|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() Nie rozumiem co wam sie nie podoba.
Jeśli masz pacca to będzie lepiej, a jeśli masz rsa to Ci zniknie z czasem i wszystko będzie dużo lepiej ._. Jak nie płacisz im za gre to nie powinieneś niczego wymagać. |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Pomysł jest b.dobry. Po tej łatce 50lvl kupuje 5 blesów za 35k i masz w tym zarówno aola jak i obniżone straty expa (czyli wychodzisz lepiej niż obecnie po wydaniu 100k). Hlvle noszące aola (a ostatnio to naprawdę ogromna większość graczy bez RSa je nosi, każdej profesji) nie odczują różnicy. Różnicę de facto jedynie odczują hlvl postacie latające z rsem i regularnie padające. A wśród osób które tak tutaj psioczą takich chyba nie ma zbyt wiele
![]() Facce, póki co nie mają na co narzekać. A jak wycofają aola? Bywa, czas się pogodzić że to "free mmorpg" to jest tylko wersja demo i jak się grać to trzeba płacić. |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
|
![]() ta, super pomysł zabijesz 30 lvl i ci z niego nic nie spadnie bo ma blessy i aola prawie za free?
|
![]() |
![]() |
#84 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Chociaż osobiście nie sądzę, aby nagle wszystkie 30 lvle zaczęły wykupować blessy, jest to chyba koło 15k, więc dla przeciętnego 30 lvla, który nie przerzuca itemów z innego 150 lvla chara wcale nie tak mało. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 12-03-2009 o 20:48. |
|
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Imię: Gandalf Blakc
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Monarch
Świat: Lunara
Poziom: 55
Skille: 82/67
Poziom mag.: 16
|
![]() :/
W zasadzie dobry ukłon w stronę początkujących ![]() Jednak mi się w Tibii podobało to że śmierć to nie tylko you will be respawn in 3... 2... 1... + Newbie kupią błogosławieństwa za małe pieniądze + Zmniejszy PK bo będzie duże prawdopodobieństwo że low lvl ma je wykupione i nic mu nie wyleci a co za tym idzie ryzyko smierci w przedziale Low i Middle lvl Ogólnie jest dobrze tylko bym nacisnął bardziej na High lvl aby zamiast mniej tracili więcej ot tak bo co nam szkoda ![]() A pozatym mam pytanie czy 2 Bany nie ważne jakie = Perm ? |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Zbanowany
Gildia: Askara Team
Świat: Askara
Skille: 100/100
Poziom mag.: 8
|
![]() a przykladowo 150 knight na faccu moze kupic 4 blessy za 80k i do tego jeszcze musi kupic aol zeby nic mu nie spadlo .... nice guys
|
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: na Ziemi
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ciekawe i interesujące
Profesja: Knight
Gildia: none
Świat: chyba wiadomo
Poziom: 86
Skille: 85\84
Poziom mag.: 7
|
![]() ale taki 180 moze solo zabic dl z którego moze poleciec dsm a taki 20 niebardzo ( tak czy inaczej male szanse ze zabije )poza tym nikt nie kaze nikomu grac w tibie
![]() aol powinien zostac żeby fac nie uciekli niema fac to nie bedzie napedu na pacc a czemu mieliu by uciec? a no dlatego ze jak niemasz 100% pewnosci ze Ci nie poleci np mpa softy itp to mozesz sie zniechecic albo jak padniesz i stracisz to w ogóle " cześć" ![]()
METAL 4EVER \,,/ 0 \,,/ 13:02 Emdia Tordien [15]: jak siciagnac te neo? (chodziło o neostrade ![]() 13:04 Emdia Tordien [15]: ja olsztyn i mam' lat 13 ale urosne Ostatnio edytowany przez Klikaczz - 13-03-2009 o 01:28. |
![]() |
![]() |
#88 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Ja pierdole ale koles ... Cytuj:
Never happen' ![]() Ostatnio edytowany przez thoro - 13-03-2009 o 01:26. |
||
![]() |
![]() |
#89 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
nie mówiąc o tym, że 4 blessy to prawie jak aol, 90% skuteczności. @down, a, wiec walnęło mi się. Co nie zmienia faktu, że FACC, który gra za darmo nie ma podstaw do tego by się pluć. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 13-03-2009 o 15:34. |
|
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Imię: Krejzi skeejter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
jedyny bless dla pacc to ten u eremo... a blessy w carlin, thais, ab i kazo są dla wszystkich. jest mnostwo high leveli z RSami na serwerach PVP, jak jest wojna to wiesz czlowieku, jak sie fragi szybko kończą...
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
|
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2009
Stan: Niegrający
Imię: Pogromca Bitelsow
Profesja: Rookstayer
Skille: 91/91
|
![]() no krezji nic dziwnego jak ty ue walisz w takich dziwnych momentach xd tam wtedy veno thais co masz zdjecie po name prawie mojego nobka ubiles ^^ poco wtedy ue j****s jak tam bylo tyle nobow ?
|
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2009
|
![]() Niee, moim zdaniem to jest nieprzydatne ;/ Było dobrze, ale widać, że Cipki ciągle chcą zwiększyć ilość kupowanych pacc' ów.
|
![]() |
![]() |
#93 | ||||
Użytkownik Forum
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Jak na razie widzę dwa przykłady dlaczego nie: 1)120+lvl na paccu musi wydać 40k więcej żeby mieć to co ma teraz 2)120+lvl z RSem musi wydać 50k więcej żeby mieć to co teraz To teraz niech się zgłoszą osoby które tak tutaj narzekają i się łapią do którejś z tych kategorii... |
||||
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
|
![]() Owszem zgadzam sie z tym panem o gory pierdolicie glupoty...
Wiele jest osob co maja np Tarcze typu mms albo G legi a niemaja Aola Dlaczego? Bo cip soft nie wpadl na pomysl by sprzedawac za rozsadnac cene np u rashida takich rzeczy....Sov kiedys po 3kk+ a teraz? 300k g legi po 300k teraz 50 Ja mysle ze ten pomysl z aolem w blessach mogl by wypalic Gdyby *PRzedewszyskim zwiekszyli liczbe fragow np 10 tygodniowo(Powiedzmy sobie ze gdy na swiatach pvp sa wary a na wszyskich pvp sa to sorc/ed/lub nawet pallek duzo fraguje) *Niech zostawia Aola sprawia zeby mniej spadalo levela a Zrobili poprostu dla lev mniejszych niz 70 Osobnego npc od blessow np venore gdzie za mniejsza cene beda mogli kupic, lub cena byla by roznicowana od levela(tylko max do 50k na jakims hightlevelu) od20k na 40 lub cos takiego Ludzie co mysla ze to dobry pomysl zapewne sa z swiatów non-pvp lub nigdy nie bralu udzialu w walkach jakichkolwiek.... |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
|
![]() Facce, nie użalajcie się : nic nie płacicie a chcielibyście mieć dostępne wszystkie opcje ?
a tak wogóle to nie kapuje sensu tej łatki, wytłumaczta mi ( tak mam iq 20 ) Ostatnio edytowany przez Biohazardd - 13-03-2009 o 16:10. |
![]() |
![]() |
#97 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak, tak gram na non-pvp. |
|
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
|
![]() Sposób na fragi na warach jest taki że gildia1 wypowiada gildii2 wojne i jak gracz z gildi1 zabije gracza z gildii2 to frag się nie liczy.
Takie coś jest w Lineage2 i bardzo mi się to podobało ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Imię: Krejzi skeejter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
a Rs mialem jeszcze przed wojną, akurat tez przed ue. tyle ze ja nie mowie o sobie bo 86 to medium a nie high level, ale np taki hirre, nupov, czy aiwen juz nie pamietam kto od nas rs mial to tracą tej forsy duzo. Ja bym bez blessow biegal jakbym mial swojego chara po tym patchu Cytuj:
Takie cos by bylo kox ale trzeba by jakos zabezpieczyc przed tym zeby gildia która ma samych +200 leveli nie wypowiadala wojnie garstce neutralnych 100 leveli i nie kosila na nich darmowych fragów, jak to dla przykladu zrobil kochany falling legion wypowiadajac wojne mojej bylej gilidi pk skladajacej sie moze z 8 magow 45-55 level a w fl bylo z 30 osob i to takie 80-120, oni darmowych fragow nie mieli ale to smiech zeby gilidia taka wypowiadała takim maluczkim wojny, a gdyby mozna by za free zabijac ludzi i nie nabijac na slabszych unjustifiedow to by to zjawisko bylo naduzywane na bank
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active Ostatnio edytowany przez Decade - 13-03-2009 o 19:45. |
||
![]() |
![]() |
#100 | |||
Użytkownik Forum