Cytuj:
Ethanamoz się spieszył na coś tam i dal loga i był problem kto ma lota bo myślałem ze zabrał on szybciej baga do bp a ja przeciągałem do key ringow zamiast bp myślałem że on ma.
Ja nie miałem problemu z tym kto ma loota, ja wiem co wrzucam do plecaka, wszyscy widzieli kto był najbliżej bossa w chwili gdy boss padł, kto biegł na złamanie karku aby go zlootować, próbuje sobie wyobrazić jak to jest możliwe żeby wrzucić coś do plecaka a potem się 5minut wypierać że się tego nie ma, jako że staram się wierzyć w to że nie kłamałeś w żywe oczy to zgaduje że jak tylko boss padł otworzyłeś monsterka, złapałeś baga i chaotycznym ruchem myszki wrzuciłeś gdziekolwiek. Tylko PO CO? Byłeś w teamie z KOLEGAMI a nie z WROGAMI, co innego jak lootujesz np Demodrasa ale co innego było w tej sytuacji, Twój największy problem to instynkt złodzieja, przez to już nigdy nie odzyskasz mojego zaufania do siebie. W sumie to jesteś gorszy niż złodziej, bo Ty to chciałbyś ukraść ale nie masz jaj żeby to zrobić, tylko zawsze zabierzesz pośmiejesz się, potem oddajesz i jeszcze uważasz że to było naprawdę zabawne. Miałeś invita do Idoreja? Wyczyściłeś mu domek i wmawiałeś że masz hacka, to co że po pół godziny oddałeś itemki, kawał był słaby i zrozum to że już zaufania nie odzyskasz. Masz teraz inva do Idoreja? Zgaduje że NIE. A ja mam bez przerwy od 1,5roku i nigdy nie zawiodłem jego zaufania.
Pozatym Idorei to tylko jeden z wielu przykładów, obaj to dobrze wiemy, co zrobiłeś z moimi 10kk ?
Nie mam ochoty na dalesz rozmowy z Tobą i przekomarzanie się, zrozum tylko to że nigdy nie będę Ci ufał ani uważał Cie za poważnego człowieka, pozdrawiam, zdrowia życzę.

Ostatnio edytowany przez Knight Wowa - 27-02-2009 o 15:28.
stary 27-02-2009, 15:02   #3077
xXMakaXx
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Jak mowie "Twoj ss sugeruje że zabiłes tego bossa z trzema osobami" UWAGA UWAGA {WYJASNIENIE DLA DEBILÓW} Z 3 osobami znaczy goratel+3=4 osoby
a nie W 3 osoby. {{Z trzema osobami != W trzy osoby)}}
Gdy widać że zabiliŚMY tego bossa w 5 osób, tzn goratel go zabił z CZTEREMA osobami.
Xevez, porównaj oba sski i sprawdź kogo nie ma na ssku by Goratel, możesz tez spróbować zgadywać dlaczego tej osoby nie ma na tamtym ssku...

GORATEL wiem ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, ok, jestem cierpliwy i Ci wytłumaczę:
Nie mam pretensji o to ze stoisz z tyłu - tam gdzie miejsce eda, stój tam, bardzo dobrze, ale potem mógłbyś dać zlootowac potworka osobie która go zbloczyła. A Ty zachowujesz się jak jakiś złodziej, podbiegasz gdy potworek ma czarne hp, rzucasz się na ciało, otwierasz, nie patrzysz co jest tylko od razu baga do plecaka wrzucasz, Ty odróżniasz hunta z kumplami od hunta z obcymi ludzmi? Widze że chyba nie... I właśnie o to mam do Ciebie pretensje, bo kiedyś Ci ufałem i uważałem Cie za naprawdę dobrego kumpla.

Ja mam podstawy co do ciebie. Tak stałeś w tym sama mym czasie obok mnie kiedy padła.

Dobra nvm koniec tematu

Ostatnio edytowany przez xXMakaXx - 27-02-2009 o 15:08.
stary 27-02-2009, 15:12   #3078
Elder_Peta
Użytkownik Forum

Elder_Peta's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: Mysłowice

Stan: Usunięty
Świat: Aldora
Domyślny

Dobra skończcie to ... załóżcie sobie temat "żałosne kłotnie dupensów" a nie spamujecie okey ? A Ty Ethan wszędzie się ciśniesz jak noob a potem po x10-20 dedów na miesiąc <.<
Elder_Peta jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2009, 15:19   #3079
Knight Wowa
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Ja mam podstawy co do ciebie. Tak stałeś w tym sama mym czasie obok mnie kiedy padła.

Dobra nvm koniec tematu
Jakie masz podstawy co do mnie skoro ja do Ciebie z sercem - ufałem, byłem fair, nigdy nie zawiodłeś się na mnie,
a Ty? wystarczyła moja próba zaufania marne 10kk i już instynkt okazał się silniejszy, to ja sie zawiodłem na Tobie, to Ty straciłeś moje zaufanie a nie ja Twoje. To Ty nie byłeś FAIR. I nie potrafiąc przyznać się do swoich błędów {ja to potrafię} tylko pokazujesz że nie masz jaj.

Może nie do końca ogarniasz jak się dużo dzieje na ekranie, ja za to dokładnie widziałem co się działo: stałeś 1sqm od bossa gdy on miał czarne hp, ja stałem 4sqm dalej, ja zadałem mu ostatni cios - ue, ze świadomością że stoisz najbliżej, to była kolejna szansa i kolejna próba i kolejny raz nie zdałeś testu. Zanim podszedłem te 4sqm w ciele została tylko 1 esencja {boss item leżał sobie spokojnie w Twoim plecaku}

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elder_Peta Pokaż post
Dobra skończcie to ... załóżcie sobie temat "żałosne kłotnie dupensów" a nie spamujecie okey ? A Ty Ethan wszędzie się ciśniesz jak noob a potem po x10-20 dedów na miesiąc <.<
W moich postach są sski więc nie nazywaj ich spamem, kłótnią też nie nazywaj po staram się być kulturalny i wyrażam tylko swoją opinię
A apropo padania, po co mówisz jak nie wiesz?

ps. plx nie odpisuj nic, nie wypieraj się, bo będę musiał pisać kolejne posty,
{musiał - dlatego że lubię PRAWDĘ, a nie jakąś obłudę i FAŁSZ, a Twoje wypowiedzi trzeba zazwyczaj sprostować bo mijasz się z prawdą}

Ostatnio edytowany przez Knight Wowa - 27-02-2009 o 15:24.
stary 27-02-2009, 15:25   #3080
xXMakaXx
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Jakie masz podstawy co do mnie skoro ja do Ciebie z sercem - ufałem, byłem fair, nigdy nie zawiodłeś się na mnie,
a Ty? wystarczyła moja próba zaufania marne 10kk i już instynkt okazał się silniejszy, to ja sie zawiodłem na Tobie, to Ty straciłeś moje zaufanie a nie ja Twoje. To Ty nie byłeś FAIR. I nie potrafiąc przyznać się do swoich błędów {ja to potrafię} tylko pokazujesz że nie masz jaj.

Może nie do końca ogarniasz jak się dużo dzieje na ekranie, ja za to dokładnie widziałem co się działo: stałeś 1sqm od bossa gdy on miał czarne hp, ja stałem 4sqm dalej, ja zadałem mu ostatni cios - ue, ze świadomością że stoisz najbliżej, to była kolejna szansa i kolejna próba i kolejny raz nie zdałeś testu. Zanim podszedłem te 4sqm w ciele została tylko 1 esencja {boss item leżał sobie spokojnie w Twoim plecaku}

ps. plx nie odpisuj nic, nie wypieraj się, bo będę musiał pisać kolejne posty,
{musiał - dlatego że lubię PRAWDĘ, a nie jakąś obłudę i FAŁSZ, a Twoje wypowiedzi trzeba zazwyczaj sprostować bo mijasz się z prawdą}
Ta napewno miałem czekać aż ktoś przy idzie i zabierze loota bo ja nie mogłem. boisz sie odpowiedzieć mi napytakie gdzie mówisz tak/nie
a ty KTO CI to powiedział!!!!!

Ostatnio edytowany przez xXMakaXx - 27-02-2009 o 15:31.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania