![]() |
#3061 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dostał linka www.meggidoforfri.gp
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3064 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal Buszownik
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 95
Skille: 90/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() ![]() ![]() Character Deaths Feb 27 2009, 13:03:27 CET Died at Level 78 by a demon xD Ostatnio edytowany przez ShicuDelete - 27-02-2009 o 13:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3066 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Venore
Imię: Ethanamoz Lothardan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ~Hail Naction~
Świat: Nerania
Poziom: 300
Skille: 17/31
Poziom mag.: 92
|
![]() czy aby na pewno zabiłeś tego bossa z 3 osobami - tak jak sugeruje to twoj ssik ?
moja wersja jest nieco inna: ![]() ![]() {widać gdzie kto stał podczas BICIA bossa, dodam tylko tyle że na KOŃCU ZLOOTOWAŁ go GORATEL} btw mógłbyś mi wytłumaczyć jak to się dzieje że jak trzeba bloczyć potworka to jesteś z tyłu i jeszcze komentujesz {negatywnie oczywiście} że mam odwagę stać ramie w ramie z blokerem by mu pomagać, lecz gdy potworek jest na czarnym hp, lub już leży na ziemi to kto pierwszy biegnie zlootować? najodważniejszy GORATEL, pozdro mistrzu |
![]() |
![]() |
![]() |
#3067 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: Mysłowice
Stan: Usunięty
Świat: Aldora
|
![]() @up
Kłótnie w obozie wroga ? btw. po co EQ zakrywasz ? :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#3068 |
Użytkownik Forum
|
![]() bo jak się wyda ze mam demon legi, rainbow shield, golden helmet, golden bootki i studded armora to może dużo osób próbować mnie shakować...
wiec plx nikomu nie mów ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Knight Wowa - 27-02-2009 o 15:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3070 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Goratel
Profesja: Elder Druid
Poziom: 348
Skille: 21/29
Poziom mag.: 98
|
![]() btw mógłbyś mi wytłumaczyć jak to się dzieje że jak trzeba bloczyć potworka to jesteś z tyłu i jeszcze komentujesz {negatywnie oczywiście} że mam odwagę stać ramie w ramie z blokerem by mu pomagać, lecz gdy potworek jest na czarnym hp, lub już leży na ziemi to kto pierwszy biegnie zlootować? najodważniejszy GORATEL, pozdro mistrzu[/quote]
tak miszczu ethanamozie mam sie manasowac siohac i blokac _/ gz a ja masz jakiś problem zachowaj go dla siebie albo kup mike to pogadamy _/ 3 osobami? Ostatnio edytowany przez xXMakaXx - 27-02-2009 o 14:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3071 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Imię: Bodzio'Szajs
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nerana Gods
Poziom: 223
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() @Maka
Co to jest Mike??? Pozdro all! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3073 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Imię: Bodzio'Szajs
Gildia: Nerana Gods
Poziom: 223
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() @ Maka
Aha... Zawsze myślałem, że Mike to Michał z angielskiego, ale jak widać się myliłem ![]() Yours B's |
![]() |
![]() |
![]() |
#3074 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3075 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ethanamoz się spieszył na coś tam i dal loga i był problem kto ma lota bo myślałem ze zabrał on szybciej baga do bp a ja przeciągałem do key ringow zamiast bp myślałem że on ma.
Ostatnio edytowany przez xXMakaXx - 27-02-2009 o 14:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3076 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
a nie W 3 osoby. {{Z trzema osobami != W trzy osoby)}} Gdy widać że zabiliŚMY tego bossa w 5 osób, tzn goratel go zabił z CZTEREMA osobami. Xevez, porównaj oba sski i sprawdź kogo nie ma na ssku by Goratel, możesz tez spróbować zgadywać dlaczego tej osoby nie ma na tamtym ssku... GORATEL wiem ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, ok, jestem cierpliwy i Ci wytłumaczę: Nie mam pretensji o to ze stoisz z tyłu - tam gdzie miejsce eda, stój tam, bardzo dobrze, ale potem mógłbyś dać zlootowac potworka osobie która go zbloczyła. A Ty zachowujesz się jak jakiś złodziej, podbiegasz gdy potworek ma czarne hp, rzucasz się na ciało, otwierasz, nie patrzysz co jest tylko od razu baga do plecaka wrzucasz, Ty odróżniasz hunta z kumplami od hunta z obcymi ludzmi? Widze że chyba nie... I właśnie o to mam do Ciebie pretensje, bo kiedyś Ci ufałem i uważałem Cie za naprawdę dobrego kumpla. Cytuj:
Pozatym Idorei to tylko jeden z wielu przykładów, obaj to dobrze wiemy, co zrobiłeś z moimi 10kk ? Nie mam ochoty na dalesz rozmowy z Tobą i przekomarzanie się, zrozum tylko to że nigdy nie będę Ci ufał ani uważał Cie za poważnego człowieka, pozdrawiam, zdrowia życzę. Ostatnio edytowany przez Knight Wowa - 27-02-2009 o 15:28. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3077 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja mam podstawy co do ciebie. Tak stałeś w tym sama mym czasie obok mnie kiedy padła. Dobra nvm koniec tematu Ostatnio edytowany przez xXMakaXx - 27-02-2009 o 15:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3078 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: Mysłowice
Stan: Usunięty
Świat: Aldora
|
![]() Dobra skończcie to ... załóżcie sobie temat "żałosne kłotnie dupensów" a nie spamujecie okey ? A Ty Ethan wszędzie się ciśniesz jak noob a potem po x10-20 dedów na miesiąc <.<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3079 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() Cytuj:
a Ty? wystarczyła moja próba zaufania marne 10kk i już instynkt okazał się silniejszy, to ja sie zawiodłem na Tobie, to Ty straciłeś moje zaufanie a nie ja Twoje. To Ty nie byłeś FAIR. I nie potrafiąc przyznać się do swoich błędów {ja to potrafię} tylko pokazujesz że nie masz jaj. Może nie do końca ogarniasz jak się dużo dzieje na ekranie, ja za to dokładnie widziałem co się działo: stałeś 1sqm od bossa gdy on miał czarne hp, ja stałem 4sqm dalej, ja zadałem mu ostatni cios - ue, ze świadomością że stoisz najbliżej, to była kolejna szansa i kolejna próba i kolejny raz nie zdałeś testu. Zanim podszedłem te 4sqm w ciele została tylko 1 esencja {boss item leżał sobie spokojnie w Twoim plecaku} Cytuj:
A apropo padania, po co mówisz jak nie wiesz? ps. plx nie odpisuj nic, nie wypieraj się, bo będę musiał pisać kolejne posty, {musiał - dlatego że lubię PRAWDĘ, a nie jakąś obłudę i FAŁSZ, a Twoje wypowiedzi trzeba zazwyczaj sprostować bo mijasz się z prawdą} Ostatnio edytowany przez Knight Wowa - 27-02-2009 o 15:24. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3080 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a ty KTO CI to powiedział!!!!! Ostatnio edytowany przez xXMakaXx - 27-02-2009 o 15:31. |
|
![]() |
![]() |