Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade
chocbys nie wiem jakim pro był to gówno zrobisz, zreszta ty i tak nie jestes wiec po co sie wypowiadasz o czyms co jest tylko twoja hipoteza?
|
Na mój temat niewiele wiesz, to się nie wypowiadaj.
Cytuj:
Takie cos by bylo kox ale trzeba by jakos zabezpieczyc przed tym zeby gildia która ma samych +200 leveli nie wypowiadala wojnie garstce neutralnych 100 leveli i nie kosila na nich darmowych fragów, jak to dla przykladu zrobil kochany falling legion wypowiadajac wojne mojej bylej gilidi pk skladajacej sie moze z 8 magow 45-55 level a w fl bylo z 30 osob i to takie 80-120, oni darmowych fragow nie mieli ale to smiech zeby gilidia taka wypowiadała takim maluczkim wojny, a gdyby mozna by za free zabijac ludzi i nie nabijac na slabszych unjustifiedow to by to zjawisko bylo naduzywane na bank
|
Taki system miałby sens tylko jeżeli lider drugiej gildii musiałby zaakceptować wojnę. Oczywiście taki lider nie zawsze by chciał to akceptować, zależnie od taktyki jaką postanowi wybrać. W wypadku takiej deklaracji wojny potwierdzonej przez drugą stronę na tibia.com od razu powinien być jakiś automatyczny licznik fragów (z jakąś opieką moderatorską i możliwością raportowania jakiś hacków, żeby za zrookowanie hackniętej postaci przeciwnikowi nie doliczało kilkudziesięciu fragów). Ale teraz już trochę offtopujemy więc może starczy
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Spider
Nie rozumie dlaczego niby 120lvl+ na paccu płacił więcej? Teraz za blessy i aol- 100k a po patchu będzie tak samo bo od 120+ lvla cena blessow sie nie zmienia ;p
Tak, tak gram na non-pvp.
|
Ale chodziło o RSa z paccem. Teraz mając rsa zdejmujesz aola i jak padniesz wydajesz 50k na blessy. Po tej łatce będziesz płacił 100k a itemy i tak ci polecą. Więc jest 2x drożej