Zobacz pojedynczy post
stary 13-03-2009, 21:24   #100
Arathorn
Użytkownik Forum

Arathorn's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA

Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade Pokaż post
chocbys nie wiem jakim pro był to gówno zrobisz, zreszta ty i tak nie jestes wiec po co sie wypowiadasz o czyms co jest tylko twoja hipoteza?
Na mój temat niewiele wiesz, to się nie wypowiadaj.
Cytuj:
Takie cos by bylo kox ale trzeba by jakos zabezpieczyc przed tym zeby gildia która ma samych +200 leveli nie wypowiadala wojnie garstce neutralnych 100 leveli i nie kosila na nich darmowych fragów, jak to dla przykladu zrobil kochany falling legion wypowiadajac wojne mojej bylej gilidi pk skladajacej sie moze z 8 magow 45-55 level a w fl bylo z 30 osob i to takie 80-120, oni darmowych fragow nie mieli ale to smiech zeby gilidia taka wypowiadała takim maluczkim wojny, a gdyby mozna by za free zabijac ludzi i nie nabijac na slabszych unjustifiedow to by to zjawisko bylo naduzywane na bank
Taki system miałby sens tylko jeżeli lider drugiej gildii musiałby zaakceptować wojnę. Oczywiście taki lider nie zawsze by chciał to akceptować, zależnie od taktyki jaką postanowi wybrać. W wypadku takiej deklaracji wojny potwierdzonej przez drugą stronę na tibia.com od razu powinien być jakiś automatyczny licznik fragów (z jakąś opieką moderatorską i możliwością raportowania jakiś hacków, żeby za zrookowanie hackniętej postaci przeciwnikowi nie doliczało kilkudziesięciu fragów). Ale teraz już trochę offtopujemy więc może starczy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Spider Pokaż post
Nie rozumie dlaczego niby 120lvl+ na paccu płacił więcej? Teraz za blessy i aol- 100k a po patchu będzie tak samo bo od 120+ lvla cena blessow sie nie zmienia ;p

Tak, tak gram na non-pvp.
Ale chodziło o RSa z paccem. Teraz mając rsa zdejmujesz aola i jak padniesz wydajesz 50k na blessy. Po tej łatce będziesz płacił 100k a itemy i tak ci polecą. Więc jest 2x drożej
Arathorn jest offline